- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
Arkadaslar benim 6 yasinda bi kizim var anaokuluna gidiyo ilk donem sabah 8 bucuk aksam 5 bucuktu ikinci donem 11 le 5 bucuk arasi oldu bende sabah 9 aksam 6 calisiyorum o kalan arada alt katta kayinvalidede kaliyo ctesi gunleride annemde... Hafta ici isden gelince yemek bulasik dersler derken uyku saati geliyo yatiyoduk pazar gunleri onla zaman geciriyorum ya evde ya disari cikiyoruz. Problem su nerdeyse bir aydir kizim bir iki gun arayla alt katta babannesinde kalmak istiyo ilk zamanlar cok israr ediyodu tmm diyodum ama artarak istemeye baslayinca alsir ya da evden sogur diye izin vermemeye basladim agliyodu az once aldim neden gidiyosun dedim
babannem yalniz ben uzuluyorum diyo O tek kaliyo kimse yok yaninda falan dedi ben dayanamayip aglamaya baslayinca sarildi tamm gitmicem aglama dedi iki dk sonra ben gitmek istiyorum sen bana kusmessen kizmassan gidigim falan dedi e bende yalnizim beni dusunmuyo musun neyse git tmm kizmiyorum dedim ve gitti neden boyle normalli bu soyledikleri napmaliyim ben bole bi durumu yasayan var mi moralim cok bozuluyo bu duruma
babannem yalniz ben uzuluyorum diyo O tek kaliyo kimse yok yaninda falan dedi ben dayanamayip aglamaya baslayinca sarildi tamm gitmicem aglama dedi iki dk sonra ben gitmek istiyorum sen bana kusmessen kizmassan gidigim falan dedi e bende yalnizim beni dusunmuyo musun neyse git tmm kizmiyorum dedim ve gitti neden boyle normalli bu soyledikleri napmaliyim ben bole bi durumu yasayan var mi moralim cok bozuluyo bu duruma