• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun kuzenler

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Merhaba arkadaşlar
4 tane kuzenim var geçen hafta beraber oturduk şakalaştık güldük
Normalde aşırı derece bize karşı ilgisizler kendilerine bi grup yapmışlar bize işi düşünce ararlar
Benim annemgilin yazlığı var konuşup anlaşmışlar bu hafta annemgile gelecekmişler ben sadece bu hafta kocam la gitçem diyerek şaka yaptım ablamda şakayla karışık onlar geldikten sonra da biz gitcez dedi
olan bu
Büyük kuzenim ortalığı karıştırmış annesine gidip teyzem sizi istemiyor bida gitmeyin gibi yalanlar söylemiş
O kadar sinirliyim ki
Bizde dün eşimle annemgile geldik ve hiç birini çağırmadım
Bu durumda benim arayıp çağırmam gerekiyor muydu?

sen hıc karısma bence
annen cagırmak ıstıyorsa cagırır yoksa yok

Haklısınız kızlar acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bi an

konuşup anlaşmışlar bu hafta annemgile gelecekmişler ben sadece bu hafta kocam la gitçem diyerek şaka yaptım ablamda şakayla karışık onlar geldikten sonra da biz gitcez dedi

Büyük kuzenim ortalığı karıştırmış annesine gidip teyzem sizi istemiyor bida gitmeyin gibi yalanlar söylemiş

Dert ne ben cidden anlamadım,
Siz kocanızla gidin ee?
Ablanız da sizden sonra gitsin ee?
Onlar zaten anlaşmış gitsin ee?
Siz niye çağıracaksınız onları?Anlaşırken size sormamışlar zaten,

seversiniz sevmezsiniz menfaatçilerdir değillerdir bilemem ama ortak toplantınızda gitmekten bahsetmişler ve siz ŞAKA olarak eşinizle gideceğinizi söylediyseniz (onlar sizinle beraber gitmekten bahsettiyse) eğer söyleminiz gerçekten şaka ise arayıp söyleyebilirdiniz. yoo gayet ciddiydim yalnız gitme konusunda diyorsanız bir izahata gerek yok.

İşleri düşünce yer yapıp arayan insandan nefret ederim. Kuzen bile olsa. Aramayın. Laf sokmak istemiş sokmuşsunuz. Bence başka şeye gerek yok.

Merhaba arkadaşlar
4 tane kuzenim var geçen hafta beraber oturduk şakalaştık güldük
Normalde aşırı derece bize karşı ilgisizler kendilerine bi grup yapmışlar bize işi düşünce ararlar
Benim annemgilin yazlığı var konuşup anlaşmışlar bu hafta annemgile gelecekmişler ben sadece bu hafta kocam la gitçem diyerek şaka yaptım ablamda şakayla karışık onlar geldikten sonra da biz gitcez dedi
olan bu
O kadar sinirliyim ki

Bence iyi yapmışsınız. Ortalığı karıştıran tipler belli ki. Açıkça biz gideceğiz diye söylemeniz iyi olmuş.
Konuşsun dursunlar.. Davet etmeyin tabii ki.

Kuzenimle çok tartismalarimiz oldu..
Çok sorunlar yaşadık..
Hiç bir şey yapmadığım halde.
5 liralık birşeyi bile kiskaniyordu..
Diğer kuzenlerimde kesinlikle arayıp sormaz ..
Şimdi ne mi yapiyorum?
Kıskanç olanla görüşmüyorm..
Diğerleri ile merhaba merhaba...
Herkes yerini bilmeli bu hayatta ...
Tavsiye ederim..
Gelmesinler çok hoş olmuş..
Yalancı birileri ile oturmaya tahammülüm olamaz çünkü..

Kuzenimle çok tartismalarimiz oldu..
Çok sorunlar yaşadık..
Hiç bir şey yapmadığım halde.
5 liralık birşeyi bile kiskaniyordu..
Diğer kuzenlerimde kesinlikle arayıp sormaz ..
Şimdi ne mi yapiyorum?
Kıskanç olanla görüşmüyorm..
Diğerleri ile merhaba merhaba...
Herkes yerini bilmeli bu hayatta ...
Tavsiye ederim..
Gelmesinler çok hoş olmuş..
Yalancı birileri ile oturmaya tahammülüm olamaz çünkü..
Evet en doğrusu uzak durmak

Iyi de kuzen yanlis anlamamis ki istememissiniz zaten yazliga.
Sizin cagirmaniza gerek yok annenizin evi isterse cagirir.

Iyi de kuzen yanlis anlamamis ki istememissiniz zaten yazliga.
Sizin cagirmaniza gerek yok annenizin evi isterse cagirir.
Yok bizim söylemediğimiz kelimeleri söyledik diye söylemiş biri sorun orda sözde annem hiç birini istemiyormuş rahatsız oluyormuş gibi şeyler söylemiş

Yok bizim söylemediğimiz kelimeleri söyledik diye söylemiş biri sorun orda sözde annem hiç birini istemiyormuş rahatsız oluyormuş gibi şeyler söylemiş

İstemiyordur muhtemelen

Siz de zaten birlikte gitmek istememişsiniz hatta kendi ablanızla bile birlikte gitmemişsiniz ne var bunda

Ev boşalınca annen isterse davet eder istemezse etmez böylelikle de emrivakiden kurtulur

Back
X