• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Büyük ;(

Yahu bak yat uyu sabah kalktığında kurtul anlat evdekilere bitsin bu iş öyle adamın esiri olma sana kadın olduğun için saygı gösteren biriyle yaşa bu adam adam değil ben diim ve hiçte korkma Aslan gibi ailen var güzelim
Aklınız başınızda mı?? Olaylar öyle bi değişiyo ki siz bile kendinizden şüphe eder duruma düşüyosunuz ve buna rağmen ben napsam diye soruyosunuz..

AY-RIL

Kendinize yapacağınız en büyük iyilik.. tamam olayın içinde aklı selim düşünemiyo olabilirsiniz ama bunca insan aynı şeyi söylüyosa bi dank etmek zorunda artık..
Evet yapmam gereken en doğru şey bu biliyorum, biliyorum bu zamana kadar hayatımda ettiği tehditler yüzünden var oldu şimdi yine aynı durum ve sadece tehdit etmiyor hayata geçiriyor ama ayrılacağım elbet bunun bir yolu olacak.

Bir de anne lafı dinleyin mutlaka.. ne deseler çıkıyo.. hissediyolar e tecrübede var.. yakmayın başınızı ailenizi de perişan etmeyin.. ailesinin adam edemediği iti acıyıp adam etmek sizin işiniz değil.. hayırlı biri çıkar karşınıza inşallah...

Evet yapmam gereken en doğru şey bu biliyorum, biliyorum bu zamana kadar hayatımda ettiği tehditler yüzünden var oldu şimdi yine aynı durum ve sadece tehdit etmiyor hayata geçiriyor ama ayrılacağım elbet bunun bir yolu olacak.
Neyle tehdit ediyo?

Bir de anne lafı dinleyin mutlaka.. ne deseler çıkıyo.. hissediyolar e tecrübede var.. yakmayın başınızı ailenizi de perişan etmeyin.. ailesinin adam edemediği iti acıyıp adam etmek sizin işiniz değil.. hayırlı biri çıkar karşınıza inşallah...
Allah razı olsun inşallah. Hepiniz çok haklısınız sizlerden farklı düşünmüyorum bu yazın sizlerden birine ait olsaydı sinirden ne yazacağımı bilemezdim ama insan kendi o durumun içinde olunca herşey çok başka oluyor ve ilk olsa hiç mesele değil de 3. Kez ....

Öldürmekle.. Seni değilse de ailenden kj kişilere zarar veririm maksat seni üzmek sana zarar vermek değil mi diyor.
Şikayet edin.. ailenize anlatın durumu.. hatta imkanınız varsa bulunduğunuz yerden başka yere taşının izinizi kaybettirin.. ama bu dediklerimi yapmayıp kimseye zarar gelmesin diye susarsanız pisi pisine kendinizi yakıcaksınız.. şimdiden böyle evlendikten sonra neler yapmaz.. ayrıca ailesine de yaptıklarını anlatın zaptetsinler oğullarını.. gerçi ailesi nasıl bilmiyorum ama pek de iç açıcı gibi gelmediler bana

Şikayet edin.. ailenize anlatın durumu.. hatta imkanınız varsa bulunduğunuz yerden başka yere taşının izinizi kaybettirin.. ama bu dediklerimi yapmayıp kimseye zarar gelmesin diye susarsanız pisi pisine kendinizi yakıcaksınız.. şimdiden böyle evlendikten sonra neler yapmaz.. ayrıca ailesine de yaptıklarını anlatın zaptetsinler oğullarını.. gerçi ailesi nasıl bilmiyorum ama pek de iç açıcı gibi gelmediler bana
Savcılığa suç duyurusunda bulundum tabii şikayetimi 6 ay sonra zorla geri aldırttı fakat kamu davasına dönüştü. Bir annesi ve abisi var onlarda ona birşey diyemiyor deseler onlara da bağırıp çağırıyor.

A
Savcılığa suç duyurusunda bulundum tabii şikayetimi 6 ay sonra zorla geri aldırttı fakat kamu davasına dönüştü. Bir annesi ve abisi var onlarda ona birşey diyemiyor deseler onlara da bağırıp çağırıyor.
Ailenizin haberi var mı bu durumdan? Yoksa söylemelisiniz.. eğer haberleri varsa ne diyolar bu duruma?

A

Ailenizin haberi var mı bu durumdan? Yoksa söylemelisiniz.. eğer haberleri varsa ne diyolar bu duruma?
Hayır, hayır ailemin haberi yok olsa böyle birine beni emanet ederler mi ki bana çok düşkünler. Anlatsam babam ortalığı ayağa kaldırır sen kendini bu hale nasıl getirdin der daha da neler ...

Daha yolun başındasın nolmuş sözlendiysen millet 3 çocukla boşanıyor.şimdiden evliliğinin nasıl olacagı belli zaten bile bile kendini ateşe atmak niye ??

Daha yolun başındasın nolmuş sözlendiysen millet 3 çocukla boşanıyor.şimdiden evliliğinin nasıl olacagı belli zaten bile bile kendini ateşe atmak niye ??
Bunu ben de istemiyorum. Yarın tutumumu değiştirip bu durumdan kendimi kurtarmaya gayret edicem.s

Merhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(
Böyle dengesiz erkekleri çok arıyor musunuz? Çok kişi var böyle yapan ya. Madem baştan düzgün gitmiyordu neden sözleniyorsunuz? Oyuncak mı ya bu işler? Tamam nişanlılık sözlülük tanıma dönemidir ama sizde baştan düzgün gitmiyormuş zaten. Sadece kör sevgiyle mi böyle ciddi bir karar aldınız? Hayır ailelere de yazık bence aileler de yıpranıyor sonra arada...

Hayır, hayır ailemin haberi yok olsa böyle birine beni emanet ederler mi ki bana çok düşkünler. Anlatsam babam ortalığı ayağa kaldırır sen kendini bu hale nasıl getirdin der daha da neler ...
O zaman anlatın.. şu an sessiz kalarak sadece o pisliğin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.. şimdiden bunlar olmuş.. sonrası nolucak kimbilir.. tek başınıza üstesinden geleceğiniz bi şey değil.. ailenizin bilmesi şart..

Böyle bi gerizekalıdan bende de vardı yıllar önce.. ama o intihar etmekle tehdit ediyodu beni.. ve bigün buna kalkışmış.. babası beni arayıp tehdit etti.. eğer oğluna bi şey olursa beni öldürürmüş.. daha o an babama anlattım.. babam da tavuk mu kesiyonuz? Bu kızın ayağına taş takılsa sizden bilirim.. tek kişi kalmayana kadar gebertirim hepinizi dedi.. sonra tehditler bitti çok şükür..

aile desteği şart. İlerde illa ki öğrencekler bu olanları ve aileniz o zaman nasıl bi tepki verir siz benden daha iyi bilirsiniz.. ama hoş bi yaklaşım olmuycağı belli..

Dayak için o kadar geç kalmadı. Sokak ortasında bunu yaşadım he karşılıksız olmadı fakat önce ondan geldi. Bana birşey yapamazsa kendine zarar veriyor sonra oturup ağlıyor herşey seni sevdiğimden seni kaybetmekten korkuyorum gibi gibi.

Bu yaşadıklarınıza rağmen hala ne yapsam diye mi düşünüyorsunuz, pes yani?
Küfür ve dayak hobileriniz arasında ise bu adamı kaçırmayın!!!!!

Bak simdi sana olacaklari soyleyeim, beni seviyor falan gibi bahanelerle at gozlugunu takip bu adamla evleneceksin. Sonra her gun duzelir umuduyla kabus gibi gunler gecireceksin. ayrilmak istesen de adam psikopata baglayip seni manyak edecek. Bir gun sevecek 5 gun dovecek sen o sevdigi 1 gun icin yillarini heba edip iki cocukla kafani duvarlara vuracaksin..vuracaksin..

Bu yazdiklarimi da ilerde hatirlayacaksin, tabii aklini basina toplamazsan.

Ha bu arada ben bu adamla birlikte oldum, ayrilamam falan fistik diye de dusunme, gerekirse her seyin caresi var o kadar caresizsen. Sadece agzini kapali tutmalisin.

Daha sözlüyken davalık olduğunuz biriyle nasıl evleneceksiniz?
Şimdi sokak ortasında dövüyormuş, evlenince evde rahat rahat dövsün diye mi?
Tehditler,hakaretler, dayaklar ne ararsan var, canınızın hiç mi kıymeti yok?
Bu adamla evlenmenin, intihar etmekten hiç farkı yok.

Merhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(
Bu adamla evlenme, kendine yazık etme, sana değer veren biri ile evlen, niye kendini böyle değersiz durumuna düşürüyorsun, evlendikten sonra değişmeyecek daha kötü olacak

Herhalde vazgeçmeniz için sizi öldürmesi lazım bunca kötü özellik ayrılmanıza yetmediyse. Kendi başınızı yakmak istiyorsanız buyrun...

Back
X