• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun galiba bende

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
854
Puanlar
123
İyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani

Eşimin amcasının karısı hangisiydi kimdi diye düşünüyorum şu an.

Bu kadar sinirlenecek laf sokup engeli basacak ne vardı sırf amin… yazdı diye üç noktanın benim bilmediğim bir anlamı varsa bilemeyeceğim tabii.

Görmezden gel geç yani, herkes kalbinin ekmeğini yazmaktaki amaç ne mesela onu da hiç anlamam.

Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım
kız Allah seni bu yazılır mı sjdjskdksks

iyi de amin yazmasında ne gibi bir kötülük var ki? Aranızda öncesinde geçen şeyleri bilemem ama amin demesini “sen de kendi kalbinin ekmeğini ye” demiş gibi mi düşündün?

kız Allah seni bu yazılır mı sjdjskdksks

iyi de amin yazmasında ne gibi bir kötülük var ki? Aranızda öncesinde geçen şeyleri bilemem ama amin demesini “sen de kendi kalbinin ekmeğini ye” demiş gibi mi düşündün?
Amini bana yazamis durum olarak aminnn yazmis

Siz ona veya başkasına laf sokmak için paylaşmadım demişsiniz, o da “ben de ona laf sokmak için amin paylaşımı yapmadım” diyecek. Bu yüzden keşke direkt mesaj atıp atarlanmasaydınız. Şimdi hiç alakası olmasa bile demek ki gerçekten bana laf sokmuş diyecek.

Ayrıca bu tarz durumlar paylaşırsanız kimse bu söz hoşuna gitmiş paylaşmış diye düşünmez. Kime laf sokuyor bu derler, bazısı bana mı laf sokuyor diye üstüne de alınır. Böyle şeyler paylaşırsanız alakalı veya alakasız laf birilerine illa ki dokunur.

İyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani
Kıyamam üstüne alınmış demekki. Engelle gitsin.

ay bu daha fena ksldkfkskdks

Low hayatlar low ilişkiler diyesim geldi…

Doğru mu anladım - aslında sana yazmadı direkt. Bomboş bir ekrana amin yazıp mı paylaştı?
Evet bende buna sinirlendim yani açık açık sen kendine bak der gibisinden

Çok yanlış. Keşke durduk yere kaos yaratmasaydın :KK43:
Yani benim aklımdan bile geçmeyen bi kadin durum yapmışım sen benden büyüksün amcanın eşisin. O durumu görüp az sonra boş bi ekrana amin yazıp paylaşmak üç nokta koymak nasıl bi olay

Bunu benim fitne fesat yengem yapıyor. Böyle sözler paylaşan biri sırf hoşuna gittiği için paylaşmıyor. İster kabul et ister etme ama bilerine gönderme yapmak için paylaşılıyor bu sözler. Çok özür dileyerek söylüyorum ama çok keko geliyor bu söz paylaşma işi. 2010’da facebook zamanı bırakmadık mı bunu djdjsjd yani sen söz paylaşırsan illa biri üstüne alınır bu normal.

senin için aminnn yazdığını nerden cıkardın peki? belki başkasının paylaşımı için yazdı? her şey seninle mi ilgili?
Bu kadar tesadüf olabilir mi durumu görüp boş bi ekrana amin yazmak eşek olan anlar yani nasıl anlamiyim ve ilk değil

Bunu benim fitne fesat yengem yapıyor. Böyle sözler paylaşan biri sırf hoşuna gittiği için paylaşmıyor. İster kabul et ister etme ama bilerine gönderme yapmak için paylaşılıyor bu sözler. Çok özür dileyerek söylüyorum ama çok keko geliyor bu söz paylaşma işi. 2010’da facebook zamanı bırakmadık mı bunu djdjsjd yani sen söz paylaşırsan illa biri üstüne alınır bu normal.
Ama neden üstüne alınırsın ki ben bunu yapıp amin yazmam mesela

Back
X