Sorun bende mi? Yoksa karşıma çıkan insanlarda mı?

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var o yuzden biraz uzun yazabilirim.Şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.

Geçen sene ekim 11'de yıl dönümümüze 2 hafta varken ayrılmıştım ondan.Çok seviyordum onu herşeyden çok evet burada okuduğum ilişkilere göre belki baya kısa bir zamandı ama gerçekten çok sevmiş,çok bağlanmıştım ve çok şey paylaşmıştık.Bu yüzden zaten her lafına inanmıştım.Benim erkeklerle konuşmamı dahi istemezdi ki konuşmazdım.Aynısını bende isterdim o da konuşmazdı öyle derdi bana yani.Yalanmış.Kızlarla sarmaş dolaş fotoğraflarını görmüştüm ayrıldıktan sonra.Biz çıkarken çekilmiş fotoğraflardı.Yalanlar söyledi bana hep.Ve şuanda ondan nefret ediyorum.Hatta nefret ettiğim tek insan.Bunu onada söylemiştim bana msj attıgında.28 eylülde mesaj attı facebook'tan seni seviyorum unutmadım hiç düşüncelerini değiştirmek için her şeyi yapıcam dedi.Ama o günden beri ses yok gene yalan söylemişti.Gerçi istemem uğraşmasın hiç.
Neyse ayrıldıktan sonra bende büyük bir güvensizlik duygusu ve erkeklere karşı büyük bir soğuma geldi.Sevgili kavramı benim için anlamını yitirmişti.Hala da öyle ki arkadaş olarak gayet iyiyken sevgili olunca olmuyo tekrar soğukluk geliyor bana ve 1 hafta sonra ayrılıyorum.1 kere oldu bu da zaten.
Ve şimdi çok iyi anlaştığım hemfikir olduğum bir çocukla dün çıkmaya başladık.Bakın nası desem konuşurken çok iyidik ama şimdi sevgiliyiz ve benim içim hiç rahat değil.Dün onun yanındaydım ama heyecan hiç yoktu.Ve dün teyzesiyle tanıştım sanki daha bir ciddileşti gibime geliyor bu yüzden de duygusal baskı yapıyorum kendime.Ama ayrılamam da ortada ayrılmak için bi neden bile yok.Ama bir gerçek varsa o da benim sevgili kavramını yitirmiş olmam :( Sanki herkes onun gibi bana yalan söyliycek,ortada bırakıcak.Bilemiyorum sorun bende mi yoksa karşıma çıkan insanlarda mı ben napabilirim ki sürekli boyle devam ederse karşımdaki insanları da oyalamak istemiyorum :50:

boyle seyler için zaman gerekir tatlım...

neden kendini sıkıntıya sokuyorsun ki... ciddi oldu, olmadı, oyalamıyım falan...

flört neden edilir? karsındakini tanımak, sana uygun mu degil mi görmek için bi yerde...

illa olcak diye bişey mi var... tanırsın bakarsın zaman gecsin... sen kendi içinde bazı seyleri coz biyandan da onu gözlemle, ilişkini gözlemle, kalbinin sesini dinle...

nihai kararı oyle verirsin...

zaman...

ha deyince verilcek kararlar degil bunlar... aceleye getirme hiçbirşeyi... aynı sekilde karsındaki de bunu yapmamalı

boyle seyler için zaman gerekir tatlım...

neden kendini sıkıntıya sokuyorsun ki... ciddi oldu, olmadı, oyalamıyım falan...

flört neden edilir? karsındakini tanımak, sana uygun mu degil mi görmek için bi yerde...

illa olcak diye bişey mi var... tanırsın bakarsın zaman gecsin... sen kendi içinde bazı seyleri coz biyandan da onu gözlemle, ilişkini gözlemle, kalbinin sesini dinle...

nihai kararı oyle verirsin...

zaman...

ha deyince verilcek kararlar degil bunlar... aceleye getirme hiçbirşeyi... aynı sekilde karsındaki de bunu yapmamalı

Bilemiyorum ama cidden sıkıntıya çok soktum kendimi.
Zaman gerek tabi ama ya bu zaman içerisinde ben onu sevemez ama o beni çok severse bu sefer ayrılmak çok zor ve kötü olur.
Bilmiyorum ne olucak nasıl olucak..

oyleyse tamamen kendini yeni bir adama yeni bir ilişkiye hazır hissedene dek uzak durmalısın...

kafanı dinle demek hala zamana ihtiyacın var...

böle cok sıkıntıya sokup ya sole ya bole olursa diye bir işin gelecegine cok takarsan işin içinden çıkamazsın..

Carpe Diem güzel bişey bazen...

Anı yaşamana bak .... geçmişin tozları ve geleceğin gölgesi altında bir hayattan keyif alamaz insan

:34:

Canım sanırım o ayrıldığın kişiyi unutamadın nefret ediyorum diyorsun ama bence bilinçaltın öyle demiyor.
Ayrılmışsınız ama seni geri kazanmak için hiçbir şey yapmıyor bu da sende nefret oluşturmuş.
Zaman bırak sonuçta sevgili oldun diye hemen öpüşüp koklaşacak halin yok arkadaşınmış takılmaya çalış zamanla alışacaksındır.

oyleyse tamamen kendini yeni bir adama yeni bir ilişkiye hazır hissedene dek uzak durmalısın...

kafanı dinle demek hala zamana ihtiyacın var...

böle cok sıkıntıya sokup ya sole ya bole olursa diye bir işin gelecegine cok takarsan işin içinden çıkamazsın..

Carpe Diem güzel bişey bazen...

Anı yaşamana bak .... geçmişin tozları ve geleceğin gölgesi altında bir hayattan keyif alamaz insan

:34:

Haklısın bende biliyorum uzak durmam gerek ama bir yandan da boyle nereye kadar gidicek diyorum.
Sanırım öyle yapmam lazım anı yaşamalıyım :/

Canım sanırım o ayrıldığın kişiyi unutamadın nefret ediyorum diyorsun ama bence bilinçaltın öyle demiyor.
Ayrılmışsınız ama seni geri kazanmak için hiçbir şey yapmıyor bu da sende nefret oluşturmuş.
Zaman bırak sonuçta sevgili oldun diye hemen öpüşüp koklaşacak halin yok arkadaşınmış takılmaya çalış zamanla alışacaksındır.
Ahh yok be canım onu sevmemle unutamamla alakalı bir durum yok ortada.Ona karşı tüm duygularım ayrıldığımız gün daha bitti.Nasıl oldu bilmiyorum ama gerçekten onu unutmayı istemiştim ve unuttum.Nefretimde bana yaşattıkları yüzünden.Ayy yok yokk ne öpüşüp koklaşmasıı amann tamamen bir şey hissetmeden istemem öyle şeyler yaşamayı

Kimse bir şey dememiş ama ben son durumu yazayım.
Akşam bana artık yapıcağı şeylerin çok ciddi şeyler olacağını benimle de giderse evliliğe kadar gideceğini gitmezse kimseyi sevmeyeceğini söyledi.Oysa ben daha bir ilişkiye hazır bile değildim.Ayrılmak istersen anlarım demişti başta.Bende yapamıycağımı daha yaşım 19 oldu önümde üniversite var ve ne olacağımız hiç belli değil.Eğer ki devam edersek ilerde bir gün anlaşmazlık olupta ayrılırsak bir daha da sevmezse sırf bu yüzden üzerimde bir yük olur.Neyse, ayrıldık bitirdik.Biraz zor oldu ama oldu.Ve adım gibi eminim ki uzun bir zaman başka bir erkegi hayatıma sokmayacağım.Kendimi 'tamamen' hazır hissetmeden..

Back
X