- Konu Sahibi Estrella39
-
boyle seyler için zaman gerekir tatlım...
neden kendini sıkıntıya sokuyorsun ki... ciddi oldu, olmadı, oyalamıyım falan...
flört neden edilir? karsındakini tanımak, sana uygun mu degil mi görmek için bi yerde...
illa olcak diye bişey mi var... tanırsın bakarsın zaman gecsin... sen kendi içinde bazı seyleri coz biyandan da onu gözlemle, ilişkini gözlemle, kalbinin sesini dinle...
nihai kararı oyle verirsin...
zaman...
ha deyince verilcek kararlar degil bunlar... aceleye getirme hiçbirşeyi... aynı sekilde karsındaki de bunu yapmamalı
oyleyse tamamen kendini yeni bir adama yeni bir ilişkiye hazır hissedene dek uzak durmalısın...
kafanı dinle demek hala zamana ihtiyacın var...
böle cok sıkıntıya sokup ya sole ya bole olursa diye bir işin gelecegine cok takarsan işin içinden çıkamazsın..
Carpe Diem güzel bişey bazen...
Anı yaşamana bak .... geçmişin tozları ve geleceğin gölgesi altında bir hayattan keyif alamaz insan
Ahh yok be canım onu sevmemle unutamamla alakalı bir durum yok ortada.Ona karşı tüm duygularım ayrıldığımız gün daha bitti.Nasıl oldu bilmiyorum ama gerçekten onu unutmayı istemiştim ve unuttum.Nefretimde bana yaşattıkları yüzünden.Ayy yok yokk ne öpüşüp koklaşmasıı amann tamamen bir şey hissetmeden istemem öyle şeyler yaşamayıCanım sanırım o ayrıldığın kişiyi unutamadın nefret ediyorum diyorsun ama bence bilinçaltın öyle demiyor.
Ayrılmışsınız ama seni geri kazanmak için hiçbir şey yapmıyor bu da sende nefret oluşturmuş.
Zaman bırak sonuçta sevgili oldun diye hemen öpüşüp koklaşacak halin yok arkadaşınmış takılmaya çalış zamanla alışacaksındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?