• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun:esimin sulalesi, icimi dokmek istedim.

canım sen niye bunlar evine geldiklerinde sağda solda konusuyomususnuz şu şu söyledi ayıp olmuyomu demiyosun. Tavrını koyacaksın sonra bi daha ne gelen olur nede giden. Taşındıktan sonrada kimse kapını açmaz. Ekmegin onlardan gelmiyor karnını onlar doyurmuyo sonuçta..

ben senin eski konularını da biliyorum. senin kocanla da sorunların bitmiyor ki sülalesi ile bitsin. satıp taşınınca kocan değişecek mi?

Esimle suan cok iyiyiz hemde hic olmadigimiz kadar. Ailesinin tavirlarini gordugu için o herseye karisan insanlarin sadece iyiyken yaninda oldugunu bizden baska kimsesi olmadigini cok iyi anladi

canım sen niye bunlar evine geldiklerinde sağda solda konusuyomususnuz şu şu söyledi ayıp olmuyomu demiyosun. Tavrını koyacaksın sonra bi daha ne gelen olur nede giden. Taşındıktan sonrada kimse kapını açmaz. Ekmegin onlardan gelmiyor karnını onlar doyurmuyo sonuçta..

Ya oyle soyleyem bana soyleyen kisiye soz verdim cunku halasinin yegeni soyleyen.

Esim içinde uzuluyorum dogru duzgun akrabasi yok. Ama bi yandan da boyle olacaklarsa olmasinlar daha iyi diyorum
Olmasınlar canım onlar dış kapının dış mandalı
Görüşüp huzurunuzu bozmanıza değmez

Back
X