haha oda guzelmıs.kimiside 3-4 kere olabılıyormus arka arkaya![]()
tekini zor hallettik 3-4 ü dursun kenarda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha oda guzelmıs.kimiside 3-4 kere olabılıyormus arka arkaya![]()
ahh sahilcim bende seninle aynı dertteyim bende evde evleneli bir ayı geçti
bir ay boyunca zaten canım acıdı
ilk seferde bile çok zor oldu, daha doğrusu tam olmadı bile
ve bir ay boyunca her ilişkide canım acıdı
nasıl bir şeymiş bu diye az küfretmedim içimden :)))
bide kabızlık sorunu da çıktı evlendiğimden beri
daha yeni onu aşmaya çalışıyorum
çünkü tam o sırada acı veriyor bana kabızlık
bende hep bu düşüncedeyim, sorun bendemi ben ne zaman orgazm olcam diye
eşim her defasında soruyor yine mi olmad diye :)))
bende diyorumki canımın acısından daha zevk alamadım ki
ancak diyebilirim ki 1-2 sefer zevk aldım
bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak, zamanla alışınca rahatlayınca olcak heralde
yorumları da okumadan yorum yazdım ama durumumuz ne olcak bilmiyorum
tekini zor hallettik 3-4 ü dursun kenarda :)
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz demişler![]()
sorma yaa benim eşimde sorup duruyor zaten olsa analarım falan diyor ben zamanla geçecek ve alışacağız diye düşünüyorum ama bir yanımda üzülmüyor değil![]()
erkeklerin şu bilmişliği yok mu, anlarmış öylemi, bi numara yap bakalım nasıl seviniyo
erkeklerin şu bilmişliği yok mu, anlarmış öylemi, bi numara yap bakalım nasıl seviniyo
süpersiniz yaa aslında düşünmedim değil ama nasıl yapacağımda bilmiyorumki
![]()
sorma yaa benim eşimde sorup duruyor zaten olsa analarım falan diyor ben zamanla geçecek ve alışacağız diye düşünüyorum ama bir yanımda üzülmüyor değil![]()
onuda anlayabilmiş değilim hala. Nasıl bir egoları var ki , eşleri orgazma olunca kendileri olmuş gibi seviniyorlar :)
gücü onunla bağdaştırıyolar işte kuzum
pehhhh
ama bence güçlü erkek eşine saygı duyan onu ezdirmeyen ailesiyle arasında denge kurandır yoksa orgazm orgazm dediğin nedir ki gülümmm ben eşim için karnıyarık yapmayı göze almışım![]()
biz zaten seninle aynı gidiyoruz hep du bakalım zaman herşeyin ilacı olacaktıraynı şeyleri yaşıyoruz, hiç bir fark yok
bende zamanla olurmuş diyorum napim :)))
yaa biri bana orgazmda neler yaşayacağını nasıl olduğunu özelde detaylı anlatabilir mi :$
google ye '' orgazmda neler yaşanır, detaylı anlatım'' yazyaa biri bana orgazmda neler yaşayacağını nasıl olduğunu özelde detaylı anlatabilir mi :$
yaa biri bana orgazmda neler yaşayacağını nasıl olduğunu özelde detaylı anlatabilir mi :$