- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 30
evet 23 yasındayım ailem arkamda özellikle babam. beni bu evde tutan sadece emeklerim çabalarımdı ve elalem ne der kaygısıydı. 3 gorumcem var bir tane kırıcı sözduymadim. onlarda diyo meryem nolursun annem yüzünden kavga etmeyin kocanla diye. arkadaş gibiyiz. duysalar eminim kv kızarlar. ama bilmiyorum belki de o cesareti bulamıyorum.
Bunu düşündüğünüze göre demek ki gitmek, yeni bir hayat kurmak gibi bir şansınız olduğunun farkındasınız. Aileniz hayatta mı, sizi destekleyen birileri var mı? Güçlü olun, hem kendiniz hem çocuğunuz için. Anlattıklarınıza bakıyorum, ne kocanız insan gibi davranıyor, ne hiçbir konuda yardım ediyor, ne sevgi gösteriyor, annesi zaten onun kadar beter. Bu evde sizi ne tutabilir ki? Çocuğum için katlanıyorum diyecekseniz, bu kadar sevgisiz, soğuk, saygısız bir ortamdan ancak çocuk için kaçılır. Bir de profildeki yaşınız doğruysa genceciksiniz, değmez önünüzde uzanan koca bir hayatı böyle iki psikopat yüzünden zehir etmeye. İnşallah kendinizi kurtarırsınız, çocuğunuzla çok daha güzel, huzurlu bir hayata sahip olursunuz.