• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun eşim (kafam çok karışık)

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
eşimle 2 senelik evliyiz.benim memleketimde askerlik yaparken tanıştık.daha doğrusu kendisi benim peşimden çok koştu.ben sonra sonra sevmeye başladım.eşim ailemle tanışmaya geldi birkaç defa niyetinin ciddi olduğunu belli etmek için.ailem hiç tanımadan reddetti çok mücadele verdik ama olmadı.eşim askerden sonra memleketine döndü.telefonla görüşmeye devam ettik.1-2 ay sonra yanıma geldi ailem yine istemedi.bu sefer biz kaçtık.birkaç gün otelde kaldık.o arada eşimin telefonunda Aşkım iş diye kayıtlı bir numara gördüm.'senden önce nişanlanmıştım numarası kalmış'neyse olabilir dedim.birkaç gün kalıp eşimin köyüne geldik.nikah falan oldu.bir akşam telefonunu kurcalarken bir numara gördüm arananlarda bu o bayanın numarası galiba dedim.ilk baş inkar etti ama sonra kabul etti.Bayanın dedesine zamanında borç para vermiş onu geri istemek için aradım dedi.bilgisayardan bazen geçmiş diye bölüm var oraya bakıyorum hep o bayanın profiline bakmış.bazen diyorum acaba o bayana inat için mi evlendi benimle 'sen beni terk ettin ama bak ben ta 6 saat uzaktan kız bulup evlendim' demek için mi acaba?yoksa bunlar benim kuruntum mu bilemedim içim içimi kemireceğine buraya yazıp rahatlayayım dedim.

eşimle 2 senelik evliyiz.benim memleketimde askerlik yaparken tanıştık.daha doğrusu kendisi benim peşimden çok koştu.ben sonra sonra sevmeye başladım.eşim ailemle tanışmaya geldi birkaç defa niyetinin ciddi olduğunu belli etmek için.ailem hiç tanımadan reddetti çok mücadele verdik ama olmadı.eşim askerden sonra memleketine döndü.telefonla görüşmeye devam ettik.1-2 ay sonra yanıma geldi ailem yine istemedi.bu sefer biz kaçtık.birkaç gün otelde kaldık.o arada eşimin telefonunda Aşkım iş diye kayıtlı bir numara gördüm.'senden önce nişanlanmıştım numarası kalmış'neyse olabilir dedim.birkaç gün kalıp eşimin köyüne geldik.nikah falan oldu.bir akşam telefonunu kurcalarken bir numara gördüm arananlarda bu o bayanın numarası galiba dedim.ilk baş inkar etti ama sonra kabul etti.Bayanın dedesine zamanında borç para vermiş onu geri istemek için aradım dedi.bilgisayardan bazen geçmiş diye bölüm var oraya bakıyorum hep o bayanın profiline bakmış.bazen diyorum acaba o bayana inat için mi evlendi benimle 'sen beni terk ettin ama bak ben ta 6 saat uzaktan kız bulup evlendim' demek için mi acaba?yoksa bunlar benim kuruntum mu bilemedim içim içimi kemireceğine buraya yazıp rahatlayayım dedim.

Tek sorunun bumu şimdi Ailenin rızası olmadan bir evlilik yapıyorsun.. Ailenin lafını dinlemediğin için olabilir mi ? Eski nişanlısına inatmı yapıyor bilmiyorum ama hala onu merak ettiği kesin... Bence ailenin gönlünü kal çünkü eşine güvenmiyorsun Allah korusun ama başına birşey gelirse gitcek kapın olsun...

Son düzenleme:
bir erkek icin aileyi ezip gecmek.........
Allah korusun benimde kizim olacak..Allahim yasatmasin dogru yoldan saptirmasin evlatlarimizi...
sizin tek sorunuz esinizin size sadik olup olmadigi..ya aileniz..

Tek sorunun bumu şimdi Ailenin rızası olmadan bir evlilik yapıyorsun.. Ailenin lafını dinlemediğin için olabilir mi ? Eski nişanlısına inatmı yapıyor bilmiyorum ama hala onu merak ettiği kesin... Bence ailenin gönlünü kal çünkü eşine güvenmiyorsun Allah korusun ama başına birşey gelirse gitcek kapın olsun...

ailemle barıştım

Geçmişler Ola....
Bu dakikadan sonra ne yapılabilir ki?
Aileyi üzmüş kaçmışsınız,adam da belli ki bir fırıldak var.
Bundan sonrası meçhul..
Ailenizle aranızıa mükemmel düzeye getirin.

