çok fazla bilgi sahibi olmamakla birlikte siğil olabilir ve bulaşıcıdır , büyük ihtimal çıktıkça doktora gidiyor doktor yakıyor onları kremle de tedavisi olduğunu da duymuştum. ve evet bulaşıcı ve bayanlar bu konuda daha hassas hemen ne olduğunu eşinle açıkça konuşup sende tedbirini almalısın yoksa bir bayanda daha büyük sorunlara yol açabilir...tabi eğer siğilse
evet canım krem kullanıyo cıktıkca doktara evet siğil sivilce değil bana acıklamıyo tabiki ama sinir yapıyo ben önemsememiştim ama konuşmak istemiyo hassas yani öle olmasınıda doğal karşılıyom korkuyorumda
ben klübü takip ediyordum üye olup bende derdimi söylemek istedim .ark utanıyorum ama eşimin cinsel organında yaralar cıkıyo tedavi görüyo ama bana acıklama yapmıyor yara geçiyor tekrar başlıyor bana bulaşırmı ve bu olay bizde stress ve sinir yapıyor yardımlarınız için teşekkürler..
Hemen smear testi yaptır canım.
Arkadaşlar senede bir smear testi yaptırın,çok çok önemli
Hemen smear testi yaptır canım.
Arkadaşlar senede bir smear testi yaptırın,çok çok önemli
aynen cok haklisin cnm...BEN düzenli yaptiriyorum bi seferinde IIId Geldi sonuc kac ay tekrar testler fln allahtan operasyona gerek kalmadanvucudum yendi ama cok üzülmüstüm
Smear testi vajinadan kücük bir sürüntüyle alinan örnekle yapiliyo yilda bir kez yaptirilmali..BU testte rahim agzi kanseri icin cok önemli.Cünkü prekansorojen yani
daha kansere dönüsmemis ama kansere dönüsme ihtimali olan hücreler tespit ediliyo..ayrica enfeksiyon mantar vs ne varsa artik..HÜCRELERDEKi BU BOZULMANIN
en önemli nedeni hpv virüsü ve kadinlarin % 80 ömründe en az bir kez karsilasiyor bu virüsle..CINSEL partner arttikca hpv virüsünü kapma riski %25 artiyo..BEKAR larada
yapiliyo bildigim kadariyla uzman bir doktor kizlik zarina zarar vermeden yapabilir..cinselligi daha yasamayan bayanlardada olabilir wc kullanilan ortak esyalardan
da bulasabiliyo...
hayir tatlim kulak cöpü gibi bisey düsün vajinaya dokunduruyo sadece öyle kazima yada nebilim parca alma fln yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?