- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
birbirinize alışmaya da çalışıyorsunuz canım elbette onun da etkisi vardır yalnız diğer konularına da baktım canım yanlış anlama ama eşini biraz fazla sıkmışsın belki de sana o yüzden biraz sert davranıyor olabilir canım....lütfen içindeki vesveseyi bırak ayrıca her polis aldatacak diye bir şey yok karakter meselesi mesleğe bağlamamak lazım canım bu arada bende üniv mezunuyum ama çalışmıyorum evdeyim ve benim eşiminde çalışma saatleri düzensiz yeri gelir çalışırken arayamadığı zamanlar olur canım bunları takma sakın kafana....yalnızım görüştüğüm komşum bile yok bebeğim de olmuyor ne yapalım canım meslekleri gereği yoğunlar rabbim yardımcımız olsun eşinin üzerine fazla gitme asıl sıkarsan senden kaçar bunu sakın unutma canım......kendini de ezdirme eşin sana hakaret ettiği zaman sen de aynı şekilde davranma ama tavrını da koy ki bir daha aynı hatayı yapmasın....
Haklisin canm ben iyiyken melek oluo. Ama bu kk da paranoyak oldum. Sanki aldatcak bisi yapcak isteyken aramayinca korku basio falan seytan weswese werio.calisma saati zaten igrenc gece gidio ole iste..ama bebek dusunmedm smdilik yeniyiz
inslaah olurdua edeyim sana insallahp