Öyle olması gerekiyor evet ama bunu ben yapamam ailemi bu kadar üzmeye hakkım yok ki perişan olurlar ;(Biran önce bitir ve bir daha arkana bile bakma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olması gerekiyor evet ama bunu ben yapamam ailemi bu kadar üzmeye hakkım yok ki perişan olurlar ;(Biran önce bitir ve bir daha arkana bile bakma.
Hayatımı mahvetti ve bile bile onun açtığı çukura girdim şimdide çırpınıyorum boğulmam an meselesi .sArkana bakmadan kac.
Kendini ne saniyor istedigi anda yuzugu atip sonra bisey olmamis gibi geliyor bi defolsun
Hayır aslında istediğim bu değil aklım almıyor zaten Rabbime sığınıyorum ondan istiyor ve bekliyorum içimde ki sese sessiz kalmayacak biliyorum. Sadece acaba ne yapsam doğru olur sizlere soruyorum bir nevi içimdeki seslere ortak olan sesler arıyorum.Biz ne desek de sen yine de bu adanla evleneceksin diye düşünüyorum
İlerde seni küfür ve dayak manyağı yaptığında ailen hiç üzülmeyecek çünkü dimi. Sakın sakın sakın evlenme. Hayatını mahvedersin. Aşağılanmaya layık mı görüyosun kendini. Yapma bunu.Öyle olması gerekiyor evet ama bunu ben yapamam ailemi bu kadar üzmeye hakkım yok ki perişan olurlar ;(
Tabii ki hayır hiç bir kadın bunu haketmez kimse bunları yaşamak için birinin ellerinden tutmuyor kimse hayata kararsın istemiyor. Ama öyle bir şey oluyor ki sanki bunu yaşamaya mecbur bırakılıyorsun halbuki ki hayat bizim ama bazen başkaları bu hayatı yazıyor çiziyor ve oynuyor acısı kalıyor. Anlatması güç onca şey var akıl alır gibi değil.İlerde seni küfür ve dayak manyağı yaptığında ailen hiç üzülmeyecek çünkü dimi. Sakın sakın sakın evlenme. Hayatını mahvedersin. Aşağılanmaya layık mı görüyosun kendini. Yapma bunu.
Hiç kimseyi düşünmeyin anneniz babanız vs zararın neresinden dönseniz kar o ne der bu ne der diye düşünmeyin çünkü evlenip boşanınca hayat daha zor bu toplumda sana ufak bi örnek veriyim ama yalvarıyorum ayrıl bi kadın olarak yalvarıyorum bırak onu ve iyi tek bir anı hatırlama biz kadınlar bunu yapıyoruz hep ozaman bırakamazsın arkadaşlarınızla oturmuşsunuz bi yere herhangi t sebepten sana söylediği her şeyi herkesin içinde söylediğini düşün ya da evdesiniz kızınız var ufacık bi konuda. Saydırmaya başladı kızının önünde o lafları duymak seni nasıl kıracak bunu düşün nolur vazgeç arkadaşım kendine yapma bu kötülüğüMerhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(
Anlatmak istediğini o kadar iyi anlıyorum ki hepsini en kötü şekilde yaşadım. Sadece bir kızım yok ve o şahit olmadı çok şükür. Aslında hayatı kim ne derse diye yaşamıyorum Ama inan ailem 3. Kez aynı şeyi yaşayacakları için perişan olurlar nasıl bu hatayı yaptım vallahi anlamıyorum nasıl bir rehavete düştüm nasıl şeytana uydum da kendimi bu kör kuyuya attım anlayamıyorumHiç kimseyi düşünmeyin anneniz babanız vs zararın neresinden dönseniz kar o ne der bu ne der diye düşünmeyin çünkü evlenip boşanınca hayat daha zor bu toplumda sana ufak bi örnek veriyim ama yalvarıyorum ayrıl bi kadın olarak yalvarıyorum bırak onu ve iyi tek bir anı hatırlama biz kadınlar bunu yapıyoruz hep ozaman bırakamazsın arkadaşlarınızla oturmuşsunuz bi yere herhangi t sebepten sana söylediği her şeyi herkesin içinde söylediğini düşün ya da evdesiniz kızınız var ufacık bi konuda. Saydırmaya başladı kızının önünde o lafları duymak seni nasıl kıracak bunu düşün nolur vazgeç arkadaşım kendine yapma bu kötülüğü
Hiçbir şeye mecbur hissetme kendini. O hayatı sen yaşayacaksın. Çıkmazda sanıyosun kendini anlıyorum, ama hiç öyle değil emin ol.benzer bir ilişkim vardı zamanında,iki yıl çektim onu , ama sonunda tekmeyi attım ve hayatım bambaska oldu.düzelmez zannediyodum ama hiç de öyle olmadı, allah bin türlü kapı açıyo insanaTabii ki hayır hiç bir kadın bunu haketmez kimse bunları yaşamak için birinin ellerinden tutmuyor kimse hayata kararsın istemiyor. Ama öyle bir şey oluyor ki sanki bunu yaşamaya mecbur bırakılıyorsun halbuki ki hayat bizim ama bazen başkaları bu hayatı yazıyor çiziyor ve oynuyor acısı kalıyor. Anlatması güç onca şey var akıl alır gibi değil.