öncelikle ailenle aranı düzelt, kendini affettirmeye bak. Ama bunu gidecek kapın olmadığı için yapma sakın, ozaman daha büyük kötük yapmış olursun onlara. eşine gelince de onunla bu mesleyi otur konuş. Bu böyle acabalarla gitcek bi durum değil bana göre. hayatını zindan etme kendine; elbet mantıklı bir açıklması vardır :s

öncelikle ailenle aranı düzelt, kendini affettirmeye bak. Ama bunu gidecek kapın olmadığı için yapma sakın, ozaman daha büyük kötük yapmış olursun onlara. eşine gelince de onunla bu mesleyi otur konuş. Bu böyle acabalarla gitcek bi durum değil bana göre. hayatını zindan etme kendine; elbet mantıklı bir açıklması vardır :s

benim ailem kalmadı.annemle babam boşandılar önceden.annem şizofren hastası.onun sinirliliği ve ihaneti yüzünden dağıldı ailemiz.aramı düzelttim ailemle gidip geliyoruz.dediğiniz doğru alıp karşıma konuşmam en doğrusu.

bnde bunu anlamıyorum ya gerçekten nasıl oluyo bu bi askerin peşine takılıp gitmek..inmidir cinmidir belli değil..nasıl güveniyosunuz nasıl seviyosunuz anlıyacak gibi değil ..kaldıki senelerdir tanıdığın insanlardan bile zarar görürüken..büyük cesaret doğrusu..hemde aile rızası olmadan..

2 yıllık evliyim diyorsun. bu 2 yıl içerisinde daha farklı şeyler yaşandı mı? profiline bakması dışında. yada o telefonda numara bulman dışında. yapman gereken şey basit eşinle açık açık konuş. profiline baktığını gördüm de.

bnde bunu anlamıyorum ya gerçekten nasıl oluyo bu bi askerin peşine takılıp gitmek..inmidir cinmidir belli değil..nasıl güveniyosunuz nasıl seviyosunuz anlıyacak gibi değil ..kaldıki senelerdir tanıdığın insanlardan bile zarar görürüken..büyük cesaret doğrusu..hemde aile rızası olmadan..

belki de annemden bir kaçış olarak gördüm eşimi.bu anlattığım konudan başka bir yanlışı yoktur bana karşı.benim annemle babam ayrıldılar annemin ihaneti yüzünden.başka erkeklerle mesajlaşıyordu.biz konuşmaya çalışınca üzerimize yürüyüp hakaret ediyordu.babamdan boşanınca eve erkek almaya başlamıştı.dedemlere söyledm onlarda birşey yapamadı.belki onun gibi olmaktan korktuğum için eşime sığındım,belki üvey baba korkusu :59:

2 yıllık evliyim diyorsun. bu 2 yıl içerisinde daha farklı şeyler yaşandı mı? profiline bakması dışında. yada o telefonda numara bulman dışında. yapman gereken şey basit eşinle açık açık konuş. profiline baktığını gördüm de.

bunun dışında hiçbirşey olmadı.eşimle bu akşam açık açık konuşacağım

belki de annemden bir kaçış olarak gördüm eşimi.bu anlattığım konudan başka bir yanlışı yoktur bana karşı.benim annemle babam ayrıldılar annemin ihaneti yüzünden.başka erkeklerle mesajlaşıyordu.biz konuşmaya çalışınca üzerimize yürüyüp hakaret ediyordu.babamdan boşanınca eve erkek almaya başlamıştı.dedemlere söyledm onlarda birşey yapamadı.belki onun gibi olmaktan korktuğum için eşime sığındım,belki üvey baba korkusu :59:

Evet bende dahil arkadaşlarda ön yargılı davrandık neden kaçtığını söyleseydin öyle yorumlar almazdın:34:

Son düzenleme:

Bunların Seni Güçlendirmesi, Ayakta Kalman Lazımdı..
Neyse Olan Olmuş..

