Ben araştırmıştım ama ayrıntıılı bualmamıştım link için teşekkürler : )Internetten araştırabilirsiniz, google su Kaplumbağalari nasil beslenir yada nerde yaşar yazin ben bir adres veriyim size
http://m.uzmantv.com/kaplumbaga-nasil-beslenir
Marul koydum da yemediot faklan yer eskiden bizim bahçemizdeki sebzeleri yerdi..fasulye falan yapraklarını yerdi
Yeşil sarı renkli kafasını çıkarmadığı için göremedim yüzünü : )Rengi yeşil mi kahve mi? Yanaklarında kırmızı bir alan var mı yoksa yanakları vucudu ile aynı renk mi?
Büyük ihtimalle bulduğunuz kara kaplumbağası ama...
yeşillik yemesi gerekMarul koydum da yemediçok korkmuş heralde kafasını kabuğundan çıkarmıyo : (
Yok ki işte yarın biyer bulursam onlar verir artık marulu gec e yer belki biz olduğumuz için korkuyo olabilir : )yeşillik yemesi gerekbizim tarladan çok olurdu
fasuye yaprağı falan bulamaz mısınız
Google' önce kara kaplumbağası yazıp fotolara bak, sonra su kaplumbağası yaz tekrar karşılaştır... Foto ekleyebilirsen daha net yanıt veririm.Yeşil sarı renkli kafasını çıkarmadığı için göremedim yüzünü : )
Ben bi kaplumbağa buldum dışarda su kaplumbağası diye düşünüyorum ama tam emin olamadım çok büyük o yüzden evde bakamam bu kaplumbağalar nerde yaşar ve ne yer bi bilgisi olan var mı ?
Yok zaten evde bakamam ki çok büyük bende doğasına bIrakmak istiyorum da su kaplumbağası nereye bırakılır bilmiyorum Darıca çok uzak avrupa yakasındayımistanbulda nerde buldunuz kaplumbagayı ? hayvanat bahçesi darıcada var uzak. lahana yedir yer herhalde.
aslında dogasında kalsa daha iyi evde bakılmaz ona bence
yanında durursan başını çıkarmazYok ki işte yarın biyer bulursam onlar verir artık marulu gec e yer belki biz olduğumuz için korkuyo olabilir : )
Yok zaten evde bakamam ki çok büyük bende doğasına bIrakmak istiyorum da su kaplumbağası nereye bırakılır bilmiyorum Darıca çok uzak avrupa yakasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?