- Emoji Skoru
- 854
- Puanlar
- 123
İyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani