Haklısınız ama o vakit böyle olmuyor olaylar o kadar farklı şekilde değişiyor ki ben bile neyin içinde olduğumu anlayamıyorum. SÇok kilit bir soru:
Size küfür eden, sizi aşağılayan, size inanmayan, sizi kısıtlayan biri ile nasıl sözlenebiliyorsunuz?
Onu da geçtim hazır sözü atmışken kurtulmuşsunuz unutun gitsin. Evlenirseniz neler olur düşünmek bile istemiyorum.
inanın işin bu kadar çizgisini aşacağız düsünemedim;([/QUOTE][QUOTE="Lalihim, post: 50740825, member:
Yada o zamana kadar ciddi olarak nişanlı veya sözlü gibi net kavramlar olmadığı için nisan yapalım da düzelir diye düşünüyor insanlar bilemiyorum. Misalen soyliyorum: Evlendiginizde de kavga edip çekip gidip 3 gun gelmez. Nerde olduğu malumdur. Ne de olsa başına buyruk, hele de çocuğunuz olursa sizi çocukla başbaşa bırakıp kendi yine alemlerde kafasına gore takılır. Siz zaten garanti eşsiniz ona göre ne yapsa mübahtır. Şimdi küfür ediyormuş, evlenince dayağa da başlar. Hayatınız zindan gibi sürer gider. Psikolojik hasta olursunuz, çocuklarınız mutsuz olur siz mutsuz olursunuz. Sonra boşanmaya karar verirsiniz ama çoluk çocuk olursa ona da cesaret edemezsiniz. Hayatınızı ve çocuklarınızın hayatını bu şekilde mahvedersiniz. Seçim şuan sizin elinizde. Ama ilerde bu kadar özgür olmayabilirsiniz seçimlerinizde.Haklısınız ama o vakit böyle olmuyor olaylar o kadar farklı şekilde değişiyor ki ben bile neyin içinde olduğumu anlayamıyorum. S
Ya salıyorum gitmiyor, tutuyorum gelmiyor adam normalin dışı ne istediğini mi bilmiyor yoksa nasıl olsa oldu kafasında mi anlayamıyorum ki .sMazoşistsen kaçırılmayacak fırsat :)
Yoksa da hayatının hatasını yaparsın, sal gitsin.
Dayak için o kadar geç kalmadı. Sokak ortasında bunu yaşadım he karşılıksız olmadı fakat önce ondan geldi. Bana birşey yapamazsa kendine zarar veriyor sonra oturup ağlıyor herşey seni sevdiğimden seni kaybetmekten korkuyorum gibi gibi.Yada o zamana kadar ciddi olarak nişanlı veya sözlü gibi net kavramlar olmadığı için nisan yapalım da düzelir diye düşünüyor insanlar bilemiyorum. Misalen soyliyorum: Evlendiginizde de kavga edip çekip gidip 3 gun gelmez. Nerde olduğu malumdur. Ne de olsa başına buyruk, hele de çocuğunuz olursa sizi çocukla başbaşa bırakıp kendi yine alemlerde kafasına gore takılır. Siz zaten garanti eşsiniz ona göre ne yapsa mübahtır. Şimdi küfür ediyormuş, evlenince dayağa da başlar. Hayatınız zindan gibi sürer gider. Psikolojik hasta olursunuz, çocuklarınız mutsuz olur siz mutsuz olursunuz. Sonra boşanmaya karar verirsiniz ama çoluk çocuk olursa ona da cesaret edemezsiniz. Hayatınızı ve çocuklarınızın hayatını bu şekilde mahvedersiniz. Seçim şuan sizin elinizde. Ama ilerde bu kadar özgür olmayabilirsiniz seçimlerinizde.
Yalan.Dayak için o kadar geç kalmadı. Sokak ortasında bunu yaşadım he karşılıksız olmadı fakat önce ondan geldi. Bana birşey yapamazsa kendine zarar veriyor sonra oturup ağlıyor herşey seni sevdiğimden seni kaybetmekten korkuyorum gibi gibi.
Bunları sözlenmeden evvel yapıyordu. Bu son yaptığı olaydan sonra annemde aynı şeyi sordu fakat cevap yok Bir de her olayda herkese ifşa ederek beni kötülüyor. Mesela bir yere gidecek , gidiyor ama bana evdeyim diyor sonra sen böyle yaptın dediğimde Allah belanı versin sen beni aldatıyorsun sen şöylesin sen böylesin diyor.sYalan.
İnsan gerçekten sevdiği birine kıyamaz.
Ona küfür etmez, hele de aşağılamak. Rol yapıyor, ne de olsa siz garanti bir adaysınız kaybetmeyi bu yüzden istemiyor olabilir. Madem öyle neden yüzüğü atıp 3 gun arayıp sormuyor? Kaybetmek istemeyen adam atar mi yüzüğü vazgeçer mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?