Sorun eder misiniz ?

Bu adamin degisecegine mi inaniyorsunuz? Kimse degismez ki, degismis gibi yapar. Yani demem o ki gece gec saatlerde wve gelmeyi aliskanlik edinmis kisi siz rahatsiz oluyorsunuz diye erken gelmez. Gelse de bu durumu bir sureligine devam ettirir, sonra yine ayni. Ha evlenince ben duzeltirim bu adami diyorsaniz yanilirsiniz. Katlanamadiginiz bir durumsa katlanmayin ayrilin bence cunku evli olunca da bu evlilogi yalniz yasayacaginiz kesin.

Sürekli gece 4 e kadar ne yapıyorlar? 5 yıldır böyle olan birini evlenince değiştiririm diye düşünmüyorsun inş
Akşam geç saatlerde buluşabiliyoruz ancak 10 gibi müsait olabiliyor herkes 10da oturunca da geceye kadar uzuyor oturmalarimiz. Ileride elbette böyle olmayacak karımı yalnız bırakıp nereye gideyim diyor kendisi. Ben zaten şuan evlilik düşünmüyorum

Akşam geç saatlerde buluşabiliyoruz ancak 10 gibi müsait olabiliyor herkes 10da oturunca da geceye kadar uzuyor oturmalarimiz. Ileride elbette böyle olmayacak karımı yalnız bırakıp nereye gideyim diyor kendisi. Ben zaten şuan evlilik düşünmüyorum

5 yıldır mi akşam 10 gibi müsait oluyor herkes? Kendisi der de siz neden inaniyorsunuz?

Kısa ve net bu adamla Evlenmeyin! Çünki bu tarz alışkanlıklar evlendikten sonrada devam eder. Bizim toplum olarak alıştığımız aile kavramı bellidir. Akşam olur eşler işten çıkar, çocuklar okuldan çıkar herkes aşağı yukarı aynı saatlerde evinde olur. Çünki aile olmak bunu gerektirir erkeği kadını yoktur. Arkadaşlarıyla sabaha kadar takılmayı adet edinmiş bir erkek "aile babası" olamaz. Gece, karısını çocuğunu evde bi başına bırakıp gezmeye çıkacak adamdan hayır mı gelir? Eşimin bir arkadaşı var aynı tarif ettiğiniz tipte biri. Hiç bişey yapmasa sabahlara kadar arkadaşlarıya arabada turlar. Ne zevk alıyorsa? İki çocuğu var hiç değişmiyor adam. Durulsun evini bilsin diye evlendirdiler, kıza yazık ettiler. Aman uzak durun, erkekler nasıl evlenilecek/ eğlenilecek kız diye ayırıyor asıl bu ayrımı bizim yapmamız lazım. Böyle adamları koca-baba yapmayın.

5 yıldır mi akşam 10 gibi müsait oluyor herkes? Kendisi der de siz neden inaniyorsunuz?
Sadece yaz dönemlerinde aynı şehirde iken görüşme imkanları oluyordu ve haftada 1 veya maksimum 2 olduğundan ben tepki vermiyordum. Çalışan arkadaşları olduğundan toplanmaları o saati buluyordu neredeyse.
Bende ortamlarında pek çok kez bulunduğumdan o arkadaşları hep 9 10 gibi ancak gelirlerdi.
Benim güven ile alakalı bir sorunum yok
Kiminle nerede biliyorum.

Şuan düşünmüyorum ama evlilik düşünecek olsam bu kişi o olurdu çünkü genelde iyi anlaşan çok güzel vakit geçirebilen bir çiftiz.
Evlilik hayatı bambaşka bir hayat sen Zannediyor musun Aynı bu şekilde hayat sürüp gidicek? Aynı evi paylaşmak, hayatı paylaşmak sorumluluklar cok farklı. Sana en Ufak birşey de ben erkeğim sen kadınsın diyerek seni egale edecek.. Burdaki evli insanların konularını okuyup dikkate almanı tavsiye ederim sana ablan olarak...

Ederdim benden sana tavsiye arkadaş ayağı olan onları çok dinleyen onların sözünden çıkmayan erkekle evlenme.

