• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Büyük ;(

ama sonra evlenmissiniz eşim dediginize gore

Evet evlendim ilk ve son oldu dersini aldı. Bana saygısını kaybeder, kötü kelimeler ederse başına ne geleceğini öğrendi. Zira ders vermek değildi niyetim gerçekten attım yüzüğü.. Küfür, hakaret, dayak diyor bu hanım ve ona rağmen vazgeçmiyor. Küçük bile olsa bana kötü söz söylememesi gerektiğini gayet iyi biliyor.

ayy canım geçicekler o senden vazgeçemem ayaklarını bal gibi vazgeçiyolarlar benimde zamanında böyle bir sıkıntım oldu başta çok anlamadım sonra aile falan işin içine girince tanışınca anladım psikopat olduğunu zor bela ayrıldım tabi ailem arkamdaydı sonrasnda sıkıntı çok çektim rahatsız etti ama tamamen kurtuldum kendide evlendi ayrılmakla iyi edersin şimdi diyom verilmiş sadakam varmış
Yaptığı şeylerle vazgeçti işte tabii ki yalan profesyoneller zaten saptal yerine koyup yaptıkları da cabası

Evet evlendim ilk ve son oldu dersini aldı. Bana saygısını kaybeder, kötü kelimeler ederse başına ne geleceğini öğrendi. Zira ders vermek değildi niyetim gerçekten attım yüzüğü.. Küfür, hakaret, dayak diyor bu hanım ve ona rağmen vazgeçmiyor. Küçük bile olsa bana kötü söz söylememesi gerektiğini gayet iyi biliyor.
Yaptığın şey çok doğru bende aynı şeyi yaptığımda ayaklarıma kapanıp af dilemişti ağlamıştı ve sözler vermişti ama zamanla bunlar monoton şekilde tekrarlanmaya devam etti.

Yaptığın şey çok doğru bende aynı şeyi yaptığımda ayaklarıma kapanıp af dilemişti ağlamıştı ve sözler vermişti ama zamanla bunlar monoton şekilde tekrarlanmaya devam etti.
Evli değilsin çocuklu değilsin ne biliyim ailen arkanda eminim maddi durumun da yeterlidir
Ne diye oyalandın bu adamda böyle?

hala sözlümüsün yani o kısmı anlamadım tam eğer öyleysen hayatına yazık etme ailenle konuş sıkıntılaırnı anlat karşı tarafında hiç bir sözüne kanma evlenince değiştiririm düşüncesinde olmayın kimse değişmiyor

Buraya gelip konu açman bile anlamsız daha ne bekliyosun ki..:KK17:

hala sözlümüsün yani o kısmı anlamadım tam eğer öyleysen hayatına yazık etme ailenle konuş sıkıntılaırnı anlat karşı tarafında hiç bir sözüne kanma evlenince değiştiririm düşüncesinde olmayın kimse değişmiyor
Evet hala sözlüyüm zaten 2 hafta oldu henüz 2.5 yıl katlandım ama 2 haftadır tahammül edemiyorum çünkü yalnız bırakıyor artık garanti görüyor sanırım.

Dediğim gibi benim ilk ve sondu.. Bu dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin hakaretini işitmek mecburiyetinde değiliz.

ailen hayır derse devammı edicen yani sen ailene durumu güzelce anlatırsan bi tepki vermezler

Çok doğru birşey yazmışsınız diğer iki sözlümü bende herkesin hayatında olur yanlış yaptın denildiği halde bıraktım. Ama şurada da haklı olabilirsin saplantı olabilir ama ne aşk ne sevgi çünkü sevgiyi hissetmediğim zaman sevgim kalmıyor zaten.. saplantı.
sen bence sozlenmekde acele ediyorsun biraz
onune gelenle sozlniyonmu acaba flort un adini mi degisitiriyorsun napiyorsun

Hamdolsun maddi durumum iyi ondan daha iyi aslında işte tek tereddüt edişim 3. Kez söz atmak başka birşey yok
mahalle baskısı var galiba tabiri caizse hani olur ya bu adamların hepsi mi problemliydi 1 değil 2 değil 3 sorun kızdan vs falan diyecekler diye korkuyorsun bence ailem üzülür demen de bundan milletin lafi sozu dedikodunutma bu hayatı sen yaşayacaksın onlar değil sen o adamla o evde mutsuzluktan kahrolurken onların ruhu bile duymayacak güllük gulistanlik hayatlarına devam edecekler

Back
X