Mezunlar ne iş yapıyor baktın mıArkadaşlar bir türlü düzgün iş bulamıyorum bari bir bölüm okuyayım belki yararı olur diye düşünüyorum, Acikögretimden sağlık yönetimi bölümü var 4 yıllık sizce nasıl bir bölüm okuyan var mı,acikogretim bölümleri içinde en mantıklı o gibi geldi.
Baktim ama İnternette her bölümü çok güzel anlatıyorlar.Maalesef gerçek hayatla pek uyuşmuyorMezunlar ne iş yapıyor baktın mı
Maalesef öyle ama sağlık sektörü her zaman geçerli olduğu için belki bi umut işime yarar mı diye düşündümTürkiye şartlarında mühendislik okuyup zincir marketlerde kasiyerlik yapan kişiler bile var.
Torpil olmadan düzgün bir iş bulmak mümkün olmayabiliyor..
Yaa öyle mi diyorsunuz, siz mi okudunuzHayır hayır asla önermem. Önü hiç açık değil. Önlisans okumak daha iyi bence en azından kpss ihtimali var
Ataması yok,onu insanlar lisans tamamlamak için öylesine okuyorMaalesef öyle ama sağlık sektörü her zaman geçerli olduğu için belki bi umut işime yarar mı diye düşündüm
Peki 4 yıllık acikogretimden önerebileceğiniz bir bölüm var miAtaması yok,onu insanlar lisans tamamlamak için öylesine okuyor
Peki 4 yıllık önereceğiniz bir bölüm var mıVakit kaybı, önü açık değil. 4 seneniz heba olur. 2 yıllıklardan düşünürdüm ben olsam
ÖgretmenlikSen ne okudun
Yani o bölümlerde de yüksek puan varEde
Edebiyat
Kpss falan çok zor atanmak ben özelde bari düzgün iş olsun istiyorumYani o bölümlerde de yüksek puan var
O zaman iki yıllık bir bölüm yazın direkt meslek edinme odaklıKpss falan çok zor atanmak ben özelde bari düzgün iş olsun istiyorum
Ben tıbbi sekreterim. Lisansa tamamlamak istersem sağlık yönetimi okumam gerek. Lisans okuyanlara atama yok ama önlisanstan alım oluyor ordan biliyorumYaa öyle mi diyorsunuz, siz mi okudunuz
Hangi bölüm mesela, aklınıza gelen bir bölüm var miO zaman iki yıllık bir bölüm yazın direkt meslek edinme odaklı
Ben atamadan ziyade bir hastanede falan çalışmam kolay olur mu acaba diye düşünüyorumBen tıbbi sekreterim. Lisansa tamamlamak istersem sağlık yönetimi okumam gerek. Lisans okuyanlara atama yok ama önlisanstan alım oluyor ordan biliyorum
Teknisyen bölümleri gıda vs yaşadığın şehre göre iş sağlığı da olur ya da formasyon varsa çocuk gelişimi 4 yıllık sağlık bölümleriHangi bölüm mesela, aklınıza gelen bir bölüm var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?