Sorun hayallerim

Hayallerinpesinde

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
12
3
16
39
Öncelikle ygs ye girecek olan bütün kardeşlerimize başarılar dilerim annelerin içi kıpır kıpır dır şimdi Yeri değil ama dertleşmek istedim
Buraya yazınca rahatlıyorum daha önceki konumda ne kadar yanlız olduğumu anlatmıştım sizlere yorum yapan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim Yalnızlığımı daha çok kabullendim dünya da ne dertler var aç değilim açıkta değilim çok şükür standart geçim sıkıntılarım var kocamla evliliğimiz kötü gidiyor kocamın vazgeçemediği kötü alışkanlıkları var benimde dayanamayacak gücüm ama asıl sıkıntım şu kendi kabuğuma çekilip çok hayal kuruyorum Bi ev hayalim var mesela ama sahip olamayacağımı düşünmek boşanacağımı düşünmek çok daha fazla Can'ımı yakıyor (annemlerin yanında oturuyoruz ) kurduğum hayaller artık haddi aşmaya başladı mesela ev işi yapmak yerine yatıp düşünmek daha mantıklı geliyor gibi kusura bakmayın içinden çok şükür dert demek istemem yaşadıklarıma ama bir tavsiye te çok ihtiyacım var yaşadığım hayatı yoluna koymak için çok dua ediyorum kendime 28 yaşındayım harap olmak istemiyorum keşke demek hiç istemiyorum

Hayal kurmak basarmanin yarisidir derler ama suda var hayal kurmakla kendini kandirmak arasida yakindir dikkat etmek lazim..sosyal hayatinizdan almasin sizi hayalin bu derece fazla olmasi sorun olur is yapmayip durek dusuncelere dalmak normal degil,bu sefer hayalle gercek karisir adapte olamazsiniz ...yani ozetle hayalleriniz olsun bol bol dua edin gerceklesmesi icin Allah teala buyukveeli nizden geleni yapin, nasip ... Benzerini yasadim oradan biliyorum

Mutsuzsun ve beynin savunma mekanizması kullanıyor. Hayal dünyasına kacma bunun adı. Böylece istediğin dünyayı yaratıp mutlu ediyorsun kendini.sağlıklı bi durum.aşırıya kaçmaya başlarsa yardım al

psikolojiniz kendini mutlu etmek için hayal dünyasına geçiş yapıp orada yaşıyor mutluluğunu.
aç değilim açıkta değilim kısmına üzüldüm ben. bunlar zaten temel ve olması gereken şeyler. bununla mutlu olmanız evet güzel ancak sadece bu kadarla yetinmeniz çok acı.
madem mutsuz bir evliliğiniz var, eşim dediğiniz kişi size bir çatı dahi verememiş, neden boşanmayı ve yeniden başlamayı düşünmüyorsunuz?

Evlenmeden önce ben de çok hayal kurardım. Evlendikten sonra da ah şu olsa bu olsa mutlu olcam derdim ama sonra farkettim de istediğim olsa da başka bi sıkıntı çıkıyor ve hayatım hiç bir zaman 4 4 lük olmuyor. Sonrasında anladım bu dünya imtihan dünyası ve gerçek mutluluk burda değil. Artık sadece günümü mutlu ve huzurlu geçirmeye çalışıyorum. Hayattan beklenti içine girmiyorum. İnan böyle daha mutluyum.

psikolojiniz kendini mutlu etmek için hayal dünyasına geçiş yapıp orada yaşıyor mutluluğunu.
aç değilim açıkta değilim kısmına üzüldüm ben. bunlar zaten temel ve olması gereken şeyler. bununla mutlu olmanız evet güzel ancak sadece bu kadarla yetinmeniz çok acı.
madem mutsuz bir evliliğiniz var, eşim dediğiniz kişi size bir çatı dahi verememiş, neden boşanmayı ve yeniden başlamayı düşünmüyorsunuz?
neden boşanamıyorum bilmiyorum aslında içimde ona karşı hala birşeyler var yada hala kötü alışkanlığını bırakacağına dair umudum var bilmiyorum işte

İnsan umutları olduğu sürece vardır bence ,belki herşey yoluna girer ve düzelir , inan bana düzelir ,hayallerinden asla vazgeçme :KK37:

neden boşanamıyorum bilmiyorum aslında içimde ona karşı hala birşeyler var

Back
X