Sorun kuzenimin eşi

ama öyle olsa baştan beri sorun olurdu. 1 sene sevişmeyi becerip sonrası tuhaf.
kadından soğuduğu bir durum olabilir belki. ne bilim aklıma yatmadı:)

İlgi duyduğu şeuler değişmiş olabilir.
Aklıma başka bir şey gelmedi.

Önce bu problemi hallet eskiler bana göre.Yoksa boşanmak kaçınılmaz olur.Eşinde sevmedigi veya hoşlanmadığı şeyler varsa,ya da ona göre çekici gelmiyorsa da bu durum olabilir.Diger türlü problem yokmuş çünkü.

kaç yıllık evlıler bu sorun sonradanmı olmuş ,

Sünneti kaç yaşında olmuş bir de o önemli.
Nerde okudum hatırlamıyorum çok zaman oldu. Olay şöyle çocuğun kendinden 1-2 yaş küçük kizkardesi var. Kendi pipisi var kızın pipisi yok çünkü onun pipisi kesilmiş gibi bie fikri var. Belki ailenin pipiliye ve pipisize tavri da farkli bilemiyorum.Üstüne sanırım sünnet oluyor. Ve sonra yetişkinlikte vajina onun için pipisini kapacak bir şeye dönüşüyor dolayısıyla hiç bir kadınla seks mümkün değil. Yani bunlar derin mevzular terapi ile çözülecek konular. Geçmiş olsun

istenmemek ile ne alakası var bunun? problem hastalık boyutunda
Sanırım anlatamadım aynı şeyden bahsediyoruz.
Yani daha önemli bir problem var şuanda !
Birliktelik yaşayamama gibi hatta bunun için tüp bebek önerisi gibi.
Daha açayim isterseniz çocuk oldu tüp bebekle peki ya sonrası karı-kocanın cinsel hayatı.
Neticede hayat iki kişilik bir uyum.
Demem o ki sağlık açısından ,çocuktan önce buna yönelmeli çaresi bulunmalı...
İyi forumlar hanımefendi.

Guvenilir ilim sahibi bir hocaya gitmeyi denesinler. Bu kadar iyi bir evlilik bundan rahatsız olmus birileri olabilir. Siz dr sunuz bilimsel acıklaması olmayan seylere inanmazsınız lakin bilimizde acıklayamadogı seyler vardır. Bu bir öneri. Bir ikincisi enişteniz bu iyi adam escinsel de olabilir ve bunuda itiraf etmesi zordur. İnsan sevdigi kadına durduk yere duyarsız olamaz. Tıbbi bir acıklama yoksa ki yok. geriye bu secenekler kalıyor. Bunları bir dusunun derim.

hanım efendi bu türden sorunlar hayat boyunca devam etmiyor, geçici oluyor çok sağlıklı bir erkekte de ortaya çıkabiliyor.erkeğin istememesi ile alakası yok bir süre sonra geçecektir.tüp bebeğe gerek yok biraz sabır

Doktorsun ve buraya soruyorsun? Şaka

Bende tüp bebeğe gerek var demedim ki zaten.
Ayrıca şuanda cinsellik kurulamıyorsa karşı taraf istenmiyor oluyor zaten.
Umarım hastalık ne ise bir an evvel düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…