- Konu Sahibi sevimtoynak
-
göz kalemini üste bile sürsem yanıyor eskidn yoktu hiç böyle bişey.teşekkrler doktora gidicem
Hepinize çok teşekkürler evet göz doktoruna gittim yemin ederim bir dk bile sürmedi doğru düzgün bişey sormadı bişey alerji yapmıştır deyip damla verdi o kadar. bi süre gözlerimi dinlendiricem ve sephorayı da deniycem çok teşekkürler.oriflame'a da çok güveniyorum aslında ama waterproof kalem istiyorum ben yves rocher waterproof da feci yanma yaptı
evet nedendir bilinmez ama bazı doktorlar baştan savma iş yapıolar.bende gözlerimden rahatsızdım.senin gibi göz kalemini dışına sürsem bile gözlerim yanıyo kıpkırmızı oluyodu.bi çok doktora gittim alerji diyip damla yazıp yolladılar.hele türkiye hastanesini hiç tavsiye etmiyorum 45 sn anca sürdü muayene abartısız yani.dünya göze de gittim onlarda teşhis koyamadı.böyle 5 -6 hastane gezdim en sonunda yaşam hastanesinde teşhisi koydular göz kuruluğu imiş.restasis yazdı kullanıyorum gayet iyi durumda gözlerim şuanda.bence başka uzmanlara da görün derim canım.ihmal etme.
Arkadaşlar merhaba ben sırf bunu size sormak için kayıt oldum hep okuyodum burayı ben 19 yaşındayım ve en sevdiğim makyaj göz makyajı kalem ve rimel sürerim genelde ama son bikaç aydır gözlerim nedense çok hassaslaştı kalem çektiğim an kızarmaya acımaya başladı kullandığım markayı değiştirdim, lorealdi ,yves rocher aldım hassas gözlere iyi geldiğini duydum o da aynı şekilde çok yanma yaptı sonra oriflame a geçtim ki hep kullandığım markaydı ilk yanma yapmadı sonra o da diğerleri kadar olmasa da azıcık yanma yaptı ki eskiden beri kullanırım oriflame ve lorealde hiç böyle bişey yoktu son bikaç ayda başladı şu an kalem de çeksem rimel de sürsem cayır cayır. sizce göz kuruluğu falan mı var sinir oluyorum ya gerçekten... göz doktoruna gidicem ama siz ne diyosunuz? yorumlarınızı esirgemeyin=) ama bunun markayla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum artık böyle bişey yaşayan var mı başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?