Öncelikle hicbir işinizi ortak yapmayın bunu yavaş yavaş kesin , eşinize de net olun bu şekilde çok yoruldugunuzu belirtin , eşinizi memnun etmek için de sürekli gitmeyin , dik durun sınır koyun, siz kendinizi geri çekmezseniz kimse düzelmez em başta da eşiniz, herşeye boyun eğmeyin , yeni evliyken kv ve k.peder beni arayıp gel menemen yapalım bir kere gittim yardıma ama baktım ki sürekli ortak yapmak istiyorlar kışlık hazırlık falan , hemen malzemelerimi alıp evde kendime göre az az yaptım eşim ve ailesi başta memnun olmadi , eşime o şekilde yorucu oluyor deyip kestirip attim , şimdi herkes kendi işini kendisi yapıyor, emin olun o gün dik durmasaydım bugün hala herşeyim onlarla ortak olacaktı, iş ortaklığı konusuna gelince maalesef en baştan bunları öngörmeliydiniz, en kötüsü işlerinin ortak olması, teyzemin eşi bu şekildeydi, teyzem evine ekstradan fazla bişey alsa kavga sebebiydi neden çünkü bütçe ortak , çok yanlış bir evlilik yapmışsınız sizin beklentileriniz eşinizden çok farklı, çocuk yoksa acele etmeyin korunun derim ...