• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Büyük ;(

sen bence sozlenmekde acele ediyorsun biraz
onune gelenle sozlniyonmu acaba flort un adini mi degisitiriyorsun napiyorsun
Hayır acele etmiyorum benim sorunum insanların değişken olması ben ben ben egoları erkeğim yaparım haklıyım sen kötüsün o... sun şöyle böyle madem böyleyim ne işin var benimle değil mi ?

mahalle baskısı var galiba tabiri caizse hani olur ya bu adamların hepsi mi problemliydi 1 değil 2 değil 3 sorun kızdan vs falan diyecekler diye korkuyorsun bence ailem üzülür demen de bundan milletin lafi sozu dedikodunutma bu hayatı sen yaşayacaksın onlar değil sen o adamla o evde mutsuzluktan kahrolurken onların ruhu bile duymayacak güllük gulistanlik hayatlarına devam edecekler
Tabii ki mahalle baskısı yaşadığım yer İstanbul ama büyük bir yer değil hemen herşey duyuluyor işte dediğiniz gibi 1 değil 2 değil 3 ne bu bu kızda bir sorun mu var diye düşünecekler konuşacaklar

Hayır acele etmiyorum benim sorunum insanların değişken olması ben ben ben egoları erkeğim yaparım haklıyım sen kötüsün o... sun şöyle böyle madem böyleyim ne işin var benimle değil mi ?
yuhh o. diyeni nerden buluyon be mikantis gibi manyaklarimi çekiyon kendine napiyonn:)

yapman gereken tek sey cesaretını tplamak ;) ve bunu yapmazsan cok cekersın gıbı grunuyor

Tabii ki mahalle baskısı yaşadığım yer İstanbul ama büyük bir yer değil hemen herşey duyuluyor işte dediğiniz gibi 1 değil 2 değil 3 ne bu bu kızda bir sorun mu var diye düşünecekler konuşacaklar
bu cevap verdiğin yorumumun sonlarindaki dusuncelerimi iyice oku ondan sonra karar ver yani hemen ayril seni çok iyi anlıyorum ama inan bana evlrndiginde boşanmaya kalkınca daha beter mahalle baskısı oluşur ömründe 3 5 kere gorecegin insanlarin fikirlerine göre yaşama Ailene de aynen böyle anlat

bu cevap verdiğin yorumumun sonlarindaki dusuncelerimi iyice oku ondan sonra karar ver yani hemen ayril seni çok iyi anlıyorum ama inan bana evlrndiginde boşanmaya kalkınca daha beter mahalle baskısı oluşur ömründe 3 5 kere gorecegin insanlarin fikirlerine göre yaşama Ailene de aynen böyle anlat
Olacak artık birşeyler insan ne çekerse söz dinlememekten çekiyor. İnsan annesinin sözünü dinleyecek sonra ah vah etmenin hiç faydası yok.

Merhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(

hala napıcağını anlamadıysan ben söyleyeyim
hemen evlen
evlenir evlenmez çocuk yap
hatta bi tane yetmesin ikinciyi de yap
bu sırada eşin küfretmeye kısıtlamaya devam eder hatta şiddete başvurur
sonra yeniden gel burda konu aç
biz de boşan diyelim
yaşamadan inanmıyor çoğu
bu söylediklerime rağmen onla devam edeceğinden eminim
umarım yanılıyorumdur

Daha dönemeci dönmemişsiniz bir U çekip kendinizi kurtarabilirsiniz. Hiçbir şey bitmiş değil.

hala napıcağını anlamadıysan ben söyleyeyim
hemen evlen
evlenir evlenmez çocuk yap
hatta bi tane yetmesin ikinciyi de yap
bu sırada eşin küfretmeye kısıtlamaya devam eder hatta şiddete başvurur
sonra yeniden gel burda konu aç
biz de boşan diyelim
yaşamadan inanmıyor çoğu
bu söylediklerime rağmen onla devam edeceğinden eminim
umarım yanılıyorumdur
Hayır anladım kendisi ile konuştum bile istemediğimi ayrılmak istediğimi katlanamadığımı söyledim. Henüz bir tepki vermedi.

Merhaba arkadaşlar,
2.5 yıllık bir ilişkim var. Bu flört dönemini artık resmiyete dökmek istedik ve 2 hafta evvel sözlendik. Yalnız sözlendikten sonra herşey olağan üstü şekilde değişmeye başladı, hoş zaten evvelinde de hiç birşey yolunda gitmiyordu ama nasıl kendime bunu yaptığımı hala bilemiyorum ;( sözlüm aşırı küfür eden, aşağılayan, kısıtlayan, yapmadığım şeyleri yaptığımı savunan kolay yalan söyleyen ve bana da inanmayan biri. Sözlendikten 4 gün sonra şehir dışına bir akrabasının düğününe gidecekken benimle kavga edip yüzüğü atıp gitti ve suçlusu ben oldum 3 gün arayıp sormadı ve geldiğinde birşey olmamış gibi devam etti. Şimdi ise aşırı ilgisiz aramıyor sormuyor umrunda değilim ve gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sizden yorumlarınız ile yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
;(
Vuhuuu şimdiden mi böyle. Napicagini soylim bu iş daha fazla uzamadam direk yüzüğü fırlat ve önüne bak. İlerde bunla daha büyük sorunlar yaşarsın.

Merhaba arkadaşlar,
;(
Yuzugu sebepsiz yere atip gittikten sonra neden kabul ettin. Bence su anki ilgisizligini hakediyorsun. Bu kadar taviz verirsen daha fazlasi da bekliyor seni

Merhaba arkadaşlar,
;(
Sanırım fragmanı es geçip direkt deneyip yanilayim diyorsun ..........bazı şeyleri görmeye gerek yok , önsezi de yeterlidir . Evleneceksiniz, önce hakaret edecek ,sonra dövecek ,sonra da aldatacak. ..denemeye değer diyorsan yol senin ,buyur yürü !!!

Seni aşağılayacak
Sana inanmayacak
Ve sen bişeyleri resmiyete dökmek istemişsin. Ah güzelim ah.

Arkana bakma. Bence ayrılmak için bile görüşmeye değmez bu adam. Ailen ataın sözü falan. Muhatap bile olma. Ailen bütün bunlara nasıl göz yumuyor? Bu kadar değersiz misin sen? Kafasına göre bağırsın çağırsın gitsin gelsin. Sen de aynı yerde onu bekle! Oldu paşam!
Bunun devamı aldatılmak dayak ve çocuklarınla ne yapacağını bilemediğin için bırakıp kurtulamadığın bir koca.

Merhaba arkadaşlar,
;(
ayrılacaksın.

Back
X