sorun değil..sadece anlatmak istedim!!!!

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
dün rahmetli dedemin hayır yemeği vardı...Allah kabul etsin..Çok kalabalıktı.Yalnız bir şeye kırıldım.Yemek için davetiye vermeme rağmen ne kayınvalidem,ne 2 eltim nede görümcem gelmedi...Çok üzüldüm..Aramızda halbuki hiçbir sorun yok..İş arkadaşlarım bile bile bir lafıma geldiler..Benim akrabalarım dediğim insanlar gelmedi..Dedem 1 sene önce öldü...Başın sağolsuna bile gelmediler..kendi kendime kızmakla olmuyor.Şimdi sorsam hepsinin vardır bir bahanesi...Ama ne olursa olsun insan yarım saatte olsa uğrar...

görümcemin 11 aylık,eltimin birininde 7 aylık çocuğu var...Soğuk hava çocuklarla zor olcaktı gelmek derler kesin..Diğer eltimle ,kayınvalidemde bulur işte bi bahane

Ben bu tür organizasyonları çok önemsiyorum.
Mevlüt falan bahane. İnsanlar birarada oluyorlar. Destek oluyorlar. Gelenekler unutulmamalı.
İnsanlararası ilişkiler çok zayıfladı. İnanılmaz bir şekilde bencil oldu insanlar.

Benimde 6 ay arayla dedem ve teyzemin eşi eniştem vefat etti kaynanam bırakın gelmeyi aramadı bile. Bende yemin ettim öyle

bişey olursa bende onu aramıcam. Hiç üzme kendini insanları değiştiremezsin onlar gibi davranırsın olur biter.

ben 3 yıla yakın evliyim eşimin ailesi benim ailemi evlendikten sonra kıskandılar gelip gitmediler onlara çağırmadılar tek sebebi var kıskanıyorlar:19:

EBRU 72 dogru soylemıs sız onlara gıdın ama konusu acıldıgında lafınızı esırgemeyın bence kı utansınlar (tabı utanma duyguları varsa )

Canım ben evlendim 6ay sonra babam beyin kanaması geçirdi,ölümden döndü kaynanam yalandan 15dk falan evimize uğrayıp geçmiş olsun demiş sonra ne aradılar ne sordular kaynım görümcem şehir dışındalar onlarda arayıp bir geçmiş olsun bile demedi okadar tatillerde geldi gittiler insan demezmi 5dk uğramazmı çok gücendim içime attım hep 11yıldır..yaklaşık 2yıl önce görümcemin kayınpederi kanser oldu ameliyat oldu hemen enişteyi görümceyi eşimde bende ayrı ayrı aradık..geçenlerde eniştenin babası tekrar rahatsızlanmış aramadık eeee görümcem kaynanama eee biz onu aradık babasını sorduk kocam annesigili aradı sordu geçmiş olsun dedik bak senin gelinin oğlun aramıyor beni kocamı :53:demezmi...Şaştık kaldık birde bozacının şahidi şıracı kaynanamda demezmi onlar babanı aradı benim haberim var diye :53:delircem ya yok öyle aramadılar sormadılar okadar geldi gittiler bi uğrayıp geçmiş olsun bile demediler diye savunmaya geçtim ama karşında anlayan yokki ..Böyle durumlarda üstüne basa basa demek lazıl bak gelmediniz aramadınız diye değilse karşıtaraf üste çıkmayı iyi bilir...sonra bak biz gelmiştik sen gelmedin deyip üste bile çıkarlar:52:

Back
X