Konuyu kuzenim için açıyorum. Kuzenim 3 yıllık evli. Eşi cok iyi bir insan. Deger verir, ince düşünceli biridir, ailesine ezdirmez, sorumluluk sahibidir, beyefendi ideal bir eş yani. Ama son 1-2 yıldır cinsel olarak ciddi anlamda sıkıntiları varmış. Sertleşme olmuyormuş. Doktor oldugum için bana açtı konuyu. Mahrem birkonu oldugu icin kimseye anlatmıyor. Ben gerekli tahliller için yönlendirdim. Sonuçlarda bir sıkıntı yok. Ürologda ayni seyi söyledi psikolojik dedi. Psikiatriye gittiler ama iyi bir sonuç alınamadı. Adam hiçbir şekilde ilişkiye giremiyor. Onun haricinde bir sıkıntıları yok. Kuzenim cocuk istiyor bitaraftan. Bir çıkmaz süreç yani. Ben de tıkandım. Nasıl bir yol göstermeliyim bilemedim açıkçası. Bu sebepten boşanma olur mu bilmiyorum. Tüp bebek deniycekler onda sıkıntı yok. Yani gerekli sperm materyalini verebiliyor. Daha açikça söylemek gerekirse kendi kendine olduğunda sertleşme sorunu olmuyomuş. Sadece kuzenime yaklaştığinda ilişki olmuyo. Çözemedim ben. Boyle bir sorunu olan yada duyan var mı? Nasıl bir çözüm üretilebilir? Boşanma sebebi midir bu?