- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Gecenin bu vakti deli dürttü gene beni.Az önce ilkokul arkadaşıma mesaj attım ben onu tek yakın erkek arkadasım görürüm üç hafta oluyo iş için başka şehre gitmişti bende "nasıl gidiyo alıştın mı?" Diye sordum.meğer dönmüş 4 gün evvel ama hiç haber vermedi.bu tek başına küçük bişey gibi gelebilir ama sanırım beni taşıran son damla oldu.Ben çocukluğumda kurduğum arkadaşlıklarıma çok değer veriyorum yine bi kız arkadaşım var x diyelim ona.tek dostum derdim ama ben üniyi kazandığım sene o kazanamadı ve beni tebrik için dahi aramadı bi sene hiç görüşmedik ve aynı mahallede oturuyoruz.bigün ben onun yanına gidecekken yolda onun tanıştığım bi lise arkadaşını gördüm ve kız bana x sen üniyi kazandığından beri senden bahsetmiyo seni kıskanıyo gibi geliyo bana çünkü eskiden senden hep bahsederdi dedi.bunu duyunca bi tuhaf oldum uzun zaman görüşmedik ve yine arayıp Arayı düzelten ben oldum.bi kaç hafta önce yeni ayrıldığım sevgilimin evlilik haberini duyup hemen x'i aradım ama avmdeydi konuşamadık pek ve sonra hiç aramadı sadece mesaj Attı ona da ben cevap vermedim sinir olup.bilmiyorum yani bunlar dostum dediğim insanların yaptıkları.bide arkadaşlarımı anlatsam ohoo.bi özel üniversitenin tam burslu olarak en iyi bölümlerinden birinde okuyorum.ünideki yakın arkadaşlarım ben okula gitmeden sadece notlara çalışarak maşallah iyi notlar alıyorum diye benden not gizlediler ve ben onların her derdinde Yanlarında olmama rağmen onlar benim en körü zamanlarımda Yanımda olmadılar mesafe koydum arama onlarla.şimdi başka bi kızla takılıyorum o da benim notlarım iyi gelince hemen yüzü düşüyo.of ben salağım ya filan diye söylenmeye başlıyo sen kesin çok çalışıyosun gizleme filan diye Saçma saçma triplere giriyo.erkekler benden hoşlanınca of benim Peşimde niye kimse yok diye sızlanıyo.vallahi sıkıldım billahi sıkıldım.bu hareketler beni soğutuyo.bu zamanda gerçek dost mu yok herkes herkesin kusurlarını takmadan devam ediyo yoksa sorun bende mi de dostum olmuyo? Zaten yeni terkedildim bazen acaba sevilmeye Layık mı Değilim diyorum..