yeni evliysen bekle canım zaten 1 seneden önce tedaviye başlamıyorlar. stres en büyük engel zaten. ne kadarlık evlisin?
ben eylülde 30 olcam inşallah 83lüyüm. 8 yıllık evliyim. 35 yaşına kadar süren var ama dediğin gibi yaş gidiyor. doğal şeyleri denedinmi hiç sonuç alan var. bekleme süresi boyunca onlarıda denesen. soğan suyu mesela sonuç alan çok kişi okumuştum forumda.
klomenle başladım ilk pregnyl,progestan ve yanında bir çok ilaç aldım. ama hamile kalmamam için hiç bir sebep yoktu. eşimin sperm sonucuda normaldi. en son doktorla geçen görüşmeye gittiğimde sperm alerjim olabileceğini söyledi.. ki zaten yoğun alerjik bir yapım var bunada alerjim varsa şaşmam zaten

.8 ay tedaviden sonra ilk aşılamada tuttu. zaten ilaçlarımı eczacı eşimin arkadaşı olduğu için yardımcı olacak yani veresiye alacağız sanırım yada karta taksit yapılacak.aynı iğnenin 300 tl olanı varmış doz miktarı kurtarırsa doktor ucuz olanı yazacak(umarım olur) çok kısıtlı birikimle çıktım yola kızım ilk seferde olduğu için biraz umutluyum umarım hüsrana uğramam.