Evlilik hayatı bambaşka bir hayat sen Zannediyor musun Aynı bu şekilde hayat sürüp gidicek? Aynı evi paylaşmak, hayatı paylaşmak sorumluluklar cok farklı. Sana en Ufak birşey de ben erkeğim sen kadınsın diyerek seni egale edecek.. Burdaki evli insanların konularını okuyup dikkate almanı tavsiye ederim sana ablan olarak...
Elbette bu kararı verirken hepsini gözden geçireceğim belki de şuan düşünmeme sebeplerim de bunlar.
Ben bir takım sorunlar hallolmadan evlenmeyi dusunmuyorum zaten

Ben saat 12 gibi dışarıda bulunduğum bir gece sözlü tacize maruz kalmıştım. Sevgilim de bundan dolayı bak bu saatlerde dışarıda olman güvenli değil daha uygun vakitlerde eve git diye bir konuşma yapmıştı. Sen bir kadınsın maalesef ki böyle insanlar var ve senin için geç bir vakite bulunmak tehlikeli demişti
Ki ben bu konuda hassasiyetine saygı duydum ve gerekeni yaptım.

sözlü tacize maruz kalmanın saati yoktur ki. gündüz iş yerindeyken bile buna maruz kalabilir insan.
bu kadar ben erkeğim sen kadınsın kafasındaki adam evlenseniz ev işine de destek olmaz, çocukla da ilgilenmez.
ayrıca sokakta oturup laflamak yada internet cafe de takılmak nedir, en son sokakta lafladığımda ergen yaşlarımdaydım.

Sadece yaz dönemlerinde aynı şehirde iken görüşme imkanları oluyordu ve haftada 1 veya maksimum 2 olduğundan ben tepki vermiyordum. Çalışan arkadaşları olduğundan toplanmaları o saati buluyordu neredeyse.
Bende ortamlarında pek çok kez bulunduğumdan o arkadaşları hep 9 10 gibi ancak gelirlerdi.
Benim güven ile alakalı bir sorunum yok
Kiminle nerede biliyorum.

Kiminle nerede biliyor musunuz diye demedim ki onu açıkçası aklıma da gelmemişti öyle bir sey:KK64:sartlar bu kadar zorluysa neden şikayet ediyorsunuz

sözlü tacize maruz kalmanın saati yoktur ki. gündüz iş yerindeyken bile buna maruz kalabilir insan.
bu kadar ben erkeğim sen kadınsın kafasındaki adam evlenseniz ev işine de destek olmaz, çocukla da ilgilenmez.
ayrıca sokakta oturup laflamak yada internet cafe de takılmak nedir, en son sokakta lafladığımda ergen yaşlarımdaydım.
Onu savunacağım aklıma gelmezdi ama pandemi de nereye gitsin insanlar :) ben de aynı şekilde takiliyorum. Piknik sandalyem termosum bir parkta oturup arkadaşlarımla sosyal mesafeli sohbet ediyorum.

Ben kıyamam ki :)
İşin şakası o
Bana kısa şort etek giyme diyen adam kendi şort giydiğinde derhal o şortu çıkar yoksa yakarım diyip çakmağı çakmışlığım vardır. Ben giyemiyorsam sende giyemeyeceksin o halde dedim sonra ikimiz de şort giydik hayat normal seyrinde devam etti
Yani sen kadınsın ben erkeğim bla bla diyenden bi cacık olmuyor
İlerde ben erkeğim bana laf gelmez onla bunla konuşurum sen kadınsın otur evinde yemek yap der sende itiraz edersin kusura bakma zamanında kabul ettin şimdi ağzını açma der sende ağzını açamazsın gelir konu açarsın burda

Konu sahıbı sorun eder mısınız baslıklı soru sormussun.
Hanımların yarısı sorun etmıs sabahlamasını, dıger yarısı ricandan sonra konusma olmamıs gıbı gene uc bucuga kadar dısarda kalmasını dogru bulmamıs.
Ve gene cogu evlenınce Degısmez bekleme bunu demıs.

Hepsine bir savunma ile cevap vermıssın ama, madem sevgilin dogru duruyor en azından savunulmayı hakedıyor neden bize sordun ki?
Mesela evet sabahlaması cok sacma diyene bende cok bozuluyorum desen ne olur, acık alanda oturuyor arkadasları 22de musaıt dıye yanıt verdin.

Yani Hersey normal oyleyse, sabahlamasına da goz yum olsun bitsin.
Zaten goz yummasanda cıkacak belli ki, en azından sozunun dınlenmedıgı cakılmasın.

İlişkinin başında kabul ettiğin bu geç gelmeye şimdi neden söyleniyorsun?

Adam seni kandırmamış ben buyum demiş ve sende kabul etmişsin. Şu an söylediğin tehlikeydi felan ilişkinin başında da geçerliydi.

Şu an sadece evlilik durumunda bunun devam edip etmeyeceğinin garantisini alabilirsin. Onu böyle beğendin ilişki başında kabul ettin. Artık değiştirmeye çalışmak zor.

Onu savunacağım aklıma gelmezdi ama pandemi de nereye gitsin insanlar :) ben de aynı şekilde takiliyorum. Piknik sandalyem termosum bir parkta oturup arkadaşlarımla sosyal mesafeli sohbet ediyorum.

yok ben pandemi öncesi de böyle gibi düşündüm. sokakta laflıyorlar diyince.. aklıma gelmedi piknik kafası :)

Back
X