Ne biçim bir insan bu ya? Kendi oğluna kendi torununa beddua eden bir insanı hayatınızda tutmayın, kesinlikle silmelisiniz. Bu yaşananlar son derece çirkin, asla affetmeyin.Merhaba arkadaşlar. Ben size daha önce eşimin borsa oynayıp benden habersiz bize göre yüklü bir miktar para kaybettiğinden bahsetmiştim. Şimdi olayom devamını anlatmak istiyorum.
Bu olayı tesadüfen öğrenmiştim eşim telefonda konuşurken. Kaynanamdan para alıp kapatmiştı bu kredi kartından çekip kaybettiği paraları.
Kaynanamla daha önce aramızda yaşanan bazı şeyler sebebiyle bi süre küstük. Sonra barıştık onların ısrarı üzerine ve yinede mesafemi koruyordum. Çünkü kendisi bana ağzına geleni sayıp hakaret etmişti. Yani küfretse ancak bu kadar zoruma gidebilirdi. Lafını seviyesini bilen biri değil.
Bu borsa işinde eşime yardımcı olduğu için kendisine olan kırgınlıklarım düzelmişti birqz biraz.
Neyse bu parayı eşime karşılıksız vermişti. Yqni git yuvan dağılmasım sıkıntı olmasın oğlum demiş sözde. Fakat aradan 1 ay geçmeden hergün eşimi arayıp parayı istemiş . Eşimde 1-2 ay beklerse qzqr azar ödeyeceğini söylemiş. Fakat kaynanam durmamış günde 10-15 kere arayıp para istiyormuş. Eşim bu durumu babasınq anlatmiş. Parayı 1-2 aya ödemeye başlayacağını söylemiş ve annesinin telefonlarını engellemiş daha fazla başının etini yemesin diye.
Sonra özel olarak konuşmamamızq rağmen kaynanam bana mesaj attı. Ne selam ne sabah direk X bana yardım etsin eve şu alınacak beyqz eştalar yenilenecek boya badana vs bi sürü şey saymiş. Tüm evi baştan yaptıracakmiş. Ev eskimiş.
Bende ev borcumuz olduğunu vs şu an için hemen ödeyemeyeceğimizi ayrıca bu paranın benimle alakası olmadığını oğluyla kendisi arasında bi mesele olduğunu söyledim. Sonra mesajlar ses kayıtları ağlamalar beddualar eşime ve çocuğumuza ardı arkası gelmedi.
5 dk da bir aradı açmadım. Sürekli aradı bıkmadan usanmadan. Paramı verin diye her lafı söyledi.
En son eşim annesini susturamayınca bir miktar kredi çekti ve annesine gönderdi. Kalanımda kredi birince yine çekip yine göndereceğini söyledi. Ama annesini sildi. Bir daha evine gelmeyecem dedi.
Ben kaynanamdan belki kurtuldum ama eşim beddua aldı oğlum beddua aldı. Bu kadın ne kadar çirkef de olsa oğluma beddua etmesi çok zoruma gitti. Kim haklı sizce? Eşimin yaptığı yanlış evet ama bir anne para için evladına bunları yapar mı
Eşiniz haklı değil bir kere. Bu kısım cepte.Kim haklı sizce?
Eşim kesinlikle hatalı oğlumun rızkını saçmasapan yedi. Bu yönden ben onu eleştirdim. Ama anne olarak madem verdi yardım etti . 1 ay içinde geri istemek nedirEşiniz haklı değil bir kere. Bu kısım cepte.
Hani iş kursa da iş batırsa neyse de...
Eşinizin, kendi oğlunun rızkını şans oyunlarında kaybetmesinde sorun yok da annesinin kendisinden, kendi parasını istemesi mi zoruna gitti... Üstelik kadin oğlunun rızkını şans oyunlarında yememiş. Kendi parasını istiyor sadece.
Bu hesaba göre sizin oğlunuz da babasını silmeli. Benim rızkımı şans oyunlarinda nasıl yersin diye.
Iki olayı adil bir şekilde tartınca eşinizin yaptığı çok daha büyük bir facia. Eşiniz oğlunun yüzüne bakılmaz hale getirmiş kendisini. Ona laf yok ama babaanne hunharca gömülmüş .
Adil yaklaşım budur.
Beddua meselesine gelince torununa beddua etmesi elbette hoş değil. Ama eşiniz de anasının oğlu işte. O da kendi oğlunun canını yakıyor. Çocugun küçük olması, aklının ermemesi nedeniyle mi kimse olayın bu yönünü düşünmüyor.
Eşiniz kimsenin canını yakmamayı öğrensin. Öncelikle annesi ve oğlunun...
Anne babalar bizi dünyaya getirdiler diye bu kadar tolerans beklemememiz gerekiyor.
Döner kendisini bulur ettiği beddualar, sakin caninizi sıkmayın.Merhaba arkadaşlar. Ben size daha önce eşimin borsa oynayıp benden habersiz bize göre yüklü bir miktar para kaybettiğinden bahsetmiştim. Şimdi olayom devamını anlatmak istiyorum.
Bu olayı tesadüfen öğrenmiştim eşim telefonda konuşurken. Kaynanamdan para alıp kapatmiştı bu kredi kartından çekip kaybettiği paraları.
Kaynanamla daha önce aramızda yaşanan bazı şeyler sebebiyle bi süre küstük. Sonra barıştık onların ısrarı üzerine ve yinede mesafemi koruyordum. Çünkü kendisi bana ağzına geleni sayıp hakaret etmişti. Yani küfretse ancak bu kadar zoruma gidebilirdi. Lafını seviyesini bilen biri değil.
Bu borsa işinde eşime yardımcı olduğu için kendisine olan kırgınlıklarım düzelmişti birqz biraz.
Neyse bu parayı eşime karşılıksız vermişti. Yqni git yuvan dağılmasım sıkıntı olmasın oğlum demiş sözde. Fakat aradan 1 ay geçmeden hergün eşimi arayıp parayı istemiş . Eşimde 1-2 ay beklerse qzqr azar ödeyeceğini söylemiş. Fakat kaynanam durmamış günde 10-15 kere arayıp para istiyormuş. Eşim bu durumu babasınq anlatmiş. Parayı 1-2 aya ödemeye başlayacağını söylemiş ve annesinin telefonlarını engellemiş daha fazla başının etini yemesin diye.
Sonra özel olarak konuşmamamızq rağmen kaynanam bana mesaj attı. Ne selam ne sabah direk X bana yardım etsin eve şu alınacak beyqz eştalar yenilenecek boya badana vs bi sürü şey saymiş. Tüm evi baştan yaptıracakmiş. Ev eskimiş.
Bende ev borcumuz olduğunu vs şu an için hemen ödeyemeyeceğimizi ayrıca bu paranın benimle alakası olmadığını oğluyla kendisi arasında bi mesele olduğunu söyledim. Sonra mesajlar ses kayıtları ağlamalar beddualar eşime ve çocuğumuza ardı arkası gelmedi.
5 dk da bir aradı açmadım. Sürekli aradı bıkmadan usanmadan. Paramı verin diye her lafı söyledi.
En son eşim annesini susturamayınca bir miktar kredi çekti ve annesine gönderdi. Kalanımda kredi birince yine çekip yine göndereceğini söyledi. Ama annesini sildi. Bir daha evine gelmeyecem dedi.
Ben kaynanamdan belki kurtuldum ama eşim beddua aldı oğlum beddua aldı. Bu kadın ne kadar çirkef de olsa oğluma beddua etmesi çok zoruma gitti. Kim haklı sizce? Eşimin yaptığı yanlış evet ama bir anne para için evladına bunları yapar mı
Eşinizin hangi yaptığı yanlış ben orayı kaçırdım ?Merhaba arkadaşlar. Ben size daha önce eşimin borsa oynayıp benden habersiz bize göre yüklü bir miktar para kaybettiğinden bahsetmiştim. Şimdi olayom devamını anlatmak istiyorum.
Eşinizin hangi yaptığı yanlış ben orayı kaçırdım ?
Bir anne paranın peşine düşer mıymış bilmiyordum ...
Böyle bir anneden+kaynanadan kurtulmak için bu olayların yaşanması çok yerinde olmuş iyi ki yaşanmış üzülecek birşey yok
Ayrıca beddua niye kabul olacakmış gibi bı korkuya kapıldıniz ki?
Yerinizde olsam kaynanam sizinki gibi olsa
seyime kına yakar gezerdim oh oh kendi elleriyle oğlunu tiksindirdi artık gorusmucez diye
Bi de en büyük korkum kaynanmın zaman geçince olaylar hafiflerse torunumu görecem diye tutturmasıKonu sahibi alintiladiniz ama cevap yazmadiniz bilginize
Eşinizin hatasını bı kenara bırakınEşimin en büyük yanlışı , sonunu düşünmeden borsa oynamak. Dahada büyük yanlışı ise hiç bir dar gününde yanında olmayan anasına el açmak. Sonrada kadının benimle muhattap olup benim saçma sapan laflara maruz kalmam.İnsan böyle anasından medet umar mı?
Parayı ödemeyi düşünüyor musunuzBi de en büyük korkum kaynanmın zaman geçince olaylar hafiflerse torunumu görecem diye tutturması
Dini açıdan düşününce ne olursa olsun anne babaya of demeyin derler ya… her şart altında büyüğü sayın diye. Anne babanın bedduası tutqrmış. Bi de eşimin annesinin birikimini almaya hakkı yoktu bu açıklardan da düşünüyorum.Döner kendisini bulur ettiği beddualar, sakin caninizi sıkmayın.
Evet belki öderken bir miktar zorlanirsiniz ama böylelikle de uzak durmuş olursunuz k.v kişisinden..
Hayır karşiliksiz diye veriyor sonra hadi istedi diyelim neden sıkboğaz ediyor sizi..
Evet devamını da ödeyecez. Ben o kadının bir lokmasının evimde boğazımdan geçmesini istemem. Zaten bir kaç aya başlar geri kalanı da verin diyeParayı ödemeyi düşünüyor musunuz
Bir kısmını odemissiniz de gerisi ödenecek mi ?
Terbiyesizzz ya anne olacak bide goruyomusun.Evet devamını da ödeyecez. Ben o kadının bir lokmasının evimde boğazımdan geçmesini istemem. Zaten bir kaç aya başlar geri kalanı da verin diye
Eşinin, annesinin birikimini almaya hakki yoktu evet ama anne de zoraki vermemiş, yuvan bozulmasin diye vermiş.. hibe diye vermiş, sonra niye cazgırlık yapiyor.Dini açıdan düşününce ne olursa olsun anne babaya of demeyin derler ya… her şart altında büyüğü sayın diye. Anne babanın bedduası tutqrmış. Bi de eşimin annesinin birikimini almaya hakkı yoktu bu açıklardan da düşünüyorum.
Büyüğü sayın,amenna ama büyük büyük degil ki.Dini açıdan düşününce ne olursa olsun anne babaya of demeyin derler ya… her şart altında büyüğü sayın diye. Anne babanın bedduası tutqrmış. Bi de eşimin annesinin birikimini almaya hakkı yoktu bu açıklardan da düşünüyorum.
Onun için evlat , torun aile kavramı yok. Varsa yoksa para.Terbiyesizzz ya anne olacak bide goruyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?