Sorun bende mi?

campanillablanca

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
5
0
16
Osmaniye
Öncelikle herkese merhaba :) Ben sorunlu muyum yoksa benim gibi hissedenler var mı bilmiyorum,birini elde etmeden önce 40 takla atıyorum geceleri uyku girmiyor gözüme ama çıkmaya başladıktan sonra bir anda soğuyorum böyle ne dese sinirimi bozuyor bana olan aşkıyla ilgili yazılar yazdığında midem bulanıyor nolucak bilmiyorum.Şimdi böyleysem evlenince daha çok tiksinicem eşimden :(

erkeklere tırmanılacak dağ gözüyle bakma :1: benim küçüklüğüme benziyorsun :34:

aman ilerde devamlı bunlarla uğraşacaksın zaten boş ver erkekleri gez toz arkadaşlarınla takıl hayatını yaşa...

Öncelikle herkese merhaba :) Ben sorunlu muyum yoksa benim gibi hissedenler var mı bilmiyorum,birini elde etmeden önce 40 takla atıyorum geceleri uyku girmiyor gözüme ama çıkmaya başladıktan sonra bir anda soğuyorum böyle ne dese sinirimi bozuyor bana olan aşkıyla ilgili yazılar yazdığında midem bulanıyor nolucak bilmiyorum.Şimdi böyleysem evlenince daha çok tiksinicem eşimden :(

senin yaşlarında ne yöne eseceği belli olmayan rüzgarlar koşuşur insanın kalbinin sokaklarında... bazen o yöne eser bazen bu yöne... önüne kattığı şeylerle mutlu olur ama diğer sokağa estiğinde onu oracıkta bırakır... insanoğlu içinde olan boşluğu ne ile doldurursam mutlu olurum diye düşündüğü için her daim uğraşacak birşeyler arar... belki elde etmenin verdiği o farklı duygu .... belki de önünü kesemediğimiz ego tatmini... adı her ne olursa olsun bu duyguları insan ne yönde kullanırsa o yönde işler... o yönde parlar... belki de kendini..... insanın içini dışa vuran NEY e vermelisin ..Mevlana misal... belki de şiire.. yunus emre misal... verilen kalp cihazatları belki de yanlış yerlerde harcanıldığı için bir süre sonra miden bulanıyor... bulanan mideye halen yemek sıkıştırılmaya çalışılırsa olacaklar ne olur hepimiz bilir... belki vakit sabretme ve bekleme vakti... gerçek aşkı bekleme vakti.... seni sevecek kıymet verecek hakiki kalbi bekleme vakti...

yalnız değilsinn sırf bu yüzden erkeklere yaklaşmak istemiyorum sonunda üzüyorum çünkü.. konuşurken hoşuma gidiyor muhabbet akıyor falan ama iş sevgili olmaya gelince aniden soğuyorum nefret ediyorum her söylediği batıyor bana :1: neden böyleyiz acaba nolucak bu halimiz :2:

Back
X