- 9 Ekim 2020
- 5.794
- 7.787
- 148
Sevgi,aşk tanıyana kadar cezbeder insanı.Aynı eve girip rutine girince eşin bile bazen batar.kaldı ki kv.Sen eşinle ve kv ile evlenmişin mantıklı geliyor mu? Bu durumdan kurtulmanın yolunu bulmalısın ne kadar süredir evlisin bilemiyorum ama kendine ve evliliğine iyilik edersinEvet haklısın cahillik mi desem sevgiden mi desem bilemedim
Zamanında oldu ev arayışımız ayrılmamızı istemediler evden kavgalar gürültüler geri vazgeçtik hem anlaşamıyoruz hem bırakmıyolar.Sen de eltinin eltisi oluyorsun belki o da senden rahatsız oluyordurev kvnin ise dış kapının dış mandalısınız. Ayrı bir ev arayışınız yok mu?
Ne demek bırakmıyorlar yahu? Ömür boyunca kayınvalidene mi bakacaksın? Çocuğun var mı bilmiyorum ama eğer yok diyelim e ileride hayırlısı ise olacak o zaman nasıl yaşayacaksınız? Her açıdan özel alanın olmalı.Zamanında oldu ev arayışımız ayrılmamızı istemediler evden kavgalar gürültüler geri vazgeçtik hem anlaşamıyoruz hem bırakmıyolar.
Konuşuyorum oda arada kalıyo arada farklı konularda var. Bu ev eşime verilcek öbür kardeşlerine ev almışlar eşim hakkını almadan çıkmakta istemiyor. Çok karışık anlıycağın.Ne demek bırakmıyorlar yahu? Ömür boyunca kayınvalidene mi bakacaksın? Çocuğun var mı bilmiyorum ama eğer yok diyelim e ileride hayırlısı ise olacak o zaman nasıl yaşayacaksınız? Her açıdan özel alanın olmalı.
Yapın gereği yumuşak bir insan mısın? Neden dişini çıkartıp laf söylemiyorsun? Sevgi bir noktaya kadar olur kendinize yazık etmeyin siz resmen eş ailesi ile de evlenmişsiniz ileride pişman olursunuz KV ile yaşamayı bırak KV'nin yakınında oturup mutlu olan bir insan evladı yok!
Eşinizle açık açık konuşun ayrı eve çıkın kendi iyiliğiniz için.
Baştan herşey iyiydi çünkü aynı evin içine girince değişiyo malesef
Ay daha da karismam duvara konusmusum sanki anlattim anlattim az önce ne göreyim kv adayiyla yağli balli story atmıs Allahtan mesafeni koru dedik
Kaynınız ve eltiniz çıkıp gitmiş hem de ev alarak. Siz evin işini yaptığınız için mi gitmenizi istemiyorlar. Ana oğul ne güzel kullanıyorlar sizi. Biri evin işini gördürüyor diğeri de anam sağımda karım solumda ne güzel yapıyor. Anne babasının ölmesini mi bekleyecek hakkını almak için, ayrıca insanlar çalışıp çabalamış ev sahibi olmuş ama oğulları gözlerinin içine bakıyor bir şey olsa da ev bana kalsa diye.Zamanında oldu ev arayışımız ayrılmamızı istemediler evden kavgalar gürültüler geri vazgeçtik hem anlaşamıyoruz hem bırakmıyolar.
Bırakmıyolar derken? Karı koca kazık kadar evli barklı çift değil misiniz?Zamanında oldu ev arayışımız ayrılmamızı istemediler evden kavgalar gürültüler geri vazgeçtik hem anlaşamıyoruz hem bırakmıyolar.
Koca ne b*k yiyor bütün bunlar olurken?Kayınvalidem ile beraber yaşıyorum. Her akşam gelen bi komşu ve her hafta sonu gelip 2 gün kalan eltim kaynım çocuğu var aşırı derece rahatsız oluyorum. Acaba haksızmıyım rahatsız olmakta.
Kayınvalidem ile beraber yaşıyorum. Her akşam gelen bi komşu ve her hafta sonu gelip 2 gün kalan eltim kaynım çocuğu var aşırı derece rahatsız oluyorum. Acaba haksızmıyım rahatsız olmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?