- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Herkese meraba.. Konuya nerden girceğimi kestiremiyorum. 21 yaşındayım ve iyi bi alanda üniversite okuyorum. Şimdi kendimi beğenmiş biri olarak görünmek ya da kimseyi aşağılamak istemem kimsenin haddine değil bu ama benim derdim kısmetsizliğim ,uzun zamandır kimseye karşı bişey hissedemiyorum ve bu yönde beni ikna edebilecek kimse de yok. Gerçekten çevremde çok sevilen ve çok güzel bulunan biriyim(böyle diyince çok utandım kusura bakmayın ) ama anlamanız için söylüyorum. Yani erkekler ilk başta daha beni tanımadan neye bakıcaklar dış görünüşe . Eğer öyleyse bikaç kişi dışında neden adım atan yok sizce bunun dışardan soğuk görünmemle bi ilgisi var mıdır? Hep çok soğuk göründüğümü ama aslında tanıyınca ne kadar farklı olduğumu söylerler . Sizce sorun bende mi? Yani Allaha şükür bi sorunum yok dış görünüşümle ama sorun ne olabilir?Birde şunu belirtmek istiyorum benim boyum çok uzun onun etkisi olabilir mi yani çoğu erkek ülkemizde benden kısa bu da etkili olabilir mi cevaplarınız için teşekkürler şimdiden