• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Bendemi Kocamdamı?

birbirinize alışmaya da çalışıyorsunuz canım elbette onun da etkisi vardır yalnız diğer konularına da baktım canım yanlış anlama ama eşini biraz fazla sıkmışsın belki de sana o yüzden biraz sert davranıyor olabilir canım....lütfen içindeki vesveseyi bırak ayrıca her polis aldatacak diye bir şey yok karakter meselesi mesleğe bağlamamak lazım canım bu arada bende üniv mezunuyum ama çalışmıyorum evdeyim ve benim eşiminde çalışma saatleri düzensiz yeri gelir çalışırken arayamadığı zamanlar olur canım bunları takma sakın kafana....yalnızım görüştüğüm komşum bile yok bebeğim de olmuyor ne yapalım canım meslekleri gereği yoğunlar rabbim yardımcımız olsun eşinin üzerine fazla gitme asıl sıkarsan senden kaçar bunu sakın unutma canım......kendini de ezdirme eşin sana hakaret ettiği zaman sen de aynı şekilde davranma ama tavrını da koy ki bir daha aynı hatayı yapmasın....

Haklisin canm ben iyiyken melek oluo. Ama bu kk da paranoyak oldum. Sanki aldatcak bisi yapcak isteyken aramayinca korku basio falan seytan weswese werio.calisma saati zaten igrenc gece gidio ole iste..ama bebek dusunmedm smdilik yeniyiz
inslaah olurdua edeyim sana insallahp

Haklisin canm ben iyiyken melek oluo. Ama bu kk da paranoyak oldum. Sanki aldatcak bisi yapcak isteyken aramayinca korku basio falan seytan weswese werio.calisma saati zaten igrenc gece gidio ole iste..ama bebek dusunmedm smdilik yeniyiz

Bu nasıl bir Türkçe böyle:53:
Şu yazıya da bir bakın, ilkokul çocukları bile yazmaz böyle.
Weswese ne demek? İngilizce sözlüğe mi bakalım?
Oluo, basio,werio....
Hangi birini sayayım...
Yazı tarzınız gibi, konuşma tarzınız da yanlış... Her ikiniz de haksızsınız. Biriniz aptal derken öteki altta kalmamış ki maşallah o daha çok saydırmış. Tencere kapak misali.....

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar
Sizi hep gereksiz sorunlarımla mesgul ediyorum yani siz oyle diyorsunuz ;)
ama bu defaki galiba ciddi
sevgili eşimle her tartısmamızda sesini yukseltiyor.
aslinda oyle biridir ki romantiktir ev islerinde yardim eder insanlarin icinde surekli beni yüceltir arar sorar gezdirir vs.. neyse
Ben bugun evde degilim annemlerin yanina geldim basit bir konu icin hemen sesini yukselti ve bana salak,aptal ws.. cumleler sarfetti cok uzuldum.
Daha sonra onu diyen senmisin diyerek Ben ondan daha cok o tur laflar ettim suan cok uzgunum basit bir konuda tartışma bile degil hemen bu laf edilirmi en ufak birseye ses yukseltilirmi?
Ben hala buyumemisim cocukmusum bu lafta cabası.....
Konustum bu konuyu daha onceleri
ama hep özur dileyip sinirden borclardan ondan diyip kapatiyor.sonra ozur dilese bile o an bozuluyor moralim...
napmaliyim? konusmak fayda etmeyen bu adama ??????

Sinirlenince beni aşşalayan sesini yükselten en ufak bişeye tahammülü olmayan insanın ne anladım ki romantikliğin den :19:Benim eşimde romantik ve ev işlerinde yardımcıdır ama asla tartışmaya girip sesini yükseltip bana salak vs. laflar sarfetmez borç desen çokca var borçsuz insan mı var yada sıkıntısız... Ben buna 3 yanlış 1 doğruyu götürür derim :34:

Bu nasıl bir Türkçe böyle:53:
Şu yazıya da bir bakın, ilkokul çocukları bile yazmaz böyle.
Weswese ne demek? İngilizce sözlüğe mi bakalım?
Oluo, basio,werio....
Hangi birini sayayım...
Yazı tarzınız gibi, konuşma tarzınız da yanlış... Her ikiniz de haksızsınız. Biriniz aptal derken öteki altta kalmamış ki maşallah o daha çok saydırmış. Tencere kapak misali.....

Telefondan giriyorum mesaj yazmaya alistim ondan boyle oluyo.
Evet ben alttan almiyorum ama dikkat etmeye karar verdim

canım ben eşinde çok bi kabahat bulmadım.Sen kendin söylüyosun romantik,ev işine yardım ediyo,başkalarının yanında yüceltiyo vs vs,daha ne canım.Onun da anlık öfkesi olabilir birşeye üzülmüş kızmış olabilir,sıkma canını olan olmuş ama sen de hemen öfkelenme derim

