sorun bende mi?

tatlım orgazmı bılmek ıcın ewlı olman gerekmıyor masturbasyonla da yasayabılırsın.şahsen ben ilkokulda kesfettım daha orgazmı..

Evet ama o missplayful'un dediği klitoral orgazm. Ben diğeri için bekliyorum :9::9:

Son düzenleme:
Evet ama o missplayful'un dediği klitoral orgazm. Ben diğeri için bekliyorum :9::9:

E sende buldunda bunuyosun... hem 100% vajinal orgazm olacagin garanti degil bazi bayanlar vajinal orgazm ne kadar deneselerde olamaz, bazilar klitoral olur, bazilari her iki sekilde olur cok kucuk bir yuzdelik bayanlar hic bir sekilde orgazm olmaz.... orgazm orgazm dir iste ben ikisinide mutassip bi insan olarak fark gormuyorum. eee klitoral oluyorsan mutlu ol otur asagi leonela onu bulamayanlarda var! cok kurcalama bacim...

E sende buldunda bunuyosun... hem 100% vajinal orgazm olacagin garanti degil bazi bayanlar vajinal orgazm ne kadar deneselerde olamaz, bazilar klitoral olur, bazilari her iki sekilde olur cok kucuk bir yuzdelik bayanlar hic bir sekilde orgazm olmaz.... orgazm orgazm dir iste ben ikisinide mutassip bi insan olarak fark gormuyorum. eee klitoral oluyorsan mutlu ol otur asagi leonela onu bulamayanlarda var! cok kurcalama bacim...

Arada fark yok mu ? İyi o zaman. Tamam oturayım ben aşağı :1:

bence oldu olacak dıye stres yapınca olmaz. acaba olacak mıyım dıye dusunurken kendınızı o andan kopartıyorsunuz konsantrasyon gıdıyor...
akışına bırakın ...
daha yenı evlısınız alışma süreci bence..
önsevişme olmalı ve istekli oldugunuzda yapmak cok onemlı.
hadı yataga gıdelım deyınce olmaz haldur huldur tarhana bulgur ne o öyle..:1:oncesınde kıvılcım, kur , bunlar onemlı bence.
burda okumustum bı bayan yazmıstı evlılıgının 3. senesınde orgazmla tanıstıgını yazmıstı özellikle kadının ustte oldugu ilişkiyi onun yönettıgı pozısyonlarda daha kolay olabılırsınız...

eşim çok anlayışlı bende kıvılcım görmese asla yanaşmaz sevişme süresi falan baya iyiyiz yani:17::17::17: sanırım dediğiniz gibi alışma süreci sanırım

bence oldu olacak dıye stres yapınca olmaz. acaba olacak mıyım dıye dusunurken kendınızı o andan kopartıyorsunuz konsantrasyon gıdıyor...
akışına bırakın ...
daha yenı evlısınız alışma süreci bence..
önsevişme olmalı ve istekli oldugunuzda yapmak cok onemlı.
hadı yataga gıdelım deyınce olmaz
haldur huldur tarhana bulgur ne o öyle..:1:oncesınde kıvılcım, kur , bunlar onemlı bence.
burda okumustum bı bayan yazmıstı evlılıgının 3. senesınde orgazmla tanıstıgını yazmıstı özellikle kadının ustte oldugu ilişkiyi onun yönettıgı pozısyonlarda daha kolay olabılırsınız...

ahahahhaha cok sevdim bunu :)

eşim çok anlayışlı bende kıvılcım görmese asla yanaşmaz sevişme süresi falan baya iyiyiz yani:17::17::17: sanırım dediğiniz gibi alışma süreci sanırım
demekkı istekli baslıyorsun ama sonradan konsatrasyonun dağılıyor işte o yeterlı uyarılmadan bırlesme olmasından kaynaklanıyor bence..
kısa zamanda tadarsın ınsallah canm bu duyguyu,eşinde senı strese sokmasın bi yerde okumustum sanırım haydar dumenden olabılır:DD dıyordu kı psıkolog, bır ıkı kez orgazm taklıdı yapmanız beynınızı kandırır ve alıstırır orgazm fıkrıne dıyordu olumlu bır baslangıcmıs yanı ama tabı bunu adet halıne getırmemek lazımmıs

Bende koyun sayiyorum orgazm olmamak icin 5 dk da orgazm olunca SIKILIYORUM. Malum dahada fazla birsey yapasim gelmiyor benimde sorunum cabuk olmasi!

üste geç .ve madem eşin anlayışlı bu konuda yavaş yavaş klitorisini okşamasını iste. emin ol işe yarayacaktır ;) :)

ahh sahilcim bende seninle aynı dertteyim bende evde evleneli bir ayı geçti
bir ay boyunca zaten canım acıdı
ilk seferde bile çok zor oldu, daha doğrusu tam olmadı bile
ve bir ay boyunca her ilişkide canım acıdı
nasıl bir şeymiş bu diye az küfretmedim içimden :)))
bide kabızlık sorunu da çıktı evlendiğimden beri
daha yeni onu aşmaya çalışıyorum
çünkü tam o sırada acı veriyor bana kabızlık
bende hep bu düşüncedeyim, sorun bendemi ben ne zaman orgazm olcam diye
eşim her defasında soruyor yine mi olmad diye :)))
bende diyorumki canımın acısından daha zevk alamadım ki
ancak diyebilirim ki 1-2 sefer zevk aldım
bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak, zamanla alışınca rahatlayınca olcak heralde
yorumları da okumadan yorum yazdım ama durumumuz ne olcak bilmiyorum

Yukarda arkadaşın da yazdığı gibi bu biçok kadının yaşadığı bişey.ama geçenlerde okumuştum.ilişki sırasında olacak mı olmayacakmı diye düşünmeyin anı yaşayın diyo doktor :)) ben söyleyenin yalancısıyım :)) ama benim de aynı durumu yaşadığım zamanlar olmuştu.

daha taze evlisiniz her seyin biranda 4 dörtlük olması beklenemez tabii.

birbirinizi ve kendi vücudunuzu kesfetme,isteklerinizi belirleme dönemindesiniz.

orgazm olmadım ya da bu sefer de olamayacak mıyım diye ilişki sırasında düsünrseniz bu sefer bilincaltı reflekslerden dolayı iliskiden zevk de alamazsınız.

akısına bırakın.

vee ön sevismeyi uzun tutun(uzmanların hepsi bunun önemini vurguluyor)

Son düzenleme:
Back
X