• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun etmeli miyim?

Gorucu uzulu evlenecek olsaydim dis gorunusu de benim icin bir kriter olurdu. Ama bu devirde iyi insana denk gelmek cok zor. İlerde asik olursaniz dis gorunusu sizi asla olumsuz etkilemeyecektir hatta gozunuze dunyanin en yakisikli insani gibi gelebilir. Ama aşık olmazsaniz sıkıntı cikar.

geçen gun bir magazada dar kesim erkek kazagına bakıyordum eşim yanıma geldi o bana olmaz onura yakışır o dedi ,
bende şaşırdım onur diye bir tanıdık akraba hiç yok kim onu dedim ,
no 309 daki onur dedi , kazagı yerıne koymuştum geri aldım elıme tekrar baktım heee evet tam ona göre dedim ,
ama ben senı göbeklı seviyorum iyi ki öyle değilsin dedim ,

gerçektende öyle ben göbeklı severim erkeği , onur gibi bir kocayla olamazdım ,

demem o ki sen ona nasıl bakıp nasıl begeniyorsun önemli olan o

dış görüntüsü çok iyi olup zibidi bir adamla evleneceğine, iyi olduğuna inandığın değer verdiğin ve sana değer veren biriyle evlenmen çok daha doğru. ailesi de çok önemli.
Bende böyle düşünüyorum ve bu doğrultuda hareket edicem inşallah

Gorucu uzulu evlenecek olsaydim dis gorunusu de benim icin bir kriter olurdu. Ama bu devirde iyi insana denk gelmek cok zor. İlerde asik olursaniz dis gorunusu sizi asla olumsuz etkilemeyecektir hatta gozunuze dunyanin en yakisikli insani gibi gelebilir. Ama aşık olmazsaniz sıkıntı cikar.
Olma olasılığım kaç peki sizce ?

Olma olasılığım kaç peki sizce ?
Onu ben bilemem arkadasim :) hislerin ne yonde. Surekli onu dusunmeye basladin mi? Aramadiginda acaba neden aramadi diyor musun? Baska bir kizla gorusse kiskanir misin? Boyle sorular sorup cevapla.

Mevlananın bir sözüyle başlamak istiyorum söze “güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter”
Biriyle sadece çok yakışıklı veya güzel diye evlenmek bana göre değil. Bunlar baki şeyler değil. Aşktan ziyade hergün artan sevgi benim için temeldir. Saygı ve hoşgörü varsa bir ilişkide birazda içi kıpırdıyosa bir insanın ilerde kel olmasını vs dert eder miyim diye düşünmek mantıklı gelmiyo. Hiç etkilenmemiş hiç düşünmüyo olsanız bunları yazmazdım ancak ışık almışsınız kafanız karışık sadece. Baki kalan şey iç güzelliği. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim. Gerçekten dış görünüşü sorun etmiş olsam hala gorusmeyi devam ettirip sizden fikir almak istemezdim. Sadece kafamdaki fikirler dahada netleşsin diye yazmak istedim. Bu şekilde yaptıpınz yorumlar beni dahada destekliyor çok saolun tekrar

Haha bu kadar olur bizim durumumuz da : al bende de o kadar :))

Olsun yakışıklııı içim açılıyo bakınca e 3 5 güzel huyu da var yeteeeerrr :))

Bu arada bebişin nasıl? Tam sevmelik mıncırmalık zamanlarına gelmiştir :anne: Epeydir görünmüyosun buralarda daha doğrusu eskisi kadar görünmüyosun

Konu sahibi arkadaşım şimdiden bu ikilemdeysen emin olmadan evlenme derim. İçten coşan bi şey yoksa adam dünya iyisi de olsa mutlu olmazsın da etmezsin de..

Ay ben seni çıkaramadımm:oops:
Nikin mi değişti yoksa:KK64:

Bence karakteri iyi ise ve sizin de ilginizi çektiyse bir şans vermelisiniz. Zaman ver kendine ve onunla konuş daha iyi tanımaya çalış. Sonuçta 22 yaşındasın ve önünde daha çok yıllar var. Acele etme bence..

Acik konusmak gerekirse benim icin dis gorunus onemlidir sorun olurdu benim icin

Ay ben seni çıkaramadımm:oops:
Nikin mi değişti yoksa:KK64:
Yok nickim değişmedi. Yorumlarını düşünme tarzını beğendiğim için yazdıkların ilgimi çekerdi. Öylece yer etmişsin aklımda :) birebir muhabbetimiz olmamıştı yani çıkaramaman çok normal :)

Back
X