Merhaba Hanımlar
Sizi hep gereksiz sorunlarımla mesgul ediyorum yani siz oyle diyorsunuz ;)
ama bu defaki galiba ciddi
sevgili eşimle her tartısmamızda sesini yukseltiyor.
aslinda oyle biridir ki romantiktir ev islerinde yardim eder insanlarin icinde surekli beni yüceltir arar sorar gezdirir vs.. neyse
Ben bugun evde degilim annemlerin yanina geldim basit bir konu icin hemen sesini yukselti ve bana salak,aptal ws.. cumleler sarfetti cok uzuldum.
Daha sonra onu diyen senmisin diyerek Ben ondan daha cok o tur laflar ettim suan cok uzgunum basit bir konuda tartışma bile degil hemen bu laf edilirmi en ufak birseye ses yukseltilirmi?
Ben hala buyumemisim cocukmusum bu lafta cabası.....
Konustum bu konuyu daha onceleri
ama hep özur dileyip sinirden borclardan ondan diyip kapatiyor.sonra ozur dilese bile o an bozuluyor moralim...
napmaliyim? konusmak fayda etmeyen bu adama ??????

yani illa bir sorunum olsun istiyorsun,hadi gözün aydın nur topu gibi bir sorununuz olmuş:34:

merak ettim bu tartışmayı ailenin yanında mı yaptınız:44:

sana tek bir şey söyleyeyim. eşin küçükken annesinden babasından o lafları çok duymuş. en ufak bir şeyde seslerini yükseltmişler eşine ve çocuklarına karşı. işte faturası da bu!

diğer konularını da bilen biri olarak, kocanı fazla bunalttığını düşünüyorum,
ve ara ara da bunun patlamasını yaşıyorsun...bence kocanı bu kadar sıkma.. ona daha ılımlı yaklaş..
o madem o an sinirli, sen ılımlı yaklaşacaksın ve sakinleşince konuşacaksınız
baştan hata yapmışsın

yani illa bir sorunum olsun istiyorsun,hadi gözün aydın nur topu gibi bir sorununuz olmuş:34:

merak ettim bu tartışmayı ailenin yanında mı yaptınız:44:

yok hayir ailemin veya baskasinin yaninda asla birsey demez aslinda normaldede demez ama sinirlenince ani tepki veriyo saman alevi gibi bes dakika sonra ozurler pismanliklar vs.

Sinirli aninda kavga etme o zaman esinle. Şuan sinirlisin ve agzindan cikacak kotu kelimeleri duymak istemiyorum de mutfağa git kapini kapa yada markete git sakinleşince oturun konusun sorunlariniİlzi...

Ne demek sinirli anında kavga etme eşinle? Herkes kime sinirlendiyse tepkisini ona göstermeyi öğrenecek, sağa sola saldırmayacak.

canım ben eşinde çok bi kabahat bulmadım.Sen kendin söylüyosun romantik,ev işine yardım ediyo,başkalarının yanında yüceltiyo vs vs,daha ne canım.Onun da anlık öfkesi olabilir birşeye üzülmüş kızmış olabilir,sıkma canını olan olmuş ama sen de hemen öfkelenme derim

Tesekkur ederim allah razi olsun.. Kocami ovmek istemiyorum ama iyi biridir ama sinirlu iste hemen ani tepki verir bende az degilim ama dikkat edecegim karar aldim

Tesekkur ederim allah razi olsun.. Kocami ovmek istemiyorum ama iyi biridir ama sinirlu iste hemen ani tepki verir bende az degilim ama dikkat edecegim karar aldim

bence de canım dikkat et,biraz da sinir olsun ya çok mazlum sessiz de olmasın.Onun dışında gayet iyiymiş zaten,evliliğinizin tadını çıkarın huzurunuzu bozmayın,dışarıya da yansıtmayın sıkıntılarınızı,üzülen çok az oluyo çünkü..

Son düzenleme:

dua edersen çok memnun olurum canım çok sağol:16:evliliğin çok yeni zaten canım sen hemen bebek düşünme hem evliliğiniz otursun hemde tadını çıkarın canım bu zamanlar bir daha gelmez:34:benim eşimde çok çabuk kızar ve 5 dakika sonra siniri geçer o sinirliyken sadece dinlerim siniri yatışınca konuşurum.....kk'daki konulara fazla bakma canım vesvese gelince yada sinirlenince YA HALİM çek yatışırsın:34:evlilikte en önemli iki şey güven ve saygıdır ikisinden birisi biterse çok zor olur eşine güven her erkek aldatacak diye bir şey yok biraz daha özverili ol canım ve eşini fazla sıkma:16:

Ne demek sinirli anında kavga etme eşinle? Herkes kime sinirlendiyse tepkisini ona göstermeyi öğrenecek, sağa sola saldırmayacak.

Konuya kendi dusuncelrinizle yorum yapabilirsiniz.. Benim yorumuma karsilik vermeniz benim içinde konu sahibi için de bir şey ifade etmiyor ne yazik ki...

Sen adamına de ki benle bi ömür geçirmeye gönüllü müsün?de oda evet diyecektir bu tarz konuşarak o ömür geçmez ama de bu nedir ya bende çok sinir oluyorum hergün gördüğün ve göreceğin aynı yastığa baş koyduğun insana hakaret edilir mi sonra o adamla ömür geçer mi kendi değerini azaltıyo farkında değil .

Back
X