sorun evlilik ve nisanlim

Melegimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
170
0
0
- Yurtdışı
selam arkadaslar, bu son günlerde moralim cok bozuk bilmiyorum ne yapacam
hemen konuya giriyorum nisanlimla 5 senedir beraberiz seneye mayis ta falan evlenmeye karar verdik yaslarimiz 20 ve 25.
tarihimiz henüz belli degil ama aileler sanirim cok sürmez belirler. sorun suki ben cok seviyorum oda beni cok seviyor ancak
bazi seyler aklima gelince korkuyorum evlilikten, mesala nisanlimin yemek yerken benimle konusmamasi gibi veya genelde fazla konusmamasi gibi seyler,
tartismalarimizda hemen sesini yükseltmesi, bi benim nisanlimmi acaba böyle yoksa sizlerinde nisanlisi esi böyle olanlar varmi? ben cok korkuyorum evlenince baska bir sehire gidecem yanliz olacam, ya hep böyle olursa mutsuz olursam naparim evli olacaksin birde naparim okadar masraf yapildi diye kendimi cok kasiyorum, nisanlim cok iyi kalpli bir insan, yardim sever, cömert, isi güzel, huyu suyu karakteri güzel,insanlik var,ailesi cok iyi insanlar yani uzun lafin kisasi adam gibi adam derler ya o misal, ancak bazi huylari var hic sevmedigim dedigim gibi tartismada hemen sesini yükseltmesi, veya fazla konusmamasi, veya fazla ilgilenmemesi, bunlar aklima geldikce moralim bozuluyor ve evlenmek falan istemiyorum bilmiyorum napicam, acaba evlilik piskolojisimi tarih belirlenince gün sayili diyemi bilmiyorumki, nisanlimada bunlari msj olarak yazip atim henüz bir cevap gelmedi, inanin cok caresiz kaldim, birde su var ki biz nisanlimla kardes gibi duruyoruz yani simalarimiz okadar cok benziyorki herkez kardes saniyo, allah bizi nasil birbirimize yazmis ki yüzlerimiz icimiz disimiz ayni, simdi ben bu tür düsüncelerim yüzünden birde pisman olmaktan korkuyorum kismetimi tepersem diye, ne olur bir yardim edin cok caresiz kaldim :43::50::50::50::50:

Son düzenleme:
hayirli islerde seytan vesvese verir kardesim... keske yazipta sms olarak atmasaydin.. tadinizi kacirma bence.. yasin kucuk gerci ama buyukler demekki nisanlini onaylamis karsi cikmadiklarina gore.. iyi huylarini dusun herkesin kusuru vardir.. merhametli bi insansa hic kacirma.. hic bir iliskide ilk gunki heyecan surekli olmaz.. sevgi saygi anlasmak onemli... mutluluklar............

eğer tartışmalarınız da sadece sesini yükseltiyor sözlü veya birebir bir şiddet uygulamıyorsa çok büyük sorunlar yok gibi.
tabi bu ilişkinin içinde olan sizsiniz en iyi siz bilirsiniz neyin ne olduğunu.
hem daha zamanınız var, öncekine nazaran biraz daha dikkatli gözlemleyin nişanlınızı sonra verin kararınızı.

hayirli islerde seytan vesvese verir kardesim... keske yazipta sms olarak atmasaydin.. tadinizi kacirma bence.. yasin kucuk gerci ama buyukler demekki nisanlini onaylamis karsi cikmadiklarina gore.. iyi huylarini dusun herkesin kusuru vardir.. merhametli bi insansa hic kacirma.. hic bir iliskide ilk gunki heyecan surekli olmaz.. sevgi saygi anlasmak onemli... mutluluklar............
dogru diyorsun, bende öyle diyorum herkezin bir kusuru vardir ama yinede ne bileyim ya moralim bozuluyor, msj atmis oldum artik hala cevap yok sanirim ise giderken tlf evde birakti, ancak gece gelince okuyacak insallah yine sinirlenmez hemen... tskler yorum icin canimm

eğer tartışmalarınız da sadece sesini yükseltiyor sözlü veya birebir bir şiddet uygulamıyorsa çok büyük sorunlar yok gibi.
tabi bu ilişkinin içinde olan sizsiniz en iyi siz bilirsiniz neyin ne olduğunu
hem daha zamanınız var, öncekine nazaran biraz daha dikkatli gözlemleyin nişanlınızı sonra verin kararınızı.

