sorun bende mi?

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
kızlar gerçekten merak ettiğim bi konu var evde aşırı bitkin ve uyuşuk halde dolanıyorum 14 aylık bi oğlum var ve hala emziriyorum .evde hiç iş falan yapasım yok mutfaktan nefret eder oldum temizlik yapınca canımı çıkartıyolar sanki noldu bana anlamıyorum emzirmedenmi uykusuzluktanmı depresyondan mı anlamadım gerçekten çok kötü hissediyorum.ayrıca 4 kilo aldım 3 haftada aranızda 14 aylık bebeği olup hala emziren anneler varsa onlarda benim gibi mi hissediyolar?

canım ben de kızım iki yaşına gelene kadar emzirdim.gerçekten halsiz bırakıyor.hem vücudun süt üretmesi zaten halsiz bırakıyordur da bide uğraşması var.çocuk ağırlaşıyor tabi.geceleri falan zor oluyor haklısın.

emzirmeden mi diyosun yani? ya şartlarım o kadar ağır ki üniversitede okuyorum okul bi yandan oğlum kilolu kucağa alınca canını çıkarıyo insanın üstelik kilosuna göre çok hareketli depresyonda mıyım emzirme mi bu hale getiriyo anlamıyorum öyle kötü hissediyorum ki...

Kızım 16 aylık,ben de hala emziriyorum.ve inan ben de aynı anlattığın gibiyim.zorla yapıyorum işleri,sonra da sanki çok iş yapmış gibi hemen oturmak istiyorum.2 yaşına kadar emzirmeyi istiyorum.Ama gerçekten emzirmek zor oluyor.Havalar da etken bu uyuşukluğa.Bir de artık çocuklarımızın yaramazlık zamanları başladı Bu da yoruyor bizi fazlasıylaa...

ya canım inan öyle rahatladım ki tek problem bendeymiş gibi hissediyorum üstelik bunlar dışında yaşanan sıkıntılarda cabası.bende 2 yaşını bekliyorum zaten emzirmeyide nasıl bıraktıracağım konusunda da fazlasıyla kararsızım en azından iki yaşına kadar kendinin bırakmasını beklehyebilirim (bi umut)

çocuğum yok emzirmeden mi olur bilemem ama

ev okul eş çocuk yani yorulmakta çok haklısın

ben düşünürken yoruldum Allah kolaylık versin

yardımcı olacak birisi yok mu yakınlarında

çocuğum yok emzirmeden mi olur bilemem ama

ev okul eş çocuk yani yorulmakta çok haklısın

ben düşünürken yoruldum Allah kolaylık versin

yardımcı olacak birisi yok mu yakınlarında

hayır canım ya eskişehirde tek bi akraba bile yok

benim de oğlum 10 aylık. hala emziriyorum. gece de 2-3 kere emiyo. benimki de tosun maşallah 11 kilo. sürekli kucağımda olmak istiyo. benim de canım evde hiiççç bişey yapmak istemiyo. emzirmek halsiz bırakıyo olabilir ama gerçi iş gezmeye gelince gayet enerjiğim

zor iş valla ben de çok baktım ailemdeki bebeklere
sadece ilgilenmesi bile yoruyor nerde kaldı diğer ayrıntılar
bence eşinizle haftada 1 2sefer dışarı çıkın temiz havada yürüyüş yapmak çok iyi gelecektir
farklı bişiler de yapabilirsiniz sinema çay bahçesi başbaşa kısa bi piknik vs
çocuğunuz da büyük onu da alıp çıkın bence zaten yeni annesiniz zorluğu var bide havalar iyce uyuşturuyo insanı..

Bulabildiginiz ilk fırsatta TİROİT BEZİ kontrollerini yaptır.T3 ,T4,TSH ve HASHIMOTO taraması istet dr dan...

Anlattıgın şikayetler depresyon,basit kansızlık,veya HASHIMOTO -HİPOTİROİDİ şikayetlerimi hatorlattı bana.Doğum sonrası tiroit hastası kaldım.Bana teshis geö koyuldu bir de yumurtalıkta folikül kisti oluştu hormonal dengesizlikten.

İş yapmak,ayakta kalmak zülüm gelirdi,normalde eli çok hızlı bir insanken hayatı agır çekimde yaşamaya ve düşünmeye başlamıştım

Emzirdigim halde hızla kilo almaya başladım vs vs .

En kısa zamanda endokrin yada işini iyi bilen bir dahiliye hekimine görün bence.

Hepsi geçiyor.En basiti kansız kalmış olabilirsin.ve tedavisi çok kolay.yeniden güçlü,dinamik ve huzurlu hissetmek bunlara bağlı

Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…