Sorun bende mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası öyle fakat bu hayat herkese eşit davranmıyor mesela onlar rahat bir yasam sürerken ben aile sorunlarımla bogusuyor durumda olabilirim o zaman mutsuz insanlar ölsün mü diyelim

İyi de herkesin bir derdi sorunu var kimsenin hayatı dört dörtlük değil,bu düşünceden çık. Sen ailenle sorun yaşarsın başkası evliliğinde,kv siyle,veya işinde bir sorun olur. Yada sağlık,maddiat. Ama bunlar yüzünden de karamsar olunmaz. Bir ortama girdiğimde sorunlarımı düşünmüyorum.

İşyerinde suratsiz davranan bir insan gerçekten çok itici oluyor. Herkesin dertleri var. Herkesin hayatı zor. Bir de üstüne nemrutlar hiç çekilmiyor.

Güleryüzlü ve neşeli çalışanlara bayılıyorum..esprili ve ortamı neşeye boğan biri olmak gerek

Sevilmek için yalakalık yapmaya gerek yok. Ve dobra olmak doğru bana göre. Ama suratsız olmak insanlara tuhaf gelebilir.
Sürekli asık yüzlü biri ile bende pek sohbet etmekten hoşlanmazdım.
Vardı da öyle biri çevremde,yüzü gülmez,hep asık suratlı. Resmen enerjimi çalıyor böyle insanlar o yüzden ortamlarda pek dikkat çekmiyor ve kendi köşesinde çocuğuyla ilgileniyordu. Çünkü diğer insanların pozitif enerjisi daha cazip geliyor :)
Yani yalakalık yapma yüzün gülsün yeter.

yazicaklarimi ozetlemis. herkes kotu sen iyi modundan cik.
neden sorun ediyorsun anlamadım
kendi kendine yetebilirsin tak kulaklığını kulağına
kimseyi umursama :kahve:

Aslında hep asıksuratlı da değilim. Gülerim konuşurum ama bilmiyorum mutsuzken cok ta mutlu rolu yapamam.

Tek basıma kendime yetmeliyim evet ama bazen olmuyor insanlara ihtiyac duyuyorsun

İşyerinde suratsiz davranan bir insan gerçekten çok itici oluyor. Herkesin dertleri var. Herkesin hayatı zor. Bir de üstüne nemrutlar hiç çekilmiyor.

Güleryüzlü ve neşeli çalışanlara bayılıyorum..esprili ve ortamı neşeye boğan biri olmak gerek
İyi de herkesin bir derdi sorunu var kimsenin hayatı dört dörtlük değil,bu düşünceden çık. Sen ailenle sorun yaşarsın başkası evliliğinde,kv siyle,veya işinde bir sorun olur. Yada sağlık,maddiat. Ama bunlar yüzünden de karamsar olunmaz. Bir ortama girdiğimde sorunlarımı düşünmüyorum.

Aslında tam ifade edemedim sanırım kendimi ya. Yanlarında rahat hissetmiyorum yani söylediklerimi düşünüyorum önce garip karşılanıyor cünkü yasam tarzlarımz farklı onlar mesela rahatlar sevgilisi ile filan yaşıolar benim ailem tutucudur muhabbet ederken de ona göre bir bakış acımız oluşuyor

oncelikle bakis acinizi degistirin
dunyada tek sorunu olan insan siz degilsiniz
kimin evinde ne sorunlar yasadigini bilemezsiniz
ayrica sorunlari disariya aksettirmemek iki yuzluluk degildir
son bir senedir hayatimin en zor gunlerini geciriyorum , cok yakin iki arkadasim haric kimse bilmiyor ne yasadigimi
sabah evden cikarken sorunlari da geride birakip gidiyorum ise
isyerimde kimse tahmin bile edemez derdim oldugunu
bu numara yapmak degildir , negatif enerjimle insanlari bogmak istemiyorum , herseyden once kendim o negatifligin icinde bogulmak istemiyorum
kendimde etrafimda negatif insan istemem cunku bende icimden ulan neler yasiyorum sunun astigi kadar asmiyorum suratimi diyorum
dedigim gibi once bakid acinizi degistirin , dunyada herkesin derdi var kimi size kolay gelir ona zor , sizinki de bana kolay gelir size zor

oncelikle bakis acinizi degistirin
dunyada tek sorunu olan insan siz degilsiniz
kimin evinde ne sorunlar yasadigini bilemezsiniz
ayrica sorunlari disariya aksettirmemek iki yuzluluk degildir
son bir senedir hayatimin en zor gunlerini geciriyorum , cok yakin iki arkadasim haric kimse bilmiyor ne yasadigimi
sabah evden cikarken sorunlari da geride birakip gidiyorum ise
isyerimde kimse tahmin bile edemez derdim oldugunu
bu numara yapmak degildir , negatif enerjimle insanlari bogmak istemiyorum , herseyden once kendim o negatifligin icinde bogulmak istemiyorum
kendimde etrafimda negatif insan istemem cunku bende icimden ulan neler yasiyorum sunun astigi kadar asmiyorum suratimi diyorum
dedigim gibi once bakid acinizi degistirin , dunyada herkesin derdi var kimi size kolay gelir ona zor , sizinki de bana kolay gelir size zor

Özgüven eksikliği var galiba bnde

Lütfen polemik olmasın, rencide edecek sözlerden uzak duralım rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X