Sorun Büyük ;(

Lalihim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
57
15
3
35
Merhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(

"sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri"

Ve siz böyle biri ile evlenmeyi düşünüyorsunuz. Evlat olsa bulaşık eldiveni ile bile zor sevilecek birini sevmeyi nasıl başardınız?

Çok kilit bir soru:
Size küfür eden, sizi aşağılayan, size inanmayan, sizi kısıtlayan biri ile nasıl sözlenebiliyorsunuz?
Onu da geçtim hazır sözü atmışken kurtulmuşsunuz unutun gitsin. Evlenirseniz neler olur düşünmek bile istemiyorum.

Çok kilit bir soru:
Size küfür eden, sizi aşağılayan, size inanmayan, sizi kısıtlayan biri ile nasıl sözlenebiliyorsunuz?
Onu da geçtim hazır sözü atmışken kurtulmuşsunuz unutun gitsin. Evlenirseniz neler olur düşünmek bile istemiyorum.

"sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri"

Ve siz böyle biri ile evlenmeyi düşünüyorsunuz. Evlat olsa bulaşık eldiveni ile bile zor sevilecek birini sevmeyi nasıl başardınız?
[/QUOTE] inanın işin bu kadar çizgisini aşacağız düsünemedim;(

Haklısınız ama o vakit böyle olmuyor olaylar o kadar farklı şekilde değişiyor ki ben bile neyin içinde olduğumu anlayamıyorum. S

[QUOTE="Lalihim, post: 50740825, member: [/QUOTE] inanın işin bu kadar çizgisini aşacağız düsünemedim;([/QUOTE]

Artık biliyorsunuz kurtulun bir an önce. Yoksa çok pişman olursunuz ve iş işten geçmiş olur. Söz atmak mı daha zor yoksa boşanmak mı bir de böyle düşünün?

[QUOTE="Lalihim, post: 50740825, member:
inanın işin bu kadar çizgisini aşacağız düsünemedim;([/QUOTE]
Artık biliyorsunuz kurtulun bir an önce. Yoksa çok pişman olursunuz ve iş işten geçmiş olur. Söz atmak mı daha zor yoksa boşanmak mı bir de böyle düşünün?[/QUOTE]
Eğer bunu yaparsam 3. Kez yapmış olucam, göze alabiliyorum fakat ailemi düşündükçe çember daralıyor.s

Haklısınız ama o vakit böyle olmuyor olaylar o kadar farklı şekilde değişiyor ki ben bile neyin içinde olduğumu anlayamıyorum. S
Yada o zamana kadar ciddi olarak nişanlı veya sözlü gibi net kavramlar olmadığı için nisan yapalım da düzelir diye düşünüyor insanlar bilemiyorum. Misalen soyliyorum: Evlendiginizde de kavga edip çekip gidip 3 gun gelmez. Nerde olduğu malumdur. Ne de olsa başına buyruk, hele de çocuğunuz olursa sizi çocukla başbaşa bırakıp kendi yine alemlerde kafasına gore takılır. Siz zaten garanti eşsiniz ona göre ne yapsa mübahtır. Şimdi küfür ediyormuş, evlenince dayağa da başlar. Hayatınız zindan gibi sürer gider. Psikolojik hasta olursunuz, çocuklarınız mutsuz olur siz mutsuz olursunuz. Sonra boşanmaya karar verirsiniz ama çoluk çocuk olursa ona da cesaret edemezsiniz. Hayatınızı ve çocuklarınızın hayatını bu şekilde mahvedersiniz. Seçim şuan sizin elinizde. Ama ilerde bu kadar özgür olmayabilirsiniz seçimlerinizde.

Mazoşistsen kaçırılmayacak fırsat :)
Yoksa da hayatının hatasını yaparsın, sal gitsin.
Ya salıyorum gitmiyor, tutuyorum gelmiyor adam normalin dışı ne istediğini mi bilmiyor yoksa nasıl olsa oldu kafasında mi anlayamıyorum ki .s

Dayak için o kadar geç kalmadı. Sokak ortasında bunu yaşadım he karşılıksız olmadı fakat önce ondan geldi. Bana birşey yapamazsa kendine zarar veriyor sonra oturup ağlıyor herşey seni sevdiğimden seni kaybetmekten korkuyorum gibi gibi.

Yalan.
İnsan gerçekten sevdiği birine kıyamaz.
Ona küfür etmez, hele de aşağılamak. Rol yapıyor, ne de olsa siz garanti bir adaysınız kaybetmeyi bu yüzden istemiyor olabilir. Madem öyle neden yüzüğü atıp 3 gun arayıp sormuyor? Kaybetmek istemeyen adam atar mi yüzüğü vazgeçer mı?

Şimdi buraya kadar geldiğinizde göre
1-Sizinde Hatalarınız var objektif ve dürüst değilsiniz
2-Ayrı kaldığınız için şuan bütün olumsuzlukları daha net görüyor ama bir iki tatlı söze kalıyorsunuz
3-Yada geniş bir mizacın var
Başka türlü bu kadar olumsuzluğu nu bildiğiniz biriyle sözlenmeye kadar gelemezsiniz gelemezsiniz
Çözüm mü sizin doğrunuz ne ise onu yapın

Bunları sözlenmeden evvel yapıyordu. Bu son yaptığı olaydan sonra annemde aynı şeyi sordu fakat cevap yok Bir de her olayda herkese ifşa ederek beni kötülüyor. Mesela bir yere gidecek , gidiyor ama bana evdeyim diyor sonra sen böyle yaptın dediğimde Allah belanı versin sen beni aldatıyorsun sen şöylesin sen böylesin diyor.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…