Olsun dön baba evine bi çocukla döneceğine o adamla bir ömür görüşmek zorunda kalacağına şimdi yap bak gör iyiki yapmışım diceksin ailen şimdi üzülecek ama sen yanlarında olacaksın evliyken eve dönersen daha beter üzülecekler yapma nolurAnlatmak istediğini o kadar iyi anlıyorum ki hepsini en kötü şekilde yaşadım. Sadece bir kızım yok ve o şahit olmadı çok şükür. Aslında hayatı kim ne derse diye yaşamıyorum Ama inan ailem 3. Kez aynı şeyi yaşayacakları için perişan olurlar nasıl bu hatayı yaptım vallahi anlamıyorum nasıl bir rehavete düştüm nasıl şeytana uydum da kendimi bu kör kuyuya attım anlayamıyorum![]()
Olmasın ne olur böyle biri benim çocuklarımın babası olmasın. Yürek paramparça.sVe şunu bilin şiddet fiziksel olmaz sadece bazen sözlü şiddet en derinden yaralar kadını senden bir kadın olarak rica ediyorum kardeşim hayatını karartma bir kız çocuğun olduğunda örnek babası böyle biri mi olsun Allah aşkına
Annem ne kadar yalvardı bana yapma kızım bu çocuk hasta sana iyilik Gelmez bundan dedi acıdım ben ona ve şimdi maraz doğdu kötü ben oldum herkes gülüp eğleniyor ben elim başımda ne yapacağımı düşünüyorumOlsun dön baba evine bi çocukla döneceğine o adamla bir ömür görüşmek zorunda kalacağına şimdi yap bak gör iyiki yapmışım diceksin ailen şimdi üzülecek ama sen yanlarında olacaksın evliyken eve dönersen daha beter üzülecekler yapma nolur
Sonrasinda daha cok uzulecekler perisan olacaklar. Boyle bi adamdan koca olmaz. Kendi kocamdan biliyorum.Öyle olması gerekiyor evet ama bunu ben yapamam ailemi bu kadar üzmeye hakkım yok ki perişan olurlar ;(
Kesinlikle buna inanıyorum o gidecek diye kapılarım kapanmaz elbet benim tek kaygım ailem kardeşlerim göze çok batıyorum hemen herşeyim den herkesin haberi oluyor birde korkuyorum tehdit ediyorHiçbir şeye mecbur hissetme kendini. O hayatı sen yaşayacaksın. Çıkmazda sanıyosun kendini anlıyorum, ama hiç öyle değil emin ol.benzer bir ilişkim vardı zamanında,iki yıl çektim onu , ama sonunda tekmeyi attım ve hayatım bambaska oldu.düzelmez zannediyodum ama hiç de öyle olmadı, allah bin türlü kapı açıyo insana
İşte aptal olan benim bile bile göz göre göre yaktım kendimiSonrasinda daha cok uzulecekler perisan olacaklar. Boyle bi adamdan koca olmaz. Kendi kocamdan biliyorum.
Yahu bak yat uyu sabah kalktığında kurtul anlat evdekilere bitsin bu iş öyle adamın esiri olma sana kadın olduğun için saygı gösteren biriyle yaşa bu adam adam değil ben diim ve hiçte korkma Aslan gibi ailen var güzelimAnnem ne kadar yalvardı bana yapma kızım bu çocuk hasta sana iyilik Gelmez bundan dedi acıdım ben ona ve şimdi maraz doğdu kötü ben oldum herkes gülüp eğleniyor ben elim başımda ne yapacağımı düşünüyorum