Sorun ne bulamıyorum

Seyyyyma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
52
22
3
38
merhaba. Ben çok yalnız biriyim. İki yılı geçti Bursa ya taşındım işim gereği.yalnız yaşıyorum.hiç arkadaş edinemedim,bir kaç arkadaş var işyerimden onlarda evli.beraber başladığımız bi grup vardı beni dışladılar onlarlalada takılmadım.her hafta sonu evdeyim biryere gidemiyorum birşey yapamıyorum herkes gezip tozuyor çok yalnız hissediyorum.neden böyle oluyor anlamıyorum.iyi biriyim kimseyi kırmam herseye uyarım dostluğa çok değer veririm sır saklarım dert dinlerim ama her girdiğim ortamda yalnız kalıyorum..sorun bendemi bi fikriniz Öneriniz var mı kafayı yiyecem düşünmekten:KK34:

Yok sende degildir ama bazi insanlar var aman esim baska hanimlarla gorusmesin aman bekar kadindir onunla konusmasin kafasinda oldugundan olabilir. Yani potansiyel tehdit gibi goruyor olabilirler.

Belkide degildir ama bilemem.

Yok sende degildir ama bazi insanlar var aman esim baska hanimlarla gorusmesin aman bekar kadindir onunla konusmasin kafasinda oldugundan olabilir. Yani potansiyel tehdit gibi goruyor olabilirler.

Belkide degildir ama bilemem.
Ben bekar arkadaş istiyorum aslında.ama mrbdan öteye geçmiyor. Evliler zaten eşine çocuğa vakit ayırıyor onları anlıyorum.ama iki yıldır böyleyim

Neden dışladılar sizi ?
Bilmiyorum gerçekten :110:4 bayandık 3ünğn WhatsApp grubu vardı ben yoktum mesela.yine beraberde takılıyorduk.ama bazen benden gizli plan yapıyorlardı bana yalan söylüyorlardı sesimi çıkarmadım hiçbirine.en son küstüm artık.onlarda çok sallamadı zaten istemiyorlardı.başka arkadaşta bulamadım :110:

merhaba. Ben çok yalnız biriyim. İki yılı geçti Bursa ya taşındım işim gereği.yalnız yaşıyorum.hiç arkadaş edinemedim,bir kaç arkadaş var işyerimden onlarda evli.beraber başladığımız bi grup vardı beni dışladılar onlarlalada takılmadım.her hafta sonu evdeyim biryere gidemiyorum birşey yapamıyorum herkes gezip tozuyor çok yalnız hissediyorum.neden böyle oluyor anlamıyorum.iyi biriyim kimseyi kırmam herseye uyarım dostluğa çok değer veririm sır saklarım dert dinlerim ama her girdiğim ortamda yalnız kalıyorum..sorun bendemi bi fikriniz Öneriniz var mı kafayı yiyecem düşünmekten:KK34:

Sorun sizde degil , evliyken gercekten evden isten cocuktan bekar arkadaslarimiza pek ayak uyduramiyoruz yani gezme takilma aksam biyerlere cikma konusunda ,
bazi kadinlar ise sanirim eslerini ellerinden alicaklar korkusuna kapildiklari icin uzak durmayi tercih ediyorlar ki ben anlamiyorum bu dusunceyi ...
Ben de bekarken evli arkadasim tarafindan dislandim sonra bende evlendim suan benimle yine arkadaslik yapiyor..
Ailecek hala görusmeyiz cunku bakis acilarimiz cok farkli
Ama
Benim de bekar arkadasim var hala esim ben o kahvaltiya gideriz zaman geciririz ..
Kisacasi sorun sizde degil insanlarin bakis acisinda malesef ..
Sizde onlardan uzak durun madem sizden gizli planlar yapiyorlar sizde hic orali olmayin

Sorun sizde degil , evliyken gercekten evden isten cocuktan bekar arkadaslarimiza pek ayak uyduramiyoruz yani gezme takilma aksam biyerlere cikma konusunda ,
bazi kadinlar ise sanirim eslerini ellerinden alicaklar korkusuna kapildiklari icin uzak durmayi tercih ediyorlar ki ben anlamiyorum bu dusunceyi ...
Ben de bekarken evli arkadasim tarafindan dislandim sonra bende evlendim suan benimle yine arkadaslik yapiyor..
Ailecek hala görusmeyiz cunku bakis acilarimiz cok farkli
Ama
Benim de bekar arkadasim var hala esim ben o kahvaltiya gideriz zaman geciririz ..
Kisacasi sorun sizde degil insanlarin bakis acisinda malesef ..
Sizde onlardan uzak durun madem sizden gizli planlar yapiyorlar sizde hic orali olmayin
O grupla yolumu ayırdık zaten ama çok yalnız kaldım. Bitanecik arkadasım olsa vakit geçirecek diyorum oda olmuyor.

O grupla yolumu ayırdık zaten ama çok yalnız kaldım. Bitanecik arkadasım olsa vakit geçirecek diyorum oda olmuyor.

Birden olmasini beklemeyin zaten herkesle de arkadaslik kurulmuyor ..
Kafa yapisi cok önemli.
Kutuphanelerde yada sosyallestiginiz yerlerde elbet yeni arkadasliklar ediniceksiniz ..

Her girdiğiniz grupta dışlanan siz oluyorsanız sizde bir sorun vardır belki. Sorun demeyeyim de, kafa yapınız, sohbet konularınız uymuyor demek ki.
Çok uyumlu biriyim aslında hiç bişeye itiraz etmem. Çok kalabalık bi kurumda çalışıyorum kalabalıklar içinde yalnızım.ben nerde yanlış yaptığımı düşünüyorum ama bulamıyorum.dediğim gibi arkadaşlık baştan başlamıyorki merhabalaşıyoruz ileriye gitmiyor.ben teklif ediyorum bişeyler yapalım diye kabul edilmiyor sonrada dönüş olmuyor

Birden olmasini beklemeyin zaten herkesle de arkadaslik kurulmuyor ..
Kafa yapisi cok önemli.
Kutuphanelerde yada sosyallestiginiz yerlerde elbet yeni arkadasliklar ediniceksiniz ..
Sosyalleşemiyorum asosyalım işte:110:2yıldır bekliyorum.yeni işe başlayanların bir sürü arkadaşı var.bunları anlatacağım biri bile Yok sizle derleşiyorum

Ben de İstanbul'da öğrenciyken çok yalnızdım. O zaman böyle internet de yoktu..

Iyi biri olmak yetmiyor. Iyi gozukmek icin herseye evet diyenler kaybediyor

Çok uyumlu biriyim aslında hiç bişeye itiraz etmem. Çok kalabalık bi kurumda çalışıyorum kalabalıklar içinde yalnızım.ben nerde yanlış yaptığımı düşünüyorum ama bulamıyorum.dediğim gibi arkadaşlık baştan başlamıyorki merhabalaşıyoruz ileriye gitmiyor.ben teklif ediyorum bişeyler yapalım diye kabul edilmiyor sonrada dönüş olmuyor
Canım ya üzüldüm gerçekten, keşke Bursada yaşasam, buluşurdum seninle gerçekten :) Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir yaştan sonra arkadaşlıklar zor kuruluyor. Benim de bütün yakın arkadaşlarım, lise ve üniversiteden, Sonrakiler tanıdık sadece. Bulunduğun yerde herkes zaten oralı ise, geçmişten gelen arkadaşlıkları vardır, gerek duymuyorlardır yeni birine. Senin gibi sonradan oraya gelmiş, yalnız yaşayan kişilerle tanışmaya çalış.

Sonra bu sorun devam ettimi şuan nasıl.beni anlarsınız zoruma gidiyor artık

Ben ailemden uzaktaydım.. Okul sınıf mevcudu da azdı. Kız sayısı çok azdı.. Son sene 2 kız vardık o kızla da başından beri hiç iyi olmadık.. Etrafta kız arkadaş yoktu olan bazıları da gruplaşma vardı.. Ama sizin sürekli herkes dışlıyorsa başka bişey olabilir yakın görememişlerdir. Sence ne olabilir insan kendini biraz tahmin eder..

Canım ya üzüldüm gerçekten, keşke Bursada yaşasam, buluşurdum seninle gerçekten :) Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir yaştan sonra arkadaşlıklar zor kuruluyor. Benim de bütün yakın arkadaşlarım, lise ve üniversiteden, Sonrakiler tanıdık sadece. Bulunduğun yerde herkes zaten oralı ise, geçmişten gelen arkadaşlıkları vardır, gerek duymuyorlardır yeni birine. Senin gibi sonradan oraya gelmiş, yalnız yaşayan kişilerle tanışmaya çalış.
Canım çok teşekkür ederim çok iyi olurdu.31 yaşındayım gerçekten çok zor oluyor.ama herkes öyle değil.herkes kolayca arkadaş ediniyor.bişey var ama bende anlamıyorum

Bence sizde bir problem yok sevgili konu sahibesi.
Belli bir noktadan sonra arkadaslar evleniyor, kendi ailelerine vakit ayiriyor, o yuzden genclikteki kadar arkadaslariyla vakit geciremiyor. Bu sekilde oluyor genellikle gordugum kadariyla. Bir yastan, bir noktadan sonra sosyal olarak yalnizlasiyor insan bence.
Tavsiyem: Sevgili bulun:KK37:

Back
X