- Konu Sahibi hayalet_39
eşimle 2 senelik evliyiz.benim memleketimde askerlik yaparken tanıştık.daha doğrusu kendisi benim peşimden çok koştu.ben sonra sonra sevmeye başladım.eşim ailemle tanışmaya geldi birkaç defa niyetinin ciddi olduğunu belli etmek için.ailem hiç tanımadan reddetti çok mücadele verdik ama olmadı.eşim askerden sonra memleketine döndü.telefonla görüşmeye devam ettik.1-2 ay sonra yanıma geldi ailem yine istemedi.bu sefer biz kaçtık.birkaç gün otelde kaldık.o arada eşimin telefonunda Aşkım iş diye kayıtlı bir numara gördüm.'senden önce nişanlanmıştım numarası kalmış'neyse olabilir dedim.birkaç gün kalıp eşimin köyüne geldik.nikah falan oldu.bir akşam telefonunu kurcalarken bir numara gördüm arananlarda bu o bayanın numarası galiba dedim.ilk baş inkar etti ama sonra kabul etti.Bayanın dedesine zamanında borç para vermiş onu geri istemek için aradım dedi.bilgisayardan bazen geçmiş diye bölüm var oraya bakıyorum hep o bayanın profiline bakmış.bazen diyorum acaba o bayana inat için mi evlendi benimle 'sen beni terk ettin ama bak ben ta 6 saat uzaktan kız bulup evlendim' demek için mi acaba?yoksa bunlar benim kuruntum mu bilemedim içim içimi kemireceğine buraya yazıp rahatlayayım dedim.