Ama Ben Kaçanlara Kızmıyorum..
Her Zaman Aile Haklı Diye Bir Şey Yok..
Bazen Böyle Sebepler Gitmeye Neden Oluyor..

canım seni yargılamıyorum yanlış anlama ..bana ters yada böyle şeyler hiç tanımadığın birinin peşinden gitmek ..annen konusuda çok üzüldüm allah kimseyi şaşırtmasın...

insanların olayın iç yüzünü bilmeden görünen tarafına yorum yapmasından hiç hoşlanmıyorum..ailenle yaşadıkalrını sen bilebilirsin..yada eşinle normal zamanda aran nasıl biz bilemeyiz..ama kafanda böyle sorunlar varsa sakın içine atıp evliliğini götürmeye uğraşma ilerde çocuk olursa dahada çok içine atmaya başlayıp sorunlu bir evlilikle uğraşırsın..bence eşinle açıkça konuş yargılamadan..en azından sorununun ne olduğunu neden hala o kızla ilgilendiğini öğrenirsin..ve bu durum kaldırılamayacak bir durumsa çocuk yapmadan önce evliliğinle ilgili bir kez daha düşün derim..ama yinede eşinle konuşmadanda aklından kötü şeyler geçirme..hayırlısı olsun..

kaçma olayı hoş olmayabilir ama bayanları buna iten sebeplerde vardır.sevgi ve şefkat duygularını ailelerinden yeterince alamayan bayanlar karşılarına ilk çıkan erkek biraz ilgi gösterince bağlanıyorlar.erkeği kurtarıcıları gibi görüyorlar.bu duygular içinde sağlıklı karar veremeyebilirler.bence öncelikle yapman gereken ilişkinden emin oluncaya kadar kesinlikle çocuk yapma.çocuk elini kolunu bağlar.her şeyi daha kötü yapar.benim ikinci evliliğim.ilk evliliğimde çocuk yapmamam isabet bir karar oldu.4 yıl çok uzun süre kahrını çektim ama boşunaymış.zorla güzellik olmuyor.geriye baktığımda neden bu kadar çektim diye kızıyorum kendime.hep düzelir diye bekledim.yani arkadaşım sana diyeceğim ikinci şey evliliğini iyi analiz et.beni mutlu eder mi yoksa sırf boşanmamak için mi sürdürürüm diye ölç,tart.eğer mutsuzsan herkes ikinci şansı hak eder bunu unutma.ben ikinci evliliğmde mantık ve duygu çerçevesinde hareket ettim ve şuan arkama baktığımda iyikide cesaret edip boşanmışım diyorum.
eşinle tüm bunları konuş.kendine güven ve kendini çaresiz hissetme.Rabbimiz zor durumlarda hep bizimle çünkü...

Eşinin davranışları sana karşı nasıl? Sevgi ve ilgi gösteriyor mu, kocalık vazifesini yerine getiriyor mu, önemsiyor mu, fedakarlık yapıyor mu? Eğer eşinle ilişkileriniz iyiyse hiç takılma yok profiline bakmış, yok şöyle olmuş. Sadece merak etmiştir. Sonuçta hayatına girmiş ve bir şeyler paylaşmış. Eski bir arkadaşı merak etmesi gibi düşün.

Eşinle de konuş, neden baktığını sor. 2 yıllık evliysen eşini tanımışsındır artık. Sana verdiği cevapta vücut dilinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini.

Eşinin davranışları sana karşı nasıl? Sevgi ve ilgi gösteriyor mu, kocalık vazifesini yerine getiriyor mu, önemsiyor mu, fedakarlık yapıyor mu? Eğer eşinle ilişkileriniz iyiyse hiç takılma yok profiline bakmış, yok şöyle olmuş. Sadece merak etmiştir. Sonuçta hayatına girmiş ve bir şeyler paylaşmış. Eski bir arkadaşı merak etmesi gibi düşün.

Eşinle de konuş, neden baktığını sor. 2 yıllık evliysen eşini tanımışsındır artık. Sana verdiği cevapta vücut dilinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini.

eşimini bana karşı hiç bir zaman kötü söz söylemez.fedakarlık derken?evet fedakardır kendisi.benim annem her gidişimizde kendisine hakaret eder ama benim için katlanır ben özlediğim zaman memeleketime gideriz beraber.

eşimle konuştum dediğiniz gibi sadece meraktan bakmış.seni sevmesem şimdi onun yanında olurdum dedi.eskilere takılıp kalma biz geleceğimize bakalım'dedi.bende ilişkimiz iyi olduğu için takmıyorum artık.zaten telefonu da ortada,bütün şifrelerini de biliyorum :61:

Back
X