- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
kizlar dün olanları anlatayım. eş kişisi geldi işten, mutlaktaydım geldi yanima böyle el şakaları yapmaya çalıştı kesinlikle dedim benden uzak dur dün ki o saçmalıklardan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum. dune kadar dağ gibi bilirdim seni arkamda. ama sen toz-toprak gibiymissin meğer. sana acıyorum dedim. kizlar zoooorrrr tuttum ağlamamak için çenem titredi ellerim titredi ama ağlamadım hiç cvp vermedi gece yanıma gelmiş ben uyurken yastığı mi aldım kızımla beraber uyumaya gittim. sabahda yola vurmadım kahvaltı vs hiç bir şeye eli mi sürmedim .öylece gitti. bu sefer çok sogudum senden dedim seni çok yanlış tanımışım sen annen için beni çiğnedin dedin. diyecek birşeyim yok. dedim kapattım olay boyle oldu
kv de dün oturuyordu odada birşey oldu konuşmaya çalıştı falan. hiç yakıştı mi dedim koskoca kadınsın. 2 tane elbiseye sebep huzursuz ettin evimizi dedim . sonra çıktım gittim yanından kizlar tek kelime edemedi. icim soğudu vallahi
Cok güzel bi baslangic olmus bu. bence bunun uzerine esine ve kv ye de ki hani her cocugunda kalacakti, Niye konusuldugu gibi digerlerine de gitmiyor. Sakin bi sekilde bu soguk ve acik sözlü davranisina devam et.