- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
yeni nesil çok düşünüyor bu işleri, ondan zaar.
kadınlarda vajinusmusun sebebi nasıl genel olarak korkutulmak ve stresse (fiziksel bir soruna bağlı olarak vajinismus yaşayan azdır), erkeklerde de bu sorun denilen şeylerin arkasında bu tarz önyargılar var. Malum arkadaşlar kendilerini şişirdikçe şişiriyorlar aslanlar onlar kaplanlar, sonra da böyle psikolojik gerilimli problemler.
halbuki ne demişler, savaşma seviş
Konuyu kuzenim için açıyorum. Kuzenim 3 yıllık evli. Eşi cok iyi bir insan. Deger verir, ince düşünceli biridir, ailesine ezdirmez, sorumluluk sahibidir, beyefendi ideal bir eş yani. Ama son 1-2 yıldır cinsel olarak ciddi anlamda sıkıntiları varmış. Sertleşme olmuyormuş. Doktor oldugum için bana açtı konuyu. Mahrem birkonu oldugu icin kimseye anlatmıyor. Ben gerekli tahliller için yönlendirdim. Sonuçlarda bir sıkıntı yok. Ürologda ayni seyi söyledi psikolojik dedi. Psikiatriye gittiler ama iyi bir sonuç alınamadı. Adam hiçbir şekilde ilişkiye giremiyor. Onun haricinde bir sıkıntıları yok. Kuzenim cocuk istiyor bitaraftan. Bir çıkmaz süreç yani. Ben de tıkandım. Nasıl bir yol göstermeliyim bilemedim açıkçası. Bu sebepten boşanma olur mu bilmiyorum. Tüp bebek deniycekler onda sıkıntı yok. Yani gerekli sperm materyalini verebiliyor. Daha açikça söylemek gerekirse kendi kendine olduğunda sertleşme sorunu olmuyomuş. Sadece kuzenime yaklaştığinda ilişki olmuyo. Çözemedim ben. Boyle bir sorunu olan yada duyan var mı? Nasıl bir çözüm üretilebilir? Boşanma sebebi midir bu?
Bunlarin hepsi konuda yaziyor :)kaç yıllık evlıler bu sorun sonradanmı olmuş ,
Bunlarin hepsi konuda yaziyor :)
Yaziyor.Uc yillik evlilermis 1 2 yildir bu problem varmis.kaç yıllık evlı oldukları yazmıyor
sankı 5 yıllık evlılerde 1-2 yıldır bu sorunu yaşıyorlar der gibi bir cumle kurmuş
benmı yanlış okudum
istenmemek ile ne alakası var bunun? problem hastalık boyutundaHayır şunu anlamadım,olay sadece çocukmu ?
Peki ilerde istenmemek içini acıtmayacak mı ?
pardon arkadaslar evet yazıyormuş ,Yaziyor.Uc yillik evlilermis 1 2 yildir bu problem varmis.
Sanırım anlatamadım aynı şeyden bahsediyoruz.istenmemek ile ne alakası var bunun? problem hastalık boyutunda
hanım efendi bu türden sorunlar hayat boyunca devam etmiyor, geçici oluyor çok sağlıklı bir erkekte de ortaya çıkabiliyor.erkeğin istememesi ile alakası yok bir süre sonra geçecektir.tüp bebeğe gerek yok biraz sabırSanırım anlatamadım aynı şeyden bahsediyoruz.
Yani daha önemli bir problem var şuanda !
Birliktelik yaşayamama gibi hatta bunun için tüp bebek önerisi gibi.
Daha açayim isterseniz çocuk oldu tüp bebekle peki ya sonrası karı-kocanın cinsel hayatı.
Neticede hayat iki kişilik bir uyum.
Demem o ki sağlık açısından ,çocuktan önce buna yönelmeli çaresi bulunmalı...
İyi forumlar hanımefendi.
Doktorsun ve buraya soruyorsun? ŞakaKonuyu kuzenim için açıyorum. Kuzenim 3 yıllık evli. Eşi cok iyi bir insan. Deger verir, ince düşünceli biridir, ailesine ezdirmez, sorumluluk sahibidir, beyefendi ideal bir eş yani. Ama son 1-2 yıldır cinsel olarak ciddi anlamda sıkıntiları varmış. Sertleşme olmuyormuş. Doktor oldugum için bana açtı konuyu. Mahrem birkonu oldugu icin kimseye anlatmıyor. Ben gerekli tahliller için yönlendirdim. Sonuçlarda bir sıkıntı yok. Ürologda ayni seyi söyledi psikolojik dedi. Psikiatriye gittiler ama iyi bir sonuç alınamadı. Adam hiçbir şekilde ilişkiye giremiyor. Onun haricinde bir sıkıntıları yok. Kuzenim cocuk istiyor bitaraftan. Bir çıkmaz süreç yani. Ben de tıkandım. Nasıl bir yol göstermeliyim bilemedim açıkçası. Bu sebepten boşanma olur mu bilmiyorum. Tüp bebek deniycekler onda sıkıntı yok. Yani gerekli sperm materyalini verebiliyor. Daha açikça söylemek gerekirse kendi kendine olduğunda sertleşme sorunu olmuyomuş. Sadece kuzenime yaklaştığinda ilişki olmuyo. Çözemedim ben. Boyle bir sorunu olan yada duyan var mı? Nasıl bir çözüm üretilebilir? Boşanma sebebi midir bu?
hanım efendi bu türden sorunlar hayat boyunca devam etmiyor, geçici oluyor çok sağlıklı bir erkekte de ortaya çıkabiliyor.erkeğin istememesi ile alakası yok bir süre sonra geçecektir.tüp bebeğe gerek yok biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?