- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- Konu Sahibi kardelen2780
Sayfa yönetiminin benimle sorunu nedir acaba?! Millet çıkıp bilip bilmeden Ak partilileri suçlayacak ve genelleme yaparak Ak troller diyecek daha sonra Osmanlıya ve Osmanlı sevdalılarına hakarete varan sözler sarf edecek bende Osmanlı hayranı olarak geçmişine sahip çıkan bir Ak partili sevdalısı olarak bir kaç kırıcı olmayan cümle sarf ettim diye 3 gün ceza alacağım Peki soruyorum size '' Nerede sizin düşünce Özgürlüğünüz! Nerede İnsan Hakkına olan Saygınız?!'' Acaba?! Bu ülkede özgürlük yok diyorlar acaba sayfa yönetimine bu ülkenin yönetimini verseler özgür olan konuşmalarından dolayı ceza almayan kaç insan olurdu? merak ediyorum...
Şimdi bana bir üyeyle polemiğe girmişsiniz diyebilirsiniz millet ne polemiklere giriyor ama benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam polemikten sayılıp 3 gün ceza alma sebebi oluyorsa ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın!!!....
Son Olarak da biz burada milletin şahsımıza ve değerlerimize hakaret ettiğini görüp sus pus oturup cevap vermeyeceksek nerede kaldı bizim ''İnsan Hakkımızı ''?!..
(Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım )
Şimdi bana bir üyeyle polemiğe girmişsiniz diyebilirsiniz millet ne polemiklere giriyor ama benim sadece ve sadece 2 cevap yazmam polemikten sayılıp 3 gün ceza alma sebebi oluyorsa ben bunun altında art niyet ararım kusura bakmayın!!!....
Son Olarak da biz burada milletin şahsımıza ve değerlerimize hakaret ettiğini görüp sus pus oturup cevap vermeyeceksek nerede kaldı bizim ''İnsan Hakkımızı ''?!..
(Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım )