Sorun Nedir?!

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676
Sayfa yönetiminin benimle sorunu nedir acaba?! Millet çıkıp bilip bilmeden Ak partilileri suçlayacak ve genelleme yaparak Ak troller diyecek daha sonra Osmanlıya ve Osmanlı sevdalılarına hakarete varan sözler sarf edecek bende Osmanlı hayranı olarak geçmişine sahip çıkan bir Ak partili sevdalısı olarak bir kaç kırıcı olmayan cümle sarf ettim diye 3 gün ceza alacağım :KK20: Peki soruyorum size '' Nerede sizin düşünce Özgürlüğünüz! Nerede İnsan Hakkına olan Saygınız?!'' Acaba?! Bu ülkede özgürlük yok diyorlar acaba sayfa yönetimine bu ülkenin yönetimini verseler özgür olan konuşmalarından dolayı ceza almayan kaç insan olurdu? merak ediyorum...
Şimdi bana bir üyeyle polemiğe girmişsiniz diyebilirsiniz millet ne polemiklere giriyor ama benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam polemikten sayılıp 3 gün ceza alma sebebi oluyorsa ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın!!!....:KK57:
Son Olarak da biz burada milletin şahsımıza ve değerlerimize hakaret ettiğini görüp sus pus oturup cevap vermeyeceksek nerede kaldı bizim ''İnsan Hakkımızı ''?!..:KK12:
(Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım )

Sayfa yönetiminin benimle sorunu nedir acaba?! Millet çıkıp bilip bilmeden Ak partilileri suçlayacak ve genelleme yaparak Ak troller diyecek daha sonra Osmanlıya ve Osmanlı sevdalılarına hakarete varan sözler sarf edecek bende Osmanlı hayranı olarak geçmişine sahip çıkan bir Ak partili sevdalısı olarak bir kaç kırıcı olmayan cümle sarf ettim diye 3 gün ceza alacağım :KK20: Peki soruyorum size '' Nerede sizin düşünce Özgürlüğünüz! Nerede İnsan Hakkına olan Saygınız?!'' Acaba?! Bu ülkede özgürlük yok diyorlar acaba sayfa yönetimine bu ülkenin yönetimini verseler özgür olan konuşmalarından dolayı ceza almayan kaç insan olurdu? merak ediyorum...
Şimdi bana bir üyeyle polemiğe girmişsiniz diyebilirsiniz millet ne polemiklere giriyor ama benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam polemikten sayılıp 3 gün ceza alma sebebi oluyorsa ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın!!!....:KK57:
Son Olarak da biz burada milletin şahsımıza ve değerlerimize hakaret ettiğini görüp sus pus oturup cevap vermeyeceksek nerede kaldı bizim ''İnsan Hakkımızı ''?!..:KK12:
Ayrıca aldığınız ceza düşüncelerinizden dolayı değil polemikten dolayıdır.

Bende saçma sapan bi uyeyle tartışıp ceza aldım benm kadar kendiside hataliydi ama o büyük ihtimal ceza almadi o zamandan beri pek yorum yazmıyorum gereksiz buluyorum sizede sonuna kadar katılıyorum kime ne yazdınız görmedim ama su yazdığınız konuya hak veriyorum gerçekten. Şimdi birsürü kişi saçma sapan tavirlarla dalgacı ifadelerle cevap yazicaktir size. Burayı sadece can sıkıntısından takip ediyorum artık tavsiye ederim sizede. Birilerini ciddiye alıp konuşmak böyle biyerde yanlış bence . Belki şimdi bende ceza alırım :KK45:

Millet sayfalar dolusu polemik yaparken benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam mı sorun oluyor hanımefendi?!
Demek ki sorun olmus
Aslinda su su su mesajlarinizdan dolayi yasaklandiniz dese yonetim daha aciklayici olabilir belki oneri olarak goturebilirsiniz konu acmak yerine

Yönetime iletmek istediğiniz öneri veya şikayetleriniz için konu açılması yasak. Mune Mune ye özelden sorabilir veya Bize ulaşın linkinden yönetime yazabilirdiniz.

bu bölümde siyasi konu yasaktır ve yönetimle alakaalı konuda yasaktır. konuyu kapatıyorum. ve yönetime bildiriyorum

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Polemik polemiktir, site kurallarında nettir.
Kurallara uymayı daha üye olurken işaretlediğiniz Sözleşmede kabul etmiş sayılıyorsunuz.
Banlanma sürelerimizde bizim değil ceza sisteminin belirlediği sürelerdir.
Düşünce özgürlüğü başkadır, polemik veya Üslup bambaşka.

X