• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun nerede bilmiyorum.

irinaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
273
3
118
Diğer
Hanımlar 2 yıllık evliyim.
Güzel bir evliliğim var.
Kendi işim var.
Ailelerle aramız cok iyi.
Ama benim içimde gecmeyen bir sıkıntı.
Bu iç sıkıntısından kurtulamıyorum.
Ara ara öyle artıyor ki hayattan soğuyorum resmen.
2-3 gündür yine böyleyim.
Ben böye olunca da eşim üstüne alınıyor ''sen buara pek sevmiyorsun beni.'' diye sakayla karışık takılıyor.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
Eşimle konusmak bile gelmiyor içimden.
Ev telefonlarına cıkmıyorum cekiyorum fişi.
İş eziyet oluyor.
Napcagımı bilmiyorum.
Ortada herhangi bir sorun yokken ben kendimi kapatıyorum herseye.
Niye böyle oluyorum acaba!!!
:ssz:

sorunun sorunsuzluk olabilir mi? Belkide sürekli aynı şeyleri yapmak mı canını sıkıyor illaki bir sebebi vardır kendine yeni uğraşlar bulup kafanı dağıtırsan belki daha kısa sürer...

ya bazen biz kadinlar böyle olabiliyoruz sanirim buna karsi pek yapacak bisi yok.. banada oluyor bazen..
yapabilecegin tek sey biraz kendi kafani dinlemen..gez dolas.. alisverise cikabilirsen cik..sevdigin komik bi film izle..
sabir cok önemli böyle durumlarda..:34:

Ortada bariz bir sorun olmayabilir ama bence derinlerde bir yerde bir sorun var. Birşeyler seni rahatsız ediyor.

Bence işe onları bulup yok etmekle başla

Sonra kendine bir uğraş bul. Kursa başla, hobi edin, sosyal bir çevre oluştur.

Anneme canım sıkılıyor dedikçe iş verirdi bana :34:

Batery çalıyorumş,eşimle haftasonları bisikletle uzun yol yapıyoruz,3metrelik ucurtmam onunla fırsat ve rüzgar buldukca onu ucuruyoruz hatta gecen kırılana kadar bumerangımız vardı.Kitaplarıma,bisikletime resmen asığım.batery calarken kendimden geciyorum.Ama hiç birşey bu iç sıkıntımı gecirmiyor.
Bazen haftalar sürüyor.
Eşim sağolsun anlayışlı beni kendi halime bırakıyor ama.
Nereye kadar..
Onu da sıkmaktan korkmaya basladım.

Son düzenleme:
canım güzel bi yaşamın var medem bunun devamı için sende biraz kendini telkin etmelisin
evet çok klasik olacak ama psikolojik bir yardım almayı düşündünmü acaba

Batery çalıyorumş,eşimle haftasonları bisikletle uzun yol yapıyoruz,3metrelik ucurtmam onunla fırsat ve rüzgar buldukca onu ucuruyoruz hatta gecen kırılana kadar bumerangımız vardı.Kitaplarıma,bisikletime resmen asığım.batery calarken kendimden geciyorum.Ama hiç birşey bu iç sıkıntımı gecirmiyor.
Bazen haftalar sürüyor.
Eşim sağolsun anlayışlı beni kendi halime bırakıyor ama.
Nereye kadar..
Onu da sıkmaktan korkmaya basladım.

psıkologa gıtmeyı denesenız? belkı faydası olur.
onun dısında ıc sıkıntınızın mutlaka bır sebebı olmalı. onu bulmaya ve cozmeye calıssanız.
belki degısıklık arıyorsunuzdur. kısa bır tatıle cıksanız, kafa dagıtsanız.

Sanırım maddi durumunuz da iyi. Aslında pek dert edecek bir şeyin yok. İç huzuru arıyorsun. Biraz psikolojik yardım almakta fayda var.

canım güzel bi yaşamın var medem bunun devamı için sende biraz kendini telkin etmelisin
evet çok klasik olacak ama psikolojik bir yardım almayı düşündünmü acaba

Üni döneminde uyku sorunum vardı.Bunun için psikolojik ve psikiyatrik destek aldım.Tekrar doktor ilaç dönemine girmek istemiyorum.Kendim halledeyim istiyorum.Ama gecmiyor.
Ara ara herseyden herkesten kaçmak istiyorum.Sonra geciyor.sonra tekrar baslıyor.
Eşim de senin karakterin böyle doktorluk bi durum yok diyor.

Sanırım maddi durumunuz da iyi. Aslında pek dert edecek bir şeyin yok. İç huzuru arıyorsun. Biraz psikolojik yardım almakta fayda var.

Aslında maddi durumumuz öyle cok da iyi değil. düğün yapmadım tam takım ceyiz yapmadım eve tam takım esya almadım hatta halım bile yok bir ikili bir üçlü koltuk bir kütüphane birde beyaz eşya yatak bir masa vs evlendim evim bomboş diyebilirim. balayına gitmedim bunlara harcyacagımız parayla iş yeri actım.Evime tv almadım ama 1 milyarlık bisiklet aldım.Yani eşimle kafa yapısı ve hayat tarzı olarak böyleyiz.

Psikoljik yardıma eşim pek sıcak bakmıyor.

Son düzenleme:
Üni döneminde uyku sorunum vardı.Bunun için psikolojik ve psikiyatrik destek aldım.Tekrar doktor ilaç dönemine girmek istemiyorum.Kendim halledeyim istiyorum.Ama gecmiyor.
Ara ara herseyden herkesten kaçmak istiyorum.Sonra geciyor.sonra tekrar baslıyor.
Eşim de senin karakterin böyle doktorluk bi durum yok diyor.[/QUO

eşin psikolojik bi danışman değilse buna karar veremezki
terapi için psikoloğa gitmelisin o zaman
hem ilaçta kullanmamış olursun biraz rahatlamanı sağlar bence
ancak tabii bu karar sana ait

İlla ilaç alacaksın diye bir şey yok. Psikoterapi ile biraz rahatlaman sağlanacak.

Farklı bir yaşam tarzın var açıkçası :34: Bence tatile çıkmayı, ortam değiştirmeyi dene

İlla ilaç alacaksın diye bir şey yok. Psikoterapi ile biraz rahatlaman sağlanacak.

Farklı bir yaşam tarzın var açıkçası :34: Bence tatile çıkmayı, ortam değiştirmeyi dene

Bazen diyorum tüm o kızssal seyleri yapmadım ya düğün telaşı yemek odası yatak odası ay perdem söyle olsun ay halılarım uydu mu heycanı mı eksik kaldı içimde ondan mı böyle daralıyorum diye sormuyo değilim kendime ki eşim sen istiyorssan yapcaz dedi yok ben onlara para vermicem iş yeri accam diye tutturdum.

Tatil derken de önümüzde ki ay memlekete bulgaristan a gitcez.Eşim çatlıyo heycandan ben düşündükçe daralıyorum.Yok eşime orayı gezdir yok akrabalar yok kalabalık diye daralıyorum.Annemler tamam sokmucaz seni insan içine sen takıl kocanla diyorlar ama ne yapsam da gitmesem derdindeyim ben.

Bilmiyorum ya.Herkesi herse yi bırakasım var.Ses duymak bile istemiyorum.

Bazen diyorum tüm o kızssal seyleri yapmadım ya düğün telaşı yemek odası yatak odası ay perdem söyle olsun ay halılarım uydu mu heycanı mı eksik kaldı içimde ondan mı böyle daralıyorum diye sormuyo değilim kendime ki eşim sen istiyorssan yapcaz dedi yok ben onlara para vermicem iş yeri accam diye tutturdum.

Tatil derken de önümüzde ki ay memlekete bulgaristan a gitcez.Eşim çatlıyo heycandan ben düşündükçe daralıyorum.Yok eşime orayı gezdir yok akrabalar yok kalabalık diye daralıyorum.Annemler tamam sokmucaz seni insan içine sen takıl kocanla diyorlar ama ne yapsam da gitmesem derdindeyim ben.

Bilmiyorum ya.Herkesi herse yi bırakasım var.Ses duymak bile istemiyorum.

Tek başına tatile çık bir kaç günlük de olsa. Biraz sakinlik, kafa dinleme iyi gelir belki. Eşini de özlersin hem :12:

Hanımlar 2 yıllık evliyim.
Güzel bir evliliğim var.
Kendi işim var.
Ailelerle aramız cok iyi.
Ama benim içimde gecmeyen bir sıkıntı.
Bu iç sıkıntısından kurtulamıyorum.
Ara ara öyle artıyor ki hayattan soğuyorum resmen.
2-3 gündür yine böyleyim.
Ben böye olunca da eşim üstüne alınıyor ''sen buara pek sevmiyorsun beni.'' diye sakayla karışık takılıyor.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
Eşimle konusmak bile gelmiyor içimden.
Ev telefonlarına cıkmıyorum cekiyorum fişi.
İş eziyet oluyor.

Napcagımı bilmiyorum.
Ortada herhangi bir sorun yokken ben kendimi kapatıyorum herseye.
Niye böyle oluyorum acaba!!!
:ssz:

Bu saydiklariniz depresyon belirtisi olabilir, bir psikologa ya da psikiyatriste gitmeniz
sizin acinizdan yararli olur.
Ortada birseylerin varoldugunu düsünüyorum, gecistirmeyin, ihmal etmeyin lütfen.

Back
X