hayir cok sükür hic bir sekilde siddet uygulamaz, uyguluyamazda , agzindan küfür dahi duymadim. hani öyle bana cok düskündür mesala ben isimden dolayi 1 hafta baska sehire gitmek zorunda kaldim gitmeme 2 gün kala 2 gün boyunca agladi bende cok sasirdim yolcu ederken falan agladi bunari düsününce tamam diyorum dogru insan hersey güzel olur ama bunar aklima geldikcede tepeme kan fiskiriyor ne bileyim , bende sanirim öyle yapacam daha zaman var iyice gözetleyeyim ona göre vereyim en iyisi kararimi. yorum icin tsklerr

ilişkini en iyi sen bilirsin tatlım
benim de bi hafta sonra düğünüm var saçma sapan kuruntulara kapıldım
ama senin anlattıklarına bakılırsa absürt b bininir şey yok gibi
iş ciddiye binince bu psikolojiye bürünmüş olabilirsin

ilişkini en iyi sen bilirsin tatlım
benim de bi hafta sonra düğünüm var saçma sapan kuruntulara kapıldım
ama senin anlattıklarına bakılırsa absürt b bininir şey yok gibi
iş ciddiye binince bu psikolojiye bürünmüş olabilirsin

olabilir tabiki canim, ama cok moral bozuyor bu kuruntular yaa off napicam bilmiyorum
msj da atim simdi okudugu zaman insallah onunda sinirleri tavan yapmaz
bunlarin degismesi lagzim yoksa olmaz falan yazdim, biraz gözünü korkutmak istedim:18:
ne bileyim ya keske bir ayna olsada gelecegi görsek nasil olacagimizi neyi nasil yasiyacagimizi
okadar güzel olurki ozaman herkez dogru kararlari verirdi:1:
yorum icin cok tsklerrr, allahim bana en hayirlisi neyse en dogrusu neyse onu göster allahim onu yasat bana amin:16:

aman canım yaa bunlar evlilikten vazgecirtcek dertler degil..

ilgisiz olabilir, kactane erkek ilgili ki?

ayrıca evlenmeden once ilgi manyagı olanlarında cogu evlendikten sonra degişiyor zaten.. o zaman daha kotu en azından ikili oynamıyo sninki bak neyse o

sen suna bak

sana saygısızlık yapıomu? yada ailene?
sana deger veriyormu?

onemli olanlar bunlar... zaman zaman hepimiz korkulara kapılyoruz aynısı bendede var.. ben de sozlenicem ama vazmı gecsem cokmu erken falan filan gibi seyler geliyor aklıma

bir arkadasımız demiş cok dogru hayırlı işlerde seytan vesvese veriyor insana

canım aynı dertten müzdaribiz bende nişanlıyım ve seneye düğün var kısmetse...
nişanlım zamane gençliğinin çok çok ötesinde yaşayan saygıda asla kusuru olmayan ve sevgisini sonuna kadar gösterebilen biri
ama tartışmalarda sesini yükseltiyo olması benide çok ürkütüyo. sonuç olarak onu bağarma noktasına ben getirmiş yani ben delirtmiş oluyorum o kendine göre sabırda gösteriyo ama erkeklerin sinir sistemi bize göre daha hassas ne yazıkki.
en son tartışmamızda o bağardıkça ben ağladım ''kes sesini bana bağaramazsın''diye oda diyoki garibim, ben sana bağarmıyorum kendi kendime bağarıyorum:)) yani önemli olan sana verdiği değer. insanız hepimiz sinir sıkışmaları yaşayabiliriz bugün o yapar yarın sen kafasına bişi fırlatabilirsin bunlarda hayatın içinde olan şeyler canım üzme kendini sadece senin başında deil...

aman canım yaa bunlar evlilikten vazgecirtcek dertler degil..

ilgisiz olabilir, kactane erkek ilgili ki?

ayrıca evlenmeden once ilgi manyagı olanlarında cogu evlendikten sonra degişiyor zaten.. o zaman daha kotu en azından ikili oynamıyo sninki bak neyse o

sen suna bak

sana saygısızlık yapıomu? yada ailene?
sana deger veriyormu?

onemli olanlar bunlar... zaman zaman hepimiz korkulara kapılyoruz aynısı bendede var.. ben de sozlenicem ama vazmı gecsem cokmu erken falan filan gibi seyler geliyor aklıma

bir arkadasımız demiş cok dogru hayırlı işlerde seytan vesvese veriyor insana

haklisin canim, hayir asla saygisizlik yapmadi yapmazda öyle bir insan degil kendisi.. kafaya takmamaya calismak en iyisi sanirim bakalim hayirlisi, yorum icin tskler

canım aynı dertten müzdaribiz bende nişanlıyım ve seneye düğün var kısmetse...
nişanlım zamane gençliğinin çok çok ötesinde yaşayan saygıda asla kusuru olmayan ve sevgisini sonuna kadar gösterebilen biri
ama tartışmalarda sesini yükseltiyo olması benide çok ürkütüyo. sonuç olarak onu bağarma noktasına ben getirmiş yani ben delirtmiş oluyorum o kendine göre sabırda gösteriyo ama erkeklerin sinir sistemi bize göre daha hassas ne yazıkki.
en son tartışmamızda o bağardıkça ben ağladım ''kes sesini bana bağaramazsın''diye oda diyoki garibim, ben sana bağarmıyorum kendi kendime bağarıyorum:)) yani önemli olan sana verdiği değer. insanız hepimiz sinir sıkışmaları yaşayabiliriz bugün o yapar yarın sen kafasına bişi fırlatabilirsin bunlarda hayatın içinde olan şeyler canım üzme kendini sadece senin başında deil...

heheh garibim kendi kendime bagiriyor demis bide heheheh:D, dogru diyorsun biraz olsun icim rahatladi , yorum icin tskler hayirlisi olsun:)

Back
X