- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Herkese merhaba
Benim 5 yıllık bir ilişkim var.
Bizim ilişkinin başından beri anlaşamadığımız bir durum vardı. Konu ise erkek arkadaşımın eve dönüş saatleriydi. Arkadaşları ile görüştükten sonra 3 4 veya 5 gibi dönüyordu. Ben aslında buna memnun olmasam dahi pek ses etmiyordum. Bu arada kendisi de 11den sonrasını pek güvenli bulmadığından saat 11den sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyordu. Ki benim de bu saati geçen gezmelerim nadir olduğundan benimle alakalı bir sorun yaşamıyorduk
Gerek pandemiden dolayı hassas oluşum gerekse de bu eve geç dönmeler benim pek hoşuma gitmediğinden bundan 3 gece önce saat 4 buçukta eve gitmesinden sonra ertesi sabah böyle yapıyor olman benim pek hoşuma gitmiyor diye serzenişte bulundum. Ama sanki bu hiç olmamış gibi konuştuğum sabanın gecesinde yine 3 bucukta gitti. Ben herhangi bir tepkide bulunmadım. Dün gece yine 3te eve gitti. Ve ben bugün bunun hoşuma gitmediğini ve asıl olarak meselenin benim hoşuma gitmediği bir durumu paylaşmama rağmen rahatsızlığımı görmezden gelip üst üste 2 gece daha aynı davranışı sergilemesini doğru bulmadığımı söyledim. Cevaben ise bu yıllardır böyleydi bunu zamanında konuştuk sen ve ben aynı değiliz ben erkeğim benim gece yarısı birşey başıma gelmez gibi savunmalar yaptı.
Akşam dışarı çıktığını haber vermek için aradığında yine aynı konu açıldı ve bak çıkıyorum işte neden lafını sözünü yapıyorsun öf dedi.
Ben çıkmasına vakit geçirmesine fazla tepki veren biri değildim zaten ama karşınızdaki kişinin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda bunu ertesi 3 gece daha yapar mısınız?
Beni kızdıran durum o saatte dönmesi değil artık beni kızdıran durum hassasiyetine ben bu kadar dikkat ederken onun sanki hiç söylememişim gibi üst üst e bu durumu devam ettirmesi..
Siz bu durumu nasıl karşılardınız ? Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.
Sizi dinlemeyen hassasiyetlerinize değer vermeyen ustune üstlük ben erkegim sen kadinsin gibi yobaz bi savunma yapan gece yarilarina kadar ne halt ettigi belli olmayan belli ki evlendikten sonra da bu aliskanligini devam ettirecek olan ve muhtemelen biri böyle bir sey size anlatsaydi nasil hala bu adamla birliktesin diyecegin bir adamla nasil hala birliktesin?? Ne bekliyorsun guzel arkadaşım seni dovmesini mi sovmesini mi? Bu da psikolojik bi siddet bence.