Sorun mu ben mi buyutuyurum.

Şimdiki beyaz eşyaların ömrü 20 yıl değil ki seninle yaşasınlar.
15-20 bin beyaz eşyayada gerek yok 5bine kralını alırsınız.

Ha beğenmiyosan sen al illa nişanlın alacak diye kaide yok

Merhaba kızlar. Benim derdim nisanlimin ağız değiştirmesi. Sorunum şu ki nişanlım göreve ataninca yeni eşyalar almış beyaz eşya olarak.bana önceden onları annesine vereceğini söylemişti bizde yeni alırız diye.annesininki bozukmuş. Bende tamam dedim.geçen hafta anne babasi yanına geldi muhabbet arasında annesine dolabı sana vericem biz yenisini alıcaz demis.annesi de burdan köye dolap gitmez demiş. .yani kadın beyaz eşya alınsın istemiyormuş. Ben çok bozuldum.nisanlimin başladı ben boş yere 15-20bin beyaz eşyaya veremem demeye.ben kullanmak istemiyorum dedim.o da bunları annemle konuş diyor.bende ben annenle evlenmiyecegim seninle evlenicem diye söyleyince sustu.ben ne yapmalıyım ben kullanmak istemiyorum.eşyalar alınali 4-5yil olmuş.
Ayrıca kendisi hep kazandığı parayı kardeşlerine vermiş. Araba almış onların borcu için satmış. Kardeşleri için kredi çekmiş. Şimdi sırf para biriktirmedi diye bunları kabul mu etmeliyim.
Annesi küçük kardeşini de evlendirmek istiyor ve kadın küçük oğluna çok düşkün. Ben onun düğününü yapmak için bizi en az masrafla halletmek istiyorum gibi geliyor.siz olsanız ne yapardınız.

ASLINDA herşeyi açıklamışsınız,söze gerek var mı ?
Zira bu alışverişler bu para muhabbetleri evlilik sonundada devam edecek
Bunu kaldırabilecek kalbiniz var mı ?

Daha evlenmeden seni annesi ile karşı karşıya getiriyorsa sonrasını düşünemiyorum. Dikkatli ol.

Merhaba kızlar. Benim derdim nisanlimin ağız değiştirmesi. Sorunum şu ki nişanlım göreve ataninca yeni eşyalar almış beyaz eşya olarak.bana önceden onları annesine vereceğini söylemişti bizde yeni alırız diye.annesininki bozukmuş. Bende tamam dedim.geçen hafta anne babasi yanına geldi muhabbet arasında annesine dolabı sana vericem biz yenisini alıcaz demis.annesi de burdan köye dolap gitmez demiş. .yani kadın beyaz eşya alınsın istemiyormuş. Ben çok bozuldum.nisanlimin başladı ben boş yere 15-20bin beyaz eşyaya veremem demeye.ben kullanmak istemiyorum dedim.o da bunları annemle konuş diyor.bende ben annenle evlenmiyecegim seninle evlenicem diye söyleyince sustu.ben ne yapmalıyım ben kullanmak istemiyorum.eşyalar alınali 4-5yil olmuş.
Ayrıca kendisi hep kazandığı parayı kardeşlerine vermiş. Araba almış onların borcu için satmış. Kardeşleri için kredi çekmiş. Şimdi sırf para biriktirmedi diye bunları kabul mu etmeliyim.
Annesi küçük kardeşini de evlendirmek istiyor ve kadın küçük oğluna çok düşkün. Ben onun düğününü yapmak için bizi en az masrafla halletmek istiyorum gibi geliyor.siz olsanız ne yapardınız.

Canim bunda tereddut edecek birsey yok nisanlin vede ailesinin zihniyeti belli, bu sekilde omur boyu ya gotureceksin yada ben bunlara gelemem deyip ayrilacaksin, hersey gayet acik yani.
Sen calisiyormusun bu arada ?

Yaki konular cok klasik, erkek cocuklardan biri surekli ailesine poara yedirir kaptirir saftir iyi niyetlidir, digei aileyi ve herkesi somurur herseyin kaymagini yer, surekli kendinden maddi manevi fedakarlik eden erkek cocuk ona ragmen sevilmez karisi ailesi hatta cocuklari hor gorurlur. Cok klasik bunlar hemen hemen standart her turk ailesinde bu tipler var akill kurnaz gecinen tipler, birde kendini karisini ailesini ezdiriop ustune kaziklanan tipler.

Valla gelecek hayatindan bir dilim yasamissin hersey secim sana kalmis. Annesi bildigin dolduruyor nisanlini oda benim aklim var demiyor yani.

Back
X