- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Mrb bayanlar, bie evlilik yaptim alti sene sürdü ve ayrildim cocuk yok ondan sonra bir kac kisiyle denemeyi denedim basaramadim. Öz elestiri yapmaya calisiyorum sorun bende mi yoksa yanlis insanlari mi buluyorum? Genel olarak fedekar bir yapim var ve alttan almaya calisan. Ama canimi cok sikan bir sey olursa sesimi fazlasiyla cikaririm ve burnundan getiririm:) iliskisi ya da evliligi düzgün gidenler var mi aranizda nasil dengede tutuyorsunuz? sevdiginizi belli ediyormusunuz fedakarlik yapiyormusunuz? caninizi sikan bir sey yaptiginda nasil tepki veriyorsunuz? (sinirlarin gercekten asildigi durumlarda; saygisizlik ya da haksizlik yaparsa, aldatmaya meyil gibi..) Gercekten kendimi cok kötü hissediyorum bu isin sirri var mi? ya da erkeklerin büyük cogunlugu gercekten gecimsiz mi?
Kismet ise gelir Yenden Yemenden degil ise ne gelir elden.Elbette cikacaktir dogru insan karsinizA zamani vardir.Sorun sizde degil.
Arada SAYGI olduktan sonra iliskide, evlilikte,arkadaslikta hepsi olur gider.Bütün erkeklerde gecimsiz degildir heralde[/QUOTE
Benim sorunum hayatimdaki insanlarin bir süre sonra yani ilk heyecandan sonra ciddi anlamda rahat davranmalari ve saygiyi yitirmeleri. Buna bir sekilde ben mi firsat veriyorum yoksa o insanlar mi yanlis bunu arastiriyorum kendi icimde.
ilişkide orta yolu bulmak önemli mükemmel kimse yok, ama görüyorsunuz açılan konularıda sırf evlenmek için evlenmek daha kötü. 32 yaşında oldugunuz için öncesinde de başınızdan bir evlilik geçmiş secici olup mantıklı davranıyorsunuz doğal olarak. kısmet nasip bu işler umarım mutlu olacagınız biri çıkar karşınızaevet umutsuzum cünkü 32 yasindayim ve daha bir aile kuramadim diye düsünüyorum. Herkes mi bir garip ben mi secici olmaya basladim bilmiyorum
Peki karsida ki kisiler orta yolu bulmuyorsa ? benim eski esim kesinlikle orta yolu bulmak istemiyordu bana acikca dediki ben böyleyim ya kabul et isine gelmiyorsa kapi orda... Böyle bir durumda cözüm ne olabilir ki, her derdin dermani vardir derler bu derdin dermani yoktu.ilişkide orta yolu bulmak önemli mükemmel kimse yok, ama görüyorsunuz açılan konularıda sırf evlenmek için evlenmek daha kötü. 32 yaşında oldugunuz için öncesinde de başınızdan bir evlilik geçmiş secici olup mantıklı davranıyorsunuz doğal olarak. kısmet nasip bu işler umarım mutlu olacagınız biri çıkar karşınıza
mesela nasil belirli bir örnek verirmisiniz?Alıp karşıma patır patır konuşuyorum.
Ama tatlı-sert.
mesela nasil belirli bir örnek verirmisiniz?
cok büyük bir problem olmadigini düsünüyorm. Mesela benim eski esim annemlerin yaninda beni sinir etme agzina carparm bi tane demisti. Ben bu sorunu asla tatli bir dille cözemem mesela özür de dilemedi zaten sinir etmeseydin beni dedi. Kiyameti kopardim ve tabikide cözemedikDaha dün yaptım.
Hoşlanmadığım bir şey yapmıştı.
Bunu böyle böyle yaptın ben de böyle hissettim ve alındım, kırıldım dedim.
Aralara iki üç espri sıkıştırdım, suratımı da ya ifadesiz ya da samimi/sıcakkanlı tuttum.
İtici olmadı, karşı taraf da mesajı alıp özür diledi.
cok büyük bir problem olmadigini düsünüyorm. Mesela benim eski esim annemlerin yaninda beni sinir etme agzina carparm bi tane demisti. Ben bu sorunu asla tatli bir dille cözemem mesela özür de dilemedi zaten sinir etmeseydin beni dedi. Kiyameti kopardim ve tabikide cözemedik
Benim de karsima cikanlar cok dik asla hic ödün vermek istemiyorlar ya da ben mi basaramiyorum ödün verdirmeyi. Ustalik mi gerektiriyor bu iliskiler bilemedimKarsına cıkan insanla alakalı bence
Kimse kolay kolay belirli yas ve yasanmıslıklardan sonra değişmiyor değişemez
Ben dik bir karakterim eşim softtur
Ben eser gürler parlarım eşim dinginleştirir
Kimse mükemmel değil ancak beklentinizi para pul eğitim vsnin yanında karakterdende kullanın
öyle yaptigimda da sen cok zorsun senle mi ugrascam deyip gidiyorlar bir yerde bir yanlislik olmali:)Bence sorun sizde bu devirde fedakâr olan alttan alan insan tutulmuyor şimdiki erkeklere yaranamiyor iyi insanlar fedakâr olma kendini begenmis ol nazli ol En iyisi bu bence söyle cevreme baktığım zman nerde gecimsiz bir kadın var kocaları ağzına düşüyor böyle seviyorlar demekki
Banada dik arkadaslar denk geldiginde evet daha cezbediciydi ancak sonu olmayacagı cok belliydiBenim de karsima cikanlar cok dik asla hic ödün vermek istemiyorlar ya da ben mi basaramiyorum ödün verdirmeyi. Ustalik mi gerektiriyor bu iliskiler bilemedim
ama hakli olabilirsiniz benim kuzenimin esi öyle bir ortamda herkesin icinde kaynasina öyle bir cikisti ki ben sokBence sorun sizde bu devirde fedakâr olan alttan alan insan tutulmuyor şimdiki erkeklere yaranamiyor iyi insanlar fedakâr olma kendini begenmis ol nazli ol En iyisi bu bence söyle cevreme baktığım zman nerde gecimsiz bir kadın var kocaları ağzına düşüyor böyle seviyorlar demekki
Valla bilemedim ama erkekler bi garip iyi oluncada olmuyo en iyisi bekar kalıp kafana göre takilmaköyle yaptigimda da sen cok zorsun senle mi ugrascam deyip gidiyorlar bir yerde bir yanlislik olmali:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?