- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 318
- Konu Sahibi jigglyypuff
-
canım ben de kızım iki yaşına gelene kadar emzirdim.gerçekten halsiz bırakıyor.hem vücudun süt üretmesi zaten halsiz bırakıyordur da bide uğraşması var.çocuk ağırlaşıyor tabi.geceleri falan zor oluyor haklısın.
Kızım 16 aylık,ben de hala emziriyorum.ve inan ben de aynı anlattığın gibiyim.zorla yapıyorum işleri,sonra da sanki çok iş yapmış gibi hemen oturmak istiyorum.2 yaşına kadar emzirmeyi istiyorum.Ama gerçekten emzirmek zor oluyor.Havalar da etken bu uyuşukluğa.Bir de artık çocuklarımızın yaramazlık zamanları başladıBu da yoruyor bizi fazlasıylaa...
çocuğum yok emzirmeden mi olur bilemem ama
ev okul eş çocuk yani yorulmakta çok haklısın
ben düşünürken yoruldum Allah kolaylık versin
yardımcı olacak birisi yok mu yakınlarında
kızlar gerçekten merak ettiğim bi konu var evde aşırı bitkin ve uyuşuk halde dolanıyorum 14 aylık bi oğlum var ve hala emziriyorum .evde hiç iş falan yapasım yok mutfaktan nefret eder oldum temizlik yapınca canımı çıkartıyolar sanki noldu bana anlamıyorum emzirmedenmi uykusuzluktanmı depresyondan mı anlamadım gerçekten çok kötü hissediyorum.ayrıca 4 kilo aldım 3 haftada aranızda 14 aylık bebeği olup hala emziren anneler varsa onlarda benim gibi mi hissediyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?