Merhaba kızlar. Benim derdim nisanlimin ağız değiştirmesi. Sorunum şu ki nişanlım göreve ataninca yeni eşyalar almış beyaz eşya olarak.bana önceden onları annesine vereceğini söylemişti bizde yeni alırız diye.annesininki bozukmuş. Bende tamam dedim.geçen hafta anne babasi yanına geldi muhabbet arasında annesine dolabı sana vericem biz yenisini alıcaz demis.annesi de burdan köye dolap gitmez demiş. .yani kadın beyaz eşya alınsın istemiyormuş. Ben çok bozuldum.nisanlimin başladı ben boş yere 15-20bin beyaz eşyaya veremem demeye.ben kullanmak istemiyorum dedim.o da bunları annemle konuş diyor.bende ben annenle evlenmiyecegim seninle evlenicem diye söyleyince sustu.ben ne yapmalıyım ben kullanmak istemiyorum.eşyalar alınali 4-5yil olmuş.
Ayrıca kendisi hep kazandığı parayı kardeşlerine vermiş. Araba almış onların borcu için satmış. Kardeşleri için kredi çekmiş. Şimdi sırf para biriktirmedi diye bunları kabul mu etmeliyim.
Annesi küçük kardeşini de evlendirmek istiyor ve kadın küçük oğluna çok düşkün. Ben onun düğününü yapmak için bizi en az masrafla halletmek istiyorum gibi geliyor.siz olsanız ne yapardınız.