Sorun kardeşim

hayallerimvar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
57
-30
1
29
Kardeşim ve onun sevgilisiyle ciddi sıkıntılar yaşıyoruz bu aralar. Yardımınıza ihtiyacım var işin içinden çıkamadım. 22 yaşında kardeşim üniversite öğrencisi, sevgilisi de aynı üniversitede fakat farklı bölümdeler. Ocak ayında tanışmış bunlar sevgili olmuşlar, birliktelik yaşamışlar ve kardeşim maalesef hamile kaldı bu birliktelikten. Bana söyledi fakat aileye söyleyemedik, biz halledelim aramızda diye konuştuk tanıştım da erkek arkadaşıyla. Erkek arkadaşı da biraz pısırık biri, yani pasif kalıyor pek sahiplenici görünmedi açıkçası. Kardeşim gebeliğini sonlandırmak istiyor, doktora gittik 6.haftası acele etmelisiniz dedi fiyatı 10 bin lira küretaj işleminin. Erkek arkadaşı ile konuştuk, fark etmez senin kararına saygı duyarım diyor evlilik konusu falan hiç açılmadı bile.

Bu durumda nasıl bir yol izlemek lazım benim aklım çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.

10 bin bulacaksiniz biyerden
Ben çalışıyorum, kredi çekebilirim para sorun değil ama kardeşimin de aklı karışık baya. İleride sorun olmasından korkuyor. Zaten bu oğlandan ayrılacak kafasına koymuş da, bundan sonrası için nasıl bir yol izleyeceğini kendi de bilmiyor, bende bilmiyorum. Yani hayatına giren insanlara bu durumu, geçmişte böyle bir şey yaşadığını anlatmalı mıdır?

Kardeşim ve onun sevgilisiyle ciddi sıkıntılar yaşıyoruz bu aralar. Yardımınıza ihtiyacım var işin içinden çıkamadım. 22 yaşında kardeşim üniversite öğrencisi, sevgilisi de aynı üniversitede fakat farklı bölümdeler. Ocak ayında tanışmış bunlar sevgili olmuşlar, birliktelik yaşamışlar ve kardeşim maalesef hamile kaldı bu birliktelikten. Bana söyledi fakat aileye söyleyemedik, biz halledelim aramızda diye konuştuk tanıştım da erkek arkadaşıyla. Erkek arkadaşı da biraz pısırık biri, yani pasif kalıyor pek sahiplenici görünmedi açıkçası. Kardeşim gebeliğini sonlandırmak istiyor, doktora gittik 6.haftası acele etmelisiniz dedi fiyatı 10 bin lira küretaj işleminin. Erkek arkadaşı ile konuştuk, fark etmez senin kararına saygı duyarım diyor evlilik konusu falan hiç açılmadı bile.

Bu durumda nasıl bir yol izlemek lazım benim aklım çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.
20’li yaşlarının başında üniversite öğrencisi çocuktan evlilik mi beklediniz?

20’li yaşlarının başında üniversite öğrencisi çocuktan evlilik mi beklediniz?
Hayır beklediğimden değil, sadece konuşulmadı diye yazdım yani öyle bir talep iki taraftan da gelmedi. Bunu anlayabiliyorum zaten normal daha çok gençler

Ben çalışıyorum, kredi çekebilirim para sorun değil ama kardeşimin de aklı karışık baya. İleride sorun olmasından korkuyor. Zaten bu oğlandan ayrılacak kafasına koymuş da, bundan sonrası için nasıl bir yol izleyeceğini kendi de bilmiyor, bende bilmiyorum. Yani hayatına giren insanlara bu durumu, geçmişte böyle bir şey yaşadığını anlatmalı mıdır?
Simdiden bunu dusunmenin mantığı nedir?
Hayatina birini almasin mumkunse uzunca bir sure ve sonrasini sonra düşünsün.
Ha korunmayida ogrensin, yazik gunah...

Simdiden bunu dusunmenin mantığı nedir?
Hayatina birini almasin mumkunse uzunca bir sure ve sonrasini sonra düşünsün.
Ha korunmayida ogrensin, yazik gunah...
Kendi düşünüyor bana kalsa anlatmasın kimseye geçmiş geçmişte kalır kaç kez konuştum ama ikna olmadı bir türlü. Biraz da bu tarz sevgili konularında istekli biri yani pek yalnız kalmak istemiyor erkek arkadaş konusunda

Çok gençler,şimdi evlenseler de çocuk yetiştirebilirler mi bence hayır.
Madem sevişmeyi biliyorlar korunmayı da bilecekler bı zahmet.
Erkeğe bişey olmayacak kız bebeği aldıracak,daha sonrası için bebek sahibi olmak riskli olursa.
Zaten ayrılacağı biriyle düşünmeden birlikte olmamalı tedbirini almaliydi.
İleride her sevgilisine bunu anlatmasi gerekmiyor.
Ama belki 10 sene sonra evlenmeye karar verdi o zaman şeffaf olması evliliği için iyi olur.seffaf olsun evlenirse.

Ne evliliği ya bu yaşta üniversite okurken damdan düşer gibi.
İşlemler için acele edip parayı bulacaksınız, bu da sağlam bir ders olacak iki tarafa da. Bir şey yapacaklarsa önlemini alıp yapacaklar bundan sonra

Çok gençler,şimdi evlenseler de çocuk yetiştirebilirler mi bence hayır.
Madem sevişmeyi biliyorlar korunmayı da bilecekler bı zahmet.
Erkeğe bişey olmayacak kız bebeği aldıracak,daha sonrası için bebek sahibi olmak riskli olursa.
Zaten ayrılacağı biriyle düşünmeden birlikte olmamalı tedbirini almaliydi.
İleride her sevgilisine bunu anlatmasi gerekmiyor.
Ama belki 10 sene sonra evlenmeye karar verdi o zaman şeffaf olması evliliği için iyi olur.seffaf olsun evlenirse.
Ben evleneceği adama bile anlatmamasını söyledim. Sonuçta onu ilgilendiren bir şey yok ortada, bilmesine de gerek yok özellikle böyle söyledim çünkü rahatlatmak istiyorum kardeşimi. İleride anlatırsın desem aşırı strese girecek çünkü. Hiç yaşanmamış gibi unutsun istiyorum. Çocuk yetiştiremezler zaten ikisi de mümkün değil. Korunup korunmadığını sormadım ama muhtemelen korunmadılar çünkü kardeşimin çantasında ella bulmuştum bir keresinde

Yahu erkek arkadaşı ne olduğunun farkında bile değil.
Gerçekten evlenme teklif etmesini nasıl beklediniz ?
Burada kardeşinize yazar.
Hani reşit istediği kişiyle birlikte olur ancak korunmayı beceremiyorsa yahut kendisini koruyamiyorsa 10.000'i verecek.
Erkek hep ister,kadın kendisini koruyamadigi takdirde durum bu oluyor.
Geçmiş olsun..
Ayrıca bu saatten sonra kardeşin için hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Ne okulunda ne hayatinin geri kalanında.

Hamile kalan kardesiniz krediyi cekecek olan sizsiniz. Cocugun babasi da islevsiz eleman.

Hemen aldırmalısınız çocuğu yoksa geç olur. Çocuk belli ki birşey yapacak cesarete sahip değil. Yazık olmuş

Ben evleneceği adama bile anlatmamasını söyledim. Sonuçta onu ilgilendiren bir şey yok ortada, bilmesine de gerek yok özellikle böyle söyledim çünkü rahatlatmak istiyorum kardeşimi. İleride anlatırsın desem aşırı strese girecek çünkü. Hiç yaşanmamış gibi unutsun istiyorum. Çocuk yetiştiremezler zaten ikisi de mümkün değil. Korunup korunmadığını sormadım ama muhtemelen korunmadılar çünkü kardeşimin çantasında ella bulmuştum bir keresinde
Nasıl ki biz eslerimizin daha önce sevgilileriyle birlikte olup olmadıklarını sorgulamiyoruz aynı şekilde kardeşinizin gelecekteki eşi de sorgulayamaz.
Eğer takıntıları varsa zaten baştan konuşulur uyusmadiklari için evlenmezler.
Ama eşimin benden önce çocuk sahibi olmak üzere olup olmadığına dikkat ederim.
Sevgilisi,birlikteliği önemli değil açıkçası olmuş bitmiş.
Ama çocuk sahibi olmak üzere bir ilişkisi varsa benim icin bir tık daha önemli.
Şimdi 5-10 yıl sonrasını bilmeyiz ama böyle düşünen biriyle evlenecekse konuşulmasından yanayım.

Yahu erkek arkadaşı ne olduğunun farkında bile değil.
Gerçekten evlenme teklif etmesini nasıl beklediniz ?
Burada kardeşinize yazar.
Hani reşit istediği kişiyle birlikte olur ancak korunmayı beceremiyorsa yahut kendisini koruyamiyorsa 10.000'i verecek.
Erkek hep ister,kadın kendisini koruyamadigi takdirde durum bu oluyor.
Geçmiş olsun..
Ayrıca bu saatten sonra kardeşin için hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Ne okulunda ne hayatinin geri kalanında.
10 bin lirayı ben vereceğim. Oğlan zaten maddi olarak sıkıntılıymış, o parayı vermesi mümkün değilmiş kendi söyledi. Kardeşim için bilmiyorum çok değişik davranıyor onu anlamakta çok zorlanıyorum

Back
X