selam kızlar bi türlü anlayamıyorum ya bi yardımcı olun bana ya
şimdi söz konusu probem hemcinslerimle arkadaş edinme : ben yeni tanıştığım insana gayet sıcak sevecen yaklaşıyorum güler yüzlü falan konu açmak için sorular soruyorum bi yerden başlayalım tanıyım diye ama karşı tarafa bakıyorum hiç otaraflı deil yani sus buss kafayı yiycem nerde yanlış yapıyorum arkadaş edinmeye çalışırken ya şimdi dersanelerde açılıcak yalnız takılmak istemiyorum yaaa ....
herkes bundan hoslanmaz.
Benimle illa Arkadas olmaya calisan, konu bulup konusmaya calisan biriden bende fazla elektrik alamam acikcasi.
Bence herseyi oluruna birak, gerektigi kadar konus herkesle :)
Bir agirligin olsun, o zaman seninle gercekten Arkadas olmak isteyen insanlar olur cevrende :)
Arkadaşım belki konu açmak için sorduğun soruları iyi seçemiyorsundur. Belki de karşına çıkan insanlar asosyal tiplerdir. Dershane başlayınca yalnız kalmazsın üzülme, ilk gün zaten sen hangi okulda okuyorsun, ne bölüm istiyorsun ve benzeri konularda konuşabilirsin insanlarla. Sonra çıkışta nerede oturuyorsun diye sorarsın, yakın oturduğunuz kişilerle birlikte yürürsünüz ya da minibüse binersiniz filan kaynaşırsınız.
Senin probleminin genel olarak hemcinslerinle anlaşamama problemi olduğunu sanmıyorum. Zaten ben bu "hemcinslerimle hiç anlaşamıyorum hep erkeklerle arkadaş oluyorum" iddiasına da inanmıyorum, insan arkadaş canlısıysa eğer o zaman iki cinsten de rahatlıkla arkadaş ediniyor. Kafanda kesinlikle böyle bir yanılsama yaratma.
canım sende bi gariplik yok..bu devirde herkes kendini yanlızlaştırmak için çaba harcıyor..sen karakterini değiştirme kimseye uyup..o burnu kalkık hatunlar inan ki ağızlarını bi açsalar batırırlar ortamı, iki lafı bir araya getiremezler..konuşan kişiden kötülük gelmez..
ya tamam sorduğum soruları iyi seçemiyor olabilirim kabul asosoyalde olabilirler bunada tamam da yani ...
dersaeler başlayıncada kimisi aten önceden tanışmış oluyor kimisi çıkarcı oluyo ve kıskanç bunu çok yaşadım ama bu ıl öyle olmasını istemiyorum yaa
neden bunun derdindesin ki dersane dönemi zaten psiokopat bir dönem. git gel derslerine çalış oldu bitti. zaten dershanedeki çoğu tip sahtedir. hiç çalışmazlar ama sınavlarda ful çekerler. önüne bak. zaten aynı frekansta olduğun birini bulunca yakınlaşırsın sınıfta. aynı frekansta biri yoksa zaten senin sohbet açmaların karşı tarafı boğar.akışını bırak hayatı
Canım kardeşim, bu devirde insan 10 senelik arkadaşının kıskanç olduğunu, çıkar peşinde olduğunu bile son anda anlıyor. Sen şimdiden boşu boşuna bunların derdine düşme. Sen iyi ol, temiz yürekli ol, ama tabii gözün de açık olsun, sana yapılan hareketleri iyi gözlemle ve tarafsız değerlendir. Karşına iyi insanlar da çıkabilir kötü insanlar da ama unutma ki arkadaşların sana yalnızca senin izin verdiğin kadar zarar verebilirler. Sen samimi olduğun kadar temkinli yaklaşırsan problem olmaz. Sana şimdiden iyi şanslar ve iyi çalışmalar
Kafa dengin biriyle tanıştığın zaman kendini suçlamayı bırakacaksın, şimdilik takmamaya ve zaman geçirmeye bak. İnsan arkadaşlık kurmak için çile çekmemeli ya, keyifli olmalı.
selam kızlar bi türlü anlayamıyorum ya bi yardımcı olun bana ya
şimdi söz konusu probem hemcinslerimle arkadaş edinme : ben yeni tanıştığım insana gayet sıcak sevecen yaklaşıyorum güler yüzlü falan konu açmak için sorular soruyorum bi yerden başlayalım tanıyım diye ama karşı tarafa bakıyorum hiç otaraflı deil yani sus buss kafayı yiycem nerde yanlış yapıyorum arkadaş edinmeye çalışırken ya şimdi dersanelerde açılıcak yalnız takılmak istemiyorum yaaa ....
güzelim çoğu kişi tanımadığı bir insanla çok muhabbet etmek ya da sorularına cevap vermek istemez...sen zamana bırak bunları kendiliğinden gelişir zaten...mesela dershanede bir dersten çıkarsınız yanındakine ya da başka bir kıza erkeğe neyse şu soruyu anlamadım ya da hocayı beğendin mi gibi sorular sorarsın baktın pek oralı değil sağol der gidersin hatta cevap bile verseler fikrini paylaşıp neyse canım lavoboya gitmem lazım diyip gidersin biraz geride dur bak ablanı dinleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?