Sorun kimde?

Cazgırlık yapma sebebi biz 2 maaş alıyormuşuz da o tek maasla geçiniyormuş. 2 maaş dediği biri kredi ye gidiyor tamamen. Ve çocuğumun bakıcı masraflaro da var . Vay efendim evlendiğimiz günden beri o sıkıntılar yasarken biz tatillerde geziyormuşuz

Hahahah siz gezerken nasıl catladiysa içinde tutamamis patlamis artik

Esiniz annesinin birikimini zorla almadi ki Hem kendisi vermiş hem beddua ediyor. Birakin ne hali varsa gorsun. Siz de imkan buldukca süründüre süründüre odeyin. Hemen odeyemeceginizin farkinda olmali, yaptigi ayip. Esiniz bi hata yapmis ama ayni hatayi tekrar yapmadigi surece onun bi suçu yok

merak etme canım beddua mekanizması öyle çalışmıyor. anne babalığı bu kadar kutsamayın. oldu her şeyi yapacak ama anne baba. halen daha ülkemizde bireysellik saygısızlık olarak görülüyor. mesafeleri anlayamıyor ebeveynler.

Oglu muhtemelen sözler verip aldi bu parayi. Sonra bir bakti sözler tutulmuyor tutustu kadin tabi

Oglu muhtemelen sözler verip aldi bu parayi. Sonra bir bakti sözler tutulmuyor tutustu kadin tabi
Bence de adam yine bir şeyleri eksik söylüyor gibi hissettim, kısa sürede ödeme sözü vermiştir. Ödemeyince kaynana çıldırmıştır, muhtemelen dibini köşesini vermiş ondan. Yaşlılar para kazanacak durumda olmadığı ve az bir maaşla geçindiği için para konusunda çok telaşlı ve korkak oluyorlar. Kadın yine iyi tek maaşlı olmasına rağmen iki çalışanlı aileye göre bile yüklü olan bir para vermiş, çoğu kişi vermez bile. Torununa kadar beddua kısmı ve gelinine yazma kısmında çok hatalı. Onun dışında oğlu da haklı falan değil.

Aynen öyle. Böyle paralari kaybedenler cok yalan söylüyor. Konu sahibinin sucu yok. Ama esinin son vukuati olmayacak bu. Allah sabir versin

Ay ıns borc bıtınce anam anam dıye geri donmez esınız.

eşiniz katien haklı değil... baştan sona eşiniz yanlış...
ayrıca belkide eşiniz karşılıksız aldığını söylüyordur ama annesiyle konuşması öyle değildir
ikincisi kv zaten yanlış.. karşılıklı yada karşılıksız..
herşeyi geçtim torundan sanane yani...
bence hiç takamyın
bırakın anne oğul ne ediolarsa etsinler
siz uzak kalın mesafenizi koruyun

Teşekkür ederiim yorumunuz için

Siz beddua olayina cok takilmayin,
Kocaniza dikkat edin, boyle buyuk kaybedenler, kaybetmenin ezikligi ve yaşattıgi sorunlari telafi edececegi düşüncesiyle tekrar ayni hataya düşebilir.
Çok doğru zaten büyük kaybetmesinin medeni de telafi çabasıymiş. Ama ben istemiyorum gerek yok . Kazandığımızı değerlendirelim daha sağlam yerlerde bu bana yeter diyorum

Ben bu olayı zaten eşim evde olmadığımı düşündüğü bir an telefonda konuşurken duymuştum. Bu parayıneşim borç olarak istedi. Ama kayınvalidem borç değil zaten yardımcınılmak için veriyorum dedi. Bunu sonradan kayınbabamdan da duymuştum. Fakat yinede eşim biz az az elimize geçtikçe yollarız dedi. Sözlerin tutulmaması kısmıniçinde şunu diyebilirm. Yani verdikten 1 ay sonra başlamış dakka başı herşey için para istemeye. Vermeyeceğimizi düşünmesi için daha çok vakit geçmesi gerekmezmi

Ay ıns borc bıtınce anam anam dıye geri donmez esınız.
Benimde çok büyük korkum bu, bir diğeri torun sevdası. Şimdi kendini acındırıp ağlqyıp zırlqyıp torunumu görecem derse bu da biZim aramızda bir gerginlik ve büyük sorun olacak. Ne kadar kötü de olsa gitmem sildim dese de annesi mecbur bi gün gidecek

Benim kaynanam mesafeme saygı duydaydı daha önceki benle ilgili olan sıkıntıdan sonra barışmamıza rağmen yine de gül gibi geçinip giderdik. Ama en büyük takıntısı benle sürekli konuşup mesajlaşmak istemesi. Günde 2-3 kere mesaj atması. Bunların önüne geçtim küslükten sonra ama bu seferde ben onu özel olarak aramıyorum diye sürekli kocama ve kayınbabama söylenip onların bana ara diye ısrar etmesini sağlamaya çalışıyordu.illah onu arayacakmişim

Yok kaynanam ve kayınbabamla bu konuyla ilgili görüştüğümde karşılıksız verdiklerini öğrenmiştim o doğruydu. Eşim yine de geri verceğini söylüyordu

Aynen öyle. Böyle paralari kaybedenler cok yalan söylüyor. Konu sahibinin sucu yok. Ama esinin son vukuati olmayacak bu. Allah sabir versin
Gerçekten çok üzülüyorum . Son vukuatı olsun inşalalh. Artık para konusunda güvenemiyorum. Hesaplara bakıyorum ama başka bankadan hesap açıp yine kredi çekip bi yerlere yatırsa ben nerden öğrenebilirim kii ne yapabilirim kii

Kızlar merhaba, yaşanan bu olayları düşündükçe eşime de çok kızıyorum. Ondan da soğuyorum sanki. Bazen eskisi gibiyim bazen de düşündükçe gıcık oluyorum. O da bu tavırlarımın nedensiz gerginlikler yarattığımı düşünüyordur belkide ama beni kandırıp borsada bi sürü para kaybetmesini ve bedelini benimle çocuğumun ödeyeceği bu sıkıntıları benim paylaşmam gerektiğini düşündükçe kızıyorum ona. Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum

aynen boyle.

Farkina varmissin. Tek suclu senin esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…