Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arayacaksın herşey bitti senin gibi aşağılık değmeyen bir insan için ömrümü heba etmeyeceğim defol git hayatımdan de. Kendine hiç saygın yok mu senin Allah aşkına ağzı bozuk yalancı seni takmayan bir insanla evlenmeyi nasıl göze alıyorsun bunu kendine niye yaptın en azından geç değil at yüzüğü defet hayatından ne aşkı ne sevgisi bu adam seni sevmiyor kaç kurtar kendiniMerhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(
Hayır öyle birşey olmadı. Zaten bu zamana kadar ağ gözlükleri yüzünden bu hale geldim. Adanla oturup konuşulmuyor da nerede ne şekilde olduğumuz fark etmez rezil eder beni nasıl söyleyeceğim bilemedimHa bu arada ben bu adamla birlikte oldum, ayrilamam falan fistik diye de dusunme, gerekirse her seyin caresi var o kadar caresizsen. Sadece agzini kapali tutmalisin.
Kendime saygım var tabii... ama yapıp edip ağlayıp yalvarınca ne bileyim ya iyi niyetimi kullanmış işte merhametimden faydalanmış.Arayacaksın herşey bitti senin gibi aşağılık değmeyen bir insan için ömrümü heba etmeyeceğim defol git hayatımdan de. Kendine hiç saygın yok mu senin Allah aşkına ağzı bozuk yalancı seni takmayan bir insanla evlenmeyi nasıl göze alıyorsun bunu kendine niye yaptın en azından geç değil at yüzüğü defet hayatından ne aşkı ne sevgisi bu adam seni sevmiyor kaç kurtar kendini
Evet artık tek değişikliğinin bu olacağına bende çok eminim.Senin hatan napacagim diye sormak belli değil mi bi insan 7 sinde neyse 70 inde o değişir mi deme değişir sozluyken böyle olan evlendiginde daha beter olur değişimi bu olur yani kendine bunu yapma yol yakınken dön
Hayır öyle birşey olmadı. Zaten bu zamana kadar ağ gözlükleri yüzünden bu hale geldim. Adanla oturup konuşulmuyor da nerede ne şekilde olduğumuz fark etmez rezil eder beni nasıl söyleyeceğim bilemedim
Bir kurtulsam Allahın izniyleKurtulduğuna sevin boyle huylari olan bir adamla zaten bu ilişki er geç sonlanirdi verilmiş sadakam varmiş deyip önünüze bakin.
Canım timsahta göz yaşı döküyor hemde avını yerken. Eee ama yemektende vazgeçmiyor. O adam sahte gözyaşı döküyor seni sevmiyor bunu anlaman için seni dövmesi mi lazım yeteri kadar sinyal vermiş zaten sana lütfen ayrıl inanma o insana sana zarar verir bak bunu göze alabiliyor musun. Ailene söyle hemen ve atın yüzükleriKendime saygım var tabii... ama yapıp edip ağlayıp yalvarınca ne bileyim ya iyi niyetimi kullanmış işte merhametimden faydalanmış.
Tabii ki içindeki sese ortak sesler aradığım için açtım konuyu. Ve anlattıklarım belki de deve de kulak ya benim yaşadıklarım söyleyemediklerim...Bence ayrılman gerektiğini sen de biliyorsun, ama başkalarından da duyup emin olmak için açtın bu konuyu değil mi? Adamın elle tutulacak tek tarafı yok, evlilik falan düşünülmez böyle bir tiple...
Annemle konuşacam bugün zaten en büyük destekçim annem iyi ki var.Canım timsahta göz yaşı döküyor hemde avını yerken. Eee ama yemektende vazgeçmiyor. O adam sahte gözyaşı döküyor seni sevmiyor bunu anlaman için seni dövmesi mi lazım yeteri kadar sinyal vermiş zaten sana lütfen ayrıl inanma o insana sana zarar verir bak bunu göze alabiliyor musun. Ailene söyle hemen ve atın yüzükleri
Merhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(
Hakkında hayırlısı olsun annenin ailenin arkanda olması çok güzel. Tez zamanda kurtulursun inşaAllahAnnemle konuşacam bugün zaten en büyük destekçim annem iyi ki var.
Çok teşekkür ederim. Kurtulucam Allahın izniyle.Hakkında hayırlısı olsun annenin ailenin arkanda olması çok güzel. Tez zamanda kurtulursun inşaAllah