• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun etmeli miyim?

22 yaşında bu iyi adam diye evlenip, daha sonra birine aşık olursan?
Evliliğe kadar giderse bu ilişki onu seveceğimi düşünüyorum. Zaten eğer sevemezsem daha fazla adım atmam. aşk farklı bişey ama bi adamı evlenecek kadar sevdikten sonra bakşa bir adama aşık olabileceğimi dusunmuyorm.

Aranizda 10 yas var hem yasi hem görünüsü hem hal ve hareketleri rahatsiz edicek seni... ask olmadan evlilik olmaz

Merhaba, sevdiğinizden emin olmadan evlenmeyin tabiki. Sonuçta birkaç yıl geçireceğiniz biri olmayacak bir ömür birlikte olabilecekmisiniz bence bunu düşünmelisiniz. Burada cinsel çekim de çok önemli, Aşk denilen şeyin zaten %90'ı ilk görüşteki cinsel çekim ve etkilenme değilmidir ? Evlenmek bir ömür beraber olmak. O kişinin size dokunması, sarılması bunları siz de içtenlikle istiyor olmanız lazım. O kişi için evet bir ömür geçirebiliriz diyebilmelisiniz diye düşünüyorum. Birbirinizi tanımaya fırsat tanıyın. Hemen evliliğe getirmeyin.
Bundan önce birisiyle daha gorusmuştum. Adam o kadar soğuk ve itici gelmiştiki dediği her guzel şey batıyodu ki kaldıki bana sarılmasını dokunmasını asla dusunemiyodum. Ama bunda oyle olmuyorum. Beraber vakit geçirmek hoşuma gidiyo bakışları guluşu çok tatlı geliyo guzel bişey dediği zaman mutlu oluyorum, batmıyo ve midemi bulandırmıyo.

Yaş, dış görünüs, boy bunlar sorun değil. Sen seviyorsan hiçbiri gözüne gelmez. Eşime kimse çok yakışıklı demez mesela, tipi iyi boylu poslu ama dikkat çekici bir yakışıklılığı yok. Tabi ben bunu anlayana kadar uzun bir sevgililik 5 yıllık evlilik geçirmiş olarak yazıyorum. :D başta hiç farketmedim bunu. Bana şöyle hissettirirdi her zaman, halada hissederim bir yerdeki 100 adam arasından bir gülüşüyle bana baksa onu sevmemem imkansız.

Kızlar kafam o kadar karışık ki.. Ben 22 yaşındayım gorucu usulu birisiyle tanıştım. Yaşı 32.. Ama bana ayak uydurabilecek, benimle hayatı dolu dolu yaşayabilecek kadar eğlenceli birisine benziyor.tip olarak normalde donup bakacağım bir tip değil ama ilk gördüğümde sempatik geldi ve diğer çoğu konudada fikirlerimiz uyuştuğu için dış gorunusu sorun yapmadım. Ama boyu benden bikaç santm uzun hatta aynı olabilirz. Ve kel o beni çok beğendiğini etkilendiğini soyluyor. Ve evet benide etkilemeyi başarıyor. Ama ileride dış gorunusu sorun yapar mıyım? İnsanların laflarına bakıp ayy ben bunları evlendim dermiyim bilemiyorum. Aileside çok iyi insanlar kendiside oyle, beni mutlu edebileceğine inanıyorum. Bu fiziksel özellikler gozume batarmı ileride ? Bu şekilde evlenenler veya benimle aynı aşamada olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum..
Baskalarının lafıyla bir evlilik yürütülmez zaten bu düşüncede yasınızın verdigi birşey galiba. Benim eşim ilk evlendigimde çocuksuydu ama ben onu oldugu gibi kabul ettim ve yası oturdukca daha da güzelleşti ama bu tam akside olabilirdi çirkinleşebilirdide ama sonucta benim eşim benim evimin diregi ne olursa olsun kabulüm. Sizde bu konuda eger kendinize güvenmiyorsanız hiç baslamadan bitirin ilerleyen zamanlarda eşiniz çirkinleşir baskalarının lafına gidip ondan sogursunuz ve baskalarına gönlünüz kayar bu sizin için daha kötü olur. Ya sevecekseniz tek basınıza sevin yada milletin söylediklerini dinlicekseniz vazgecin.herşey gönlünüzce olsun

Eger bu kisi ile dogal yollardan tanismis hoslanmis olsaydiniz bu dusunceye kapilmazdiniz. Ama gorucu usulu olunca insan once bir gorsellige bakiyor hakli olarak. Aranizda yas farkli var neyse yine bu onemli degil diyelim ama goruntu olarak ta aklinizda soru isaretleri varsa bana ileride mutsuz olacaksiniz gibi geldi..

22 yaşındasın! Ve kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenmeyi düşünüyorsun. Bence dış görünüşten daha önemlisi bu. Yaş önemli değil diyebilirsin şimdi.
Ama benim çok yakın bir arkadaşım var resmen aynı yaşta evlendi ve yaş diye direttim hayır asla sorun değil demişti.
Zamanla beni tatmin edemiyor demeye başladı( 1 sene sonra)
Sonuç mu? Boşandılar.
Ne düşünce olarak uyuşursunuz ne de farklı konularda. Bence çok erken bir yaş evlenmek için.
Evlilik öyle kolay birşey değil özellikle ilk seneler alışma evresi,birbirini tanımak bunlar ciddi zaman alan birşey ve bu zaman içinde de yıpranabilirsin.

Siz evlenmeyin bence o olgunlukta değilsiniz yazdiğiniza göre.
AyrıCA siz beğenip sevdikten sonra kimsenin lafına bakmamalı zaten lafını bile ettirmemelisiniz.
Yaş farkıda çok bunun neresi mantik evliliği? Aşık bile olmadığınız kişiyi neden okadar yaş farkına rağmen kabul edesinizki? Aşık olursunuz ozaman tamam bu yaş farkı ki buna rağmen önermiyorum ilerisi için . .
Şunu deseniz benim için görsellik önemli beğendiğim bi tarz var atıyorum esmer uzun boylu yakışıklı Vs . Buna tamam ama; millet ne der kısmı hoş değil.
Siz sevdiğinizin arkasında olmaz milletin söylediğine bakarsaniz hicbirzaman mutlu olamassiniz.
Daha yaşina uygun ve size hitapeden biriyle evlenirseniz daha mutlu olursunuz.

22 yas evlenmek icin cok erken. Okumuyor musunuz? Okul sonrasi yapacaklarınıza odaklanmak sizin için daha iyi olur.

Kızlar kafam o kadar karışık ki.. Ben 22 yaşındayım gorucu usulu birisiyle tanıştım. Yaşı 32.. Ama bana ayak uydurabilecek, benimle hayatı dolu dolu yaşayabilecek kadar eğlenceli birisine benziyor.tip olarak normalde donup bakacağım bir tip değil ama ilk gördüğümde sempatik geldi ve diğer çoğu konudada fikirlerimiz uyuştuğu için dış gorunusu sorun yapmadım. Ama boyu benden bikaç santm uzun hatta aynı olabilirz. Ve kel o beni çok beğendiğini etkilendiğini soyluyor. Ve evet benide etkilemeyi başarıyor. Ama ileride dış gorunusu sorun yapar mıyım? İnsanların laflarına bakıp ayy ben bunları evlendim dermiyim bilemiyorum. Aileside çok iyi insanlar kendiside oyle, beni mutlu edebileceğine inanıyorum. Bu fiziksel özellikler gozume batarmı ileride ? Bu şekilde evlenenler veya benimle aynı aşamada olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum..
Karakteristik diş görünüş insanların tercihiyle olmuyor malesef. İyi özelliklerini ve karakterini tartin

22-23 bir kızın Üniversiteyi bitirip iş aramaya başladığı sonrasında ayakları üzerinde durduğu yaştır. Evlenme yaşı değil. Bir de on yaş nedir ya.....????? Beş yaş olsa neyse....

daha çok gençsin. mantık evliliği yapmak, kendinden 10 yaş büyük birini karakteri iyi diye sevmeye çalışmak için fazlaca erken. başkasına aşık olmayı bekle bence

Şuan neyinden etkilendiyseniz evliliğiniz onun üzerinden temellencek.
Bi sıkıntı yaşadığınızda o etkilendiğiniz şey sizi tutmaya yeterliyse devam edin.
Ben kocamın tipine vuruldum, bi sorun yaşayınca başkasını bukadar sevemem diye affediyorum.
O da beni aynı şekilde.
Onun dışında herşeyimiz zıt.
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bizim şarkımız :)
Bizim gizli bağımız sadece sevgi.
Ama onun yerine karakterine vurulmuş olmayı tercih ederdim.
Çünkü görüntü fani karakter baki...
Haha bu kadar olur bizim durumumuz da : al bende de o kadar :))

Olsun yakışıklııı içim açılıyo bakınca e 3 5 güzel huyu da var yeteeeerrr :))

Bu arada bebişin nasıl? Tam sevmelik mıncırmalık zamanlarına gelmiştir :anne: Epeydir görünmüyosun buralarda daha doğrusu eskisi kadar görünmüyosun

Konu sahibi arkadaşım şimdiden bu ikilemdeysen emin olmadan evlenme derim. İçten coşan bi şey yoksa adam dünya iyisi de olsa mutlu olmazsın da etmezsin de..

Yaşımın küçük olduğunu düşünmüyorum. Bi kızın evlilik yaşı 22 23 dur diye düşünüyorum. Çevremdeki çoğu insan huyunun çok iyi olduğunu çok ahlaklı olduğunu söylüyor. Hatta babama gotur elinle ver diyen bile oldu. Sevme aşamasında olduğumu düşünüyorum. Severim dimi sever miyim ?

İnşallah dediğinz gibi olur evlendiğim gunun sabahı ben bu adamlamı evlendim demekten çok korkuyorum :'(

Yaşının büyüklüğünden ziyade evliliğe hazır ve evlilik için gerekli olgunluğa erişmiş olmak gerekir. Yaşınız evlilik için küçük değil, zaten yasalar önünde de bireysiniz. Ama kariyer ve geleceğiniz için bir şeyler yapmanıza daha uygun yaşınız.

Onun dışında bence bu ilişkiye şuan evlilik odaklı bakmayın. Çünkü o yuvayı saçının olması/olmaması değil karakteri ve çekiminiz ayakta tutacak.
Tanımaya bakın şuan. "BEN bununla mi evlenmişim bu tiple mi?" Sözünü söylemeyecek olgunlukta da evlenirsiniz

Valla seviyor isen sizin için en yakışıklısı oluyor.
Benim eşiminde saçı döküldü herkes tarafından bu dikkat edilse de bana çok karizmatik geliyor.
Saçı başı umrumda değil canı sağolsun bana yeter :)

Benim eşimle boyum aynı. İkimiz de 1,62 yiz. İlk tanıdığımda acaba sorun olur mu diye düşünmüştüm. Çok şükür hiç sorun etmedim zaten sorun olacak bir şey yok ortada. Aşk sevgi varsa hiç bir şey görünmez insanın gözüne. Bu forumda neler okuyoruz ne dertleri var kadınların. Tek derdiniz boyu posu olur inşallah.

Mevlananın bir sözüyle başlamak istiyorum söze “güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter”
Biriyle sadece çok yakışıklı veya güzel diye evlenmek bana göre değil. Bunlar baki şeyler değil. Aşktan ziyade hergün artan sevgi benim için temeldir. Saygı ve hoşgörü varsa bir ilişkide birazda içi kıpırdıyosa bir insanın ilerde kel olmasını vs dert eder miyim diye düşünmek mantıklı gelmiyo. Hiç etkilenmemiş hiç düşünmüyo olsanız bunları yazmazdım ancak ışık almışsınız kafanız karışık sadece. Baki kalan şey iç güzelliği. Hakkınızda hayırlısı olsun

dış görüntüsü çok iyi olup zibidi bir adamla evleneceğine, iyi olduğuna inandığın değer verdiğin ve sana değer veren biriyle evlenmen çok daha doğru. ailesi de çok önemli.